|
Nu esti logat.
Facultate constructii#1 2008-04-09 20:21:18
facultate constructiibuna fetelor stie careva cum e cu admiterea la facultatea de constructii din Bucuresti?Adica la c materii s-ar da admitere si cat de dificil e? Ultima oara a fost editat de alllina (2008-04-09 20:22:53) Offline #2 2008-04-09 20:27:52
Re: facultate constructiisa da un test cu grile din fizica si mate mai multe info gasesti pe site www.utcb.ro Offline #3 2008-04-09 20:38:17
Re: facultate constructiiadmiterea nu e foarte grea,dar se aplica cu varf si indesat zicala:"intra cine vrea,iese cine poate" Offline #4 2008-04-10 15:25:28
Re: facultate constructiila poli la timi la constructii se intra pe baza de dosar. si conteaza media din liceu de la mate si fizica cred "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #5 2008-04-10 16:53:22Publicitateloading...
#6 2008-04-10 19:00:10
Re: facultate constructiisi la iasi la fel.mai este si facultatea de hidrotehnica..aici inveti si civile si constructii hidrotehnice ( baraje, amenajari, canalizari cu apa etc). eu sunt la hidro si e fain..cand termin pot sa lucrez si in civile si in constructii hidrotehnice Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #7 2008-04-11 23:00:37
Re: facultate constructiitatal iubitului meu a fost la constructii si a zis ca e foarte grea facultatea ,dar credeti'ma , se merita.Muncesti 4 ani , dar dp aia esti "bazat" .Castigi f.bine,ca sa nu zic ENORM de bine . Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #8 2008-04-12 09:58:52
Re: facultate constructiitrebuie matematica,logic. Dar asta nu iti garanteaza ca o sa castigi ENORM de bine Depinde de cat de bun esti. In orice meserie,daca esti bun,poti castiga bine,cu atat mai mult in constructii.Dar nu vine de la sine.Si nu muncesti doar 4 ani.Dupa 4 ani de munca,urmeaza altii..multi in care devii din ce in ce mai bun.Aici nu e loc de greseli,asa ca nu poti sa te apuci de treaba imediat cum pui mana pe o diploma Offline #9 2008-04-12 11:18:22
Re: facultate constructii) nu iti trebuia matematica...cel putin nu cea care se face in primul an..analizele si bla bla.de adunat sau facut alte operatii logic tre sa stii.si mai sunt cateva materii bagate asa...aiurea.in skimb rezistenta, statica, dinamica, metal, beton + alte specializari dl mine de la facult...trebuie stiute...macar pe jumate daca vrei sa faci ceva cand termini Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #10 2009-07-07 20:43:17
Re: facultate constructiiam si eu nevoie de putin ajutor, va rog. prietenul meu e la facultatea de constructii in primul an si are nevoie de un referat despre instrumente topografice, absolut tot ce se poate spune despre ele + poze. are nevoie de vreo 5 pagini. stiti cumva unde as putea sa gasesc un astfel de referat, vreo adresa ceva pe net? am cautat pana acum, dar nu am gasit mai nimic iar al meu e plecat din localitate si nu are net in preajma ca sa caute, deci se bazeaza pe mine. help, please! V., soarele si luna Offline #11 2009-07-07 22:33:50
Re: facultate constructiieu nu am asa ceva.la biblioteca gasesti carti de genul daca netul nu e o solutie Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #12 2009-07-07 22:43:32
Re: facultate constructiiLa biblioteca universitatii gasesti dar daca el nu e in localitate.Nush daca u poti accesa cartile de la facultate. We Have To Be Strong !!! Offline #13 2009-07-07 22:46:04
Re: facultate constructiipica treaba cu biblioteca in cazul meu. chiar daca as gasi o carte despre asa ceva, trebuie citit, selectat apoi sa o iau practic de la 0 ca sa fac eu rezumatul cu informatiile din carte, ceea ce e imposibil, eu fiind la liceu, deci n-am nici o treaba cu aceste instrumente iar alui meu ii trebuie saptamana asta si cum nu e acasa, netul e singura varianta V., soarele si luna Offline #14 2009-07-07 22:58:26
Re: facultate constructiiUite aici ceva Ultima oara a fost editat de life (2009-07-07 23:04:45) We Have To Be Strong !!! Offline #15 2009-07-07 23:04:15
Re: facultate constructiimultumesc mult, life V., soarele si luna Offline #16 2009-07-07 23:05:00
Re: facultate constructiiNu ai pt ce Ultima oara a fost editat de life (2009-07-07 23:05:40) We Have To Be Strong !!! Offline #17 2009-07-07 23:09:19
Re: facultate constructiise descurca el. o sa se inteleaga cu ei...cred ca o sa le spuna sa caute alt referat ca aia au laptopul dupa ei, al meu nu si l-a mai luat ca a zis ca nu are nevoie de el, dar s-a trezit nu stiu ce profesor sa le dea teme acu. ms inca odata life V., soarele si luna Offline #18 2009-07-07 23:17:47
Re: facultate constructiiCu placere. We Have To Be Strong !!! Offline #19 2009-07-07 23:30:12
Re: facultate constructiiFac.deCostructii este f.grea,aceeasi zicala pe care a mai zis`o cineva "intra cine vrea,iese cine poate" si sa stii ca asa este.In primul rand constructiile nu`i o fac.pt o fata , trebuie sa fii tare,sa-ti placa munca de santier si este f.grea.Tatal fostului meu prieten a facut constructiile,e adevarat ca acum castiga f bn si este f respectat si cunoscut pt asta dar adevaru` e ca i`a mers capu` si a invatzat f.mult ,a fost olimpic la mate si la fizica; Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|