|
Nu esti logat.
Adenom hipofizar#1 2008-04-10 00:08:20
adenom hipofizarbuna!nu stiu daca imi poate da cineva vre`un raspuns dar incerc totusi. Offline #2 2008-04-10 10:01:15Re: adenom hipofizar1. de la ce-o faci... de la nimic. Pur si simplu o faci... "Din ghinion" ar fi un raspuns bun cred. Ultima oara a fost editat de Leo (2008-04-10 10:02:32) Offline #3 2008-04-10 10:28:29
Re: adenom hipofizardin cate stiu su nu e obligatoriu sa apara secretia aia la sani si eu am prolactina usor cescuta din cauza ac.dar secretie nu am. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #4 2008-04-10 10:32:44Re: adenom hipofizar
Nu cred ca poti compara cresterea prolactinei "din cauza ac." cu o crestere intr-un prolactinom. Offline #5 2008-04-10 10:34:51
Re: adenom hipofizar
ce sani ai leo Offline Publicitateloading...
#6 2008-04-10 10:55:06
Re: adenom hipofizarSi mama o fost diagnosticata cu adenom pe hipofiza acum 7 ani. Tratament o sa ia si ea toata viata, bromocriptina, cum bine o zis Leo. Slava Domnului ca pana acum operatia nu o fost necesara, desi la un moment dat, datorita stresului provocat de moartea tatalui meu, adenomul i-o crescut si era cit p-aci sa ajunga la operatie....Dar, datoria tratamentului, adenomul o scazut in dimensiuni, revenind la cele initiale. Sper ca nici de acum inainte sa nu fie necesara interventia chirurgicala. Totusi, vorbim de o operatie pe creier. Nu vad cum tu ai prefera operatia in locul medicamentelor! Si mama o avut ca simptom galactoreea. Pe langa tratamentul medicamentos zilnic (ceea ce nu-i asa greu...si anticonceptionalele se iau zilnic, si sunt folosite de sute de milioane de femei din lumea intreaga,) mama trebuie sa mearga la control anual, unde pe langa analize endocrinologice, etc, i se face si RMN sau tomografie, dar RMN-ul este neinvaziv, pt a vedea cum se prezinta adenomul. Este o boala pe care o vei duce pe picioare toata viata, nu ai ce face, dar cel putin vei putea avea o viata normala, nu ca in cazul altor boli mult mai grave si mai greu de suportat....Iti doresc sanatate si sper sa urmezi tratamentul si sfaturile doctorilor Si ai grija la stres!!! Mai bine zis uita-l! :k?ra: Ultima oara a fost editat de rh (2008-04-10 10:58:18) Offline #7 2008-04-10 11:17:37
Re: adenom hipofizarsi evident sa te tii de tratamentul prescris.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2008-04-10 13:09:12
Re: adenom hipofizarsi eu am o prietena cu adenom hipofizar... si (parte datorita alimantatiei exagerat de vegetariana si naturista si parte geneticii) este scheletica, nu slaba. si are, asa cum a zis leo, si amenoree secundara... de secretie dintr-aia n-am auzit si nici nush ce anume ia, stiu doar ca ia diane 35 in scop terapeutic. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|