|
Nu esti logat.
Am nevoie de un sfat-2#20 2008-04-11 20:35:45
Re: Am nevoie de un sfatcu placere .totusi daca vrei poti sa vb.cu un medic de planning si un nutritionist si sa faci ceva sport VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #21 2008-04-11 20:43:16
Re: Am nevoie de un sfattin un regim dar nu f strict adik manac sanatos si merg la sala dar vroiam sa schimb si ac.dar ma mai gandesc. Offline #22 2008-04-11 20:49:32
Re: Am nevoie de un sfatcel mai bine e sa vb.cu medicul tau de planning VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #23 2008-04-11 21:47:00
Re: Am nevoie de un sfatmedicul ginecolog mi-a fost recomandat de doctorita de familie (care e prietena cu mama) si a zis ca are incredere in ea. e vorba de doamna doctor maghiaru (care are si cabinet particular) si s-a purtat foarte frumos cu mine. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #24 2008-04-11 22:44:55
Re: Am nevoie de un sfatdelia, dr din sud d care spui tu e d-na Lupu. am fost l ea si chiar e buna. tinand cont k a fost primul consult, ma asteptam sa fie mai rau, dar mi-a explicat fiecare lucru pe care mi-l face. chestia e k mi-a trebuit programare cu 2sapt inainte acum si fiecare cum se simte bn la dr Go confidently in the direction of your dreams ! Live the life you've imagined ! Offline Publicitateloading...
#25 2008-04-11 22:56:29
Re: Am nevoie de un sfatda de ea ziceam, asa mia zis si o amica ca a fost la ea si a fost ok. Ultima oara a fost editat de delia_dede (2008-04-11 23:26:45) Offline #26 2008-04-11 23:11:47
Re: Am nevoie de un sfat
eh...eu m-am dus cu recomandare de la doctorita de familie...care o cunoaste pe maghiaru...probabil din cauza asta s-a purtat bine cu mine. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|