homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Despre Fibroame uterine

#1 2008-04-10 12:52:33

Leo
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-02-14
Site

despre Fibroame uterine

Daca vreti sa aflati mai multe despre fibroamele uterine...

http://infoefu.ro/

#2 2008-04-10 12:53:23

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Re: despre Fibroame uterine

multumim leo

#3 2008-04-10 13:04:59

Leo
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-14
Site

Faza e ca firma la care sunt eu lol (InovaMed) se ocupa cu comercializarea de Embosphere. Si mi-a dat sefa link... si eu m-am gandit ca poate intereseaza pe cineva. Asta cu embolizarea fibromului e metoda noua un Romania, si se evita astfel o histerectomie totala mutilanta. Vedeti acolo la "Optiuni de Tratament".

:-*

#4 2008-04-17 20:17:14

Drush
New member
Inregistrat: 2008-04-17

Buna, fetelor. Am fost azi la ginecolog, mi-a facut o ecografie si mi s-a spus ca am debut de fibromatoza si anexita dreapta. Doi noduli de 2.5, respectiv 3 cm. Am inteles ca nu e prea normal sa apara la varsta asta, si as vrea sa stiu daca am motive de ingrijorare sau nu. Am primit un tratament cu antibiotice, pe care l-am inceput astazi. Unele persoane mi-au spus ca nu e nimic grav, ca se rezolva. De asemenea, mi-a spus medicul sa nu mai iau anticonceptionale. Deci, sa ma ingrijorez sau nu?...

#5 2008-04-18 10:37:37

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

antibioticele nu trateaza fibromul uterin...
cu sau fara anticonceptionale eu zic sa nu te ingrijorezi deocamdata

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Publicitate

loading...

#6 2008-04-29 14:43:00

Drush
New member

Multumesc. Inca o intrebare... Mi s-a spus ca am posibil Chlamydia, si o sa merg la un centru medical sa ma testez. Un doctor mi-a spus ca cele mai sigure analize sunt cele de secretie, altul din sange. Ce sa cred? Am inteles ca testele pentru barbati sunt mai complicate, daca nu are simptome. Daca testul meu iese pozitiv, o sa luam impreuna tratamentul. Dar apoi? Trebuie sa ma testez din nou? Prietenul meu cum o sa stie daca e ok sau nu? Primesc tot felul de raspunsuri contradictorii si nu stiu ce sa fac.

#7 2008-04-29 14:56:22

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

fetele ziceau pe aici ca cel mai sigur e sa le faci pe amandoua...si din sange si din secretie...si se face si la barbat testul...din sange daca secretie nu are...

happy with him...inlove with him...puss

#8 2008-04-29 15:30:51

Drush
New member

Multumesc mult smile Daca stie cineva un centru medical din Cluj pentru o testare eficienta Chlamydia... sa ma anunte, va rog smile

#9 2008-04-29 15:37:18

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

cu placere...cauta aici http://forum.anticonceptionale.ro/t14124-din-cluj.html iar daca nu gasesti mai intreaba si acolo...e mai probabil sa vada fetele si sa raspunda decat aici smile multa sanatate

happy with him...inlove with him...puss

#10 2008-06-11 15:07:29

malina_33
New member
Inregistrat: 2008-05-26

buna ziua,...am si eu o intrebare...dupa ce interventia de histerectomie este necesar un tratament hormonal sau anticonceptionale cu rol terapeutic....va multumesc

#11 2008-06-17 13:04:24

kamynet
New member
De la: Iasi

Spuneti-mi, va rog, daca stiti , daca fibrom uterin e acelasi lucru cu polip uterin...La o histerosonografie, dr mi-a vazut un mic polip pe uter... am tot cautat despre polipi uterini, dar nu prea am gasit informatii. Dr mi-a spus ca acest polip poate juca rol de sterilet si poate fi o cauza a infertilitatii mele grater

#12 2009-09-15 15:39:08

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

Am tot citit de ceva vreme despre ultima metoda de tratament a fibromului uterin si anume embolizarea... am citit si de avantaje si dezavantaje..
Ideea este ca intr-adevar e o metoda neinvaziva dar pe de alta parte riscurile pe termen lung nu se cunosc, mai ales pentru femeile care nu au copii (cum as fi eu smile ) si in conditiile in care doctorul mi-a recomandat miomectomia... ma tot gandesc cum e mai bine, la ce metoda sa recurg... chiar mi-ar trebui o parere specializata in conditiile in care eu vreau sa am copii in 2-3 ani ... si fibromul meu e total asimptomatic, chiar ciudat daca stau sa ma gandesc in conditiile in care nici macar uterul nu este marit si am ...si am avut mereu menstre scurte, deloc abundente si foarte reglate... va rog sa-mi dati si mie o parere

baby Dragos hjarta rugaciune

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.