|
Nu esti logat.
Analize...-2#20 2008-04-10 20:54:30
Re: analize...scuze sunt ametita si cam obosita acum mi-am adus aminte VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #21 2008-04-10 20:55:26
Re: analize...nu e nimic .... nu am vrut sa ma repet ca sa nu primesc warn,sau ban am vazut ca nu e voie sa scrii de 2 ori acelasi lucru Ultima oara a fost editat de purple_flower (2008-04-10 20:55:47) Offline #22 2008-04-10 20:56:54
Re: analize...nu luai warn din atata lucru si tu nu repetai intrebarea atunci iei warn VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #23 2008-04-10 21:03:39
Re: analize...aha,am inteles ....pai atunci pot sa iti spun ca acum 2 sapt am facut cauterizarea si deja nu se mai vede aproape nimic ...s-a cicatrizat locul in mare parte...in timpul operatiei nu am simtit mare lucru pt ca dr m-a dat cu un spray anestezic care avea rolul si de a inalbi toate condiloamele,ca sa se vada chiar si cele mai mici ...de cateva ori am simtit curentul si a fost foarte neplacut dar in rest ok ...dupa ,cateva zile mi-a curs un lichid din locul in care mi-a scos negii ,si aveam probleme cu mersul la toaleta ,ma ustura cand se atingea de pielea arsa ... si inafara de asta a fost foarte neplacut ca am folosit timp de o sapt niste comprese intre labii care ma incomodau ,doar daca stateam intinsa nu le simteam ...si tot in primele zile am simtit o durere destul de greu de descris cand stateam in picioare ...acum folosesc doar cicatrizin in continuare ,si mai am o sapt restrictie de totusi mai astept 2 sapt ca sa fie totul in regula Ultima oara a fost editat de purple_flower (2008-04-10 21:23:21) Offline #24 2008-04-10 23:10:57
Re: analize...
da...se fac gratuit dar in putine locuri si eu am trimitere de la gineco tot pt asta Ultima oara a fost editat de bela (2008-04-10 23:39:50) Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|