|
Nu esti logat.
Iile voastre despre anticonceptiintrebare#1 2008-04-11 12:07:35
iile voastre despre anticonceptiintrebaresunt noua pe forum.am citit din discutiile vostre despre anticonceptionale si interactiunea lor cu diferite medicamente.eu iau diane 35 de 2 luni, si in luna a doua in a doua saptamana de pastilute am luat o pastila de amoxicilina dupa care am avut un raport sexual neprotejat, acum sant in perioada de pauza in a 5a zi si nu mi-a venit ciclul.intrebarea este poate o singura pastila de amoxi sa faca un adevarat dezastru incat sa fi ramas insarcinata?va rog sa imi raspundeti ca nu prea ma pricep la capitolul asta Offline #2 2008-04-11 12:10:59
Re: iile voastre despre anticonceptiintrebaredaca nu iti vine in zilele urmatoare, nu incepe o noua folie si fa un test de sarcina. Ultima oara a fost editat de Nashira (2008-04-11 12:11:47) Nobody home Offline #3 2008-04-11 12:14:45
Re: iile voastre despre anticonceptiintrebareo sg.pastila de amoxicilina nu ar trebui sa scada efectul ac.daca nu iti vine fa un test de sarcina in a8a zi de pauza daca iese negativ poti sa incepio alta folie VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #4 2008-04-11 12:15:13
Re: iile voastre despre anticonceptiintrebaremda de asta mi-e frica...... Offline #5 2008-04-11 12:18:24
Re: iile voastre despre anticonceptiintrebareo pastila de amoxicilina nu ar trebui sa puna probleme.asteapta menstra daca nu apare fa test... se poate ca menstra sa nu apara intr-o luna se mai intampla VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#6 2008-04-11 12:18:38
Re: iile voastre despre anticonceptiintrebarepastila de amoxi am luat-o dimineata si pilula seara.au fost mai mult de 8 ore cred intre ele......poate scap:D Offline #7 2008-04-17 01:10:12
Re: iile voastre despre anticonceptiintrebareEu folosesc de un an Triregol. Am inceput sa il iau la sfatul medicului dupa nenumarate episoade dismenoreice cu manifestari care difereau de la o luna la alta. L-am suportat bine: mi-au disparut durerile, nu m-am ingrasat, nu am facut celulita; am avut insa ceva probleme (nu foarte serioase) cu ficatul si am inceput sa iau medicamente cu efect protector hepatic. Medicul mi-a spus ca am facut foarte bine si ca in acest fel pot sa iau anticonceptionale fara griji. Analizele sunt bune. In concluzie, il tolerez destul de bine. Pot spune ca m-a ajutat dpdv al durerilor si al starii mele psihice de zi cu zi. Problema este ca , acum cateva saptamani , am avut dureri in zona pulpelor, lucru care nu mi s-a mai intamplat pana acum. Durerile au disparut dupa cateva zile. Noul meu medic mi-a recomandat Yasmin. Offline #8 2008-04-17 07:41:32
Re: iile voastre despre anticonceptiintrebaredaca te-ai inteles bine cu ce ai luat pana acum nu vad de ce sa le schimbi VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|