homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ingriorare in legatura cu menstruatia si alte aspecte...putin ajutor:)

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » ingriorare in legatura cu menstruatia si alte aspecte...putin ajutor:)

#1 2008-04-09 21:31:49

misty
Membru
Inregistrat: 2008-04-09

ingriorare in legatura cu menstruatia si alte aspecte...putin ajutor:)

este prima data cand intru pe un forum imi cer scuze daca repet subiecte, dar sunt tare multe si nu am putut sa le citesc pe toate. de o perioada iau karissa pana in urma cu cev a timp totul era ok, dar in ianuarie am luat augumentin si nu m-am protejat suplimentar, prietenul meu nu a ejaculat in mine, insa de atunci traiesc cu o stare de frica permanenta. am avut ceva sangerari ciudate si dupa ultimele doua folii de anticonceptionale am avut menstra ffff putina , cateva picaturi, teste de sarcina am facut 2, au ieist negative. de cand iau aticonceptionale mi-a scazut libidoul si am momente in care sunt f nervoasa. am  tot fost la ginecolog pt alte probleme si efectiv mi-e jena sa ma duc iar. oarae e normal ce patesc ? mi-ar prinde tare bine niste sfaturi

#2 2008-04-09 21:35:10

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: ingriorare in legatura cu menstruatia si alte aspecte...putin ajutor:)

poate ar trebui sa vb. cu un medic de planning.... de acum incolo cand iei antibiotic sa te protejezi suplimentar pe toata durata tratamentului + inca 7 zile sangerarile respective daca au aparut cand ai luat antibiotic au aparut pt.ca a scazut protectia smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2008-04-09 21:37:21

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

de cat timp iei anticonceptionale?
sangerarile alea ciudate au fost in timpul foliei?
anticonceptionalele scad cantiatea menstrei asa ca nu trebuie sa te ingrijorezi daca ti-a curs mai putin.
la cat timp dupa contact ai facut testele de sarcina? ti-a venit menstruatia dupa? daca da nu cred ca esti insarcinata
anticonceptionalele pot scadea libidoul

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#4 2008-04-09 22:27:45

misty
Membru
Inregistrat: 2008-04-09

iau anticonceptionale din noiembrie, am facut teste de sarcina dupa 2 saptamani si dupa 3 de la contactul sexual. is cam paranoica si de aceea nu as mai apela la ginecologul meu poate ma trimite la psihiatru daca nu am nimic. oare ar trebui sa schimb anticonceptionale, am citit cateva subiecte si am tras concluzia ca AC Karissa nu sunt cea mai fericita alegere ms frumos:)

#5 2008-04-09 22:54:14

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

misty, daca ti-au fost recomandate de medic, de ce sa nu fie bune wink esti ok cu ele?daca da, atunci uita tot ce ai citit rau despre ele;fiecare AC sunt bune pt un anumit organism, nu pt toate;si daca iei Ac, de ce te-ai mai gandit la vreo sarcina?ai motiv?

Publicitate

loading...

#6 2008-04-10 00:09:34

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

atata timp cat le iei corect TOATE ANTICONCEPTIONALELE TE PROTEJEAZA DE SARCINA...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » ingriorare in legatura cu menstruatia si alte aspecte...putin ajutor:)

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.