|
Nu esti logat.
Despre Fibroame uterine#1 2008-04-10 12:52:33despre Fibroame uterineDaca vreti sa aflati mai multe despre fibroamele uterine... Offline #2 2008-04-10 12:53:23#3 2008-04-10 13:04:59Re: despre Fibroame uterineFaza e ca firma la care sunt eu (InovaMed) se ocupa cu comercializarea de Embosphere. Si mi-a dat sefa link... si eu m-am gandit ca poate intereseaza pe cineva. Asta cu embolizarea fibromului e metoda noua un Romania, si se evita astfel o histerectomie totala mutilanta. Vedeti acolo la "Optiuni de Tratament". Offline #4 2008-04-17 20:17:14
Re: despre Fibroame uterineBuna, fetelor. Am fost azi la ginecolog, mi-a facut o ecografie si mi s-a spus ca am debut de fibromatoza si anexita dreapta. Doi noduli de 2.5, respectiv 3 cm. Am inteles ca nu e prea normal sa apara la varsta asta, si as vrea sa stiu daca am motive de ingrijorare sau nu. Am primit un tratament cu antibiotice, pe care l-am inceput astazi. Unele persoane mi-au spus ca nu e nimic grav, ca se rezolva. De asemenea, mi-a spus medicul sa nu mai iau anticonceptionale. Deci, sa ma ingrijorez sau nu?... Offline #5 2008-04-18 10:37:37
Re: despre Fibroame uterineantibioticele nu trateaza fibromul uterin... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2008-04-29 14:43:00
Re: despre Fibroame uterineMultumesc. Inca o intrebare... Mi s-a spus ca am posibil Chlamydia, si o sa merg la un centru medical sa ma testez. Un doctor mi-a spus ca cele mai sigure analize sunt cele de secretie, altul din sange. Ce sa cred? Am inteles ca testele pentru barbati sunt mai complicate, daca nu are simptome. Daca testul meu iese pozitiv, o sa luam impreuna tratamentul. Dar apoi? Trebuie sa ma testez din nou? Prietenul meu cum o sa stie daca e ok sau nu? Primesc tot felul de raspunsuri contradictorii si nu stiu ce sa fac. Offline #7 2008-04-29 14:56:22
Re: despre Fibroame uterinefetele ziceau pe aici ca cel mai sigur e sa le faci pe amandoua...si din sange si din secretie...si se face si la barbat testul...din sange daca secretie nu are... happy with him...inlove with him... Offline #8 2008-04-29 15:30:51
Re: despre Fibroame uterineMultumesc mult Daca stie cineva un centru medical din Cluj pentru o testare eficienta Chlamydia... sa ma anunte, va rog Offline #9 2008-04-29 15:37:18
Re: despre Fibroame uterinecu placere...cauta aici http://forum.anticonceptionale.ro/t14124-din-cluj.html iar daca nu gasesti mai intreaba si acolo...e mai probabil sa vada fetele si sa raspunda decat aici multa sanatate happy with him...inlove with him... Offline #10 2008-06-11 15:07:29
Re: despre Fibroame uterinebuna ziua,...am si eu o intrebare...dupa ce interventia de histerectomie este necesar un tratament hormonal sau anticonceptionale cu rol terapeutic....va multumesc Offline #11 2008-06-17 13:04:24
Re: despre Fibroame uterineSpuneti-mi, va rog, daca stiti , daca fibrom uterin e acelasi lucru cu polip uterin...La o histerosonografie, dr mi-a vazut un mic polip pe uter... am tot cautat despre polipi uterini, dar nu prea am gasit informatii. Dr mi-a spus ca acest polip poate juca rol de sterilet si poate fi o cauza a infertilitatii mele Offline #12 2009-09-15 15:39:08
Re: despre Fibroame uterineAm tot citit de ceva vreme despre ultima metoda de tratament a fibromului uterin si anume embolizarea... am citit si de avantaje si dezavantaje.. baby Dragos Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|