homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Avort premenstrual

#1 2008-04-10 14:51:19

rocsy
Membru
Inregistrat: 2008-04-10

avort premenstrual

Buna ziua ! De 4 ani fac tratament pentru bebe dar din pacate nu am reusit pana acum. pe 20 martie am facut inseminare artificiala . as vrea sa va povestesc ce am patit. in z 14 am facut un test de sarcina dar a iesit negativ. la 2 zile am simtit o durere foarte puternica in burta si mi-a curs o picatura roz cat o unghie de mare. dar ciclul mi-a venit abia la 2 zile cu niste dureri groaznice cum nu am mai avut niciodata. credeti ca poate fi vorba de un avort premenstrual . din cate stiu testele de urina nu sunt foarte sigure iar durerile pe care le-am avut nu au fost ca de obicei..

#2 2008-04-10 14:59:32

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Re: avort premenstrual

avort menstrual nu premenstrual... se poate sa fie asta...
de ce nu mergi la un dr sa vezi...
avand totusi in vedere ca testul era negativ..nu stiu...sincer nu stiu

#3 2008-04-10 15:13:19

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Re: avort premenstrual

testul de sarcina trebuia facut dupa 3 saptamani de la inseminare, se poate sa fie vorba si de un avort menstrual...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.