|
Nu esti logat.
Daca cineva stie si a mai avut o astfel de problema.....#1 2008-04-11 13:06:44
Daca cineva stie si a mai avut o astfel de problema.....Acum 2 luni am inceput sa am niste dureri de sani la cel drept in dreapta si la cel stang in partea stanga dar cel stang foarte rar ma doare in schimb cel drept ma cam doare si inteapa cateodata m-am palpat eu si simt si o umflatura:cry: care ma doare acum poate e si in mintea mea de la faptul ca ma doare acolo dar oricum ceva un pic umflat tot cred ca e mentionez ca nu m-am lovit sau altceva decat ca acum vreo 3 luni sau 4 maxim am luat diane 35 si am avut multe probleme cu ele dureri de sani greata tot:((.O fi grav? Offline #2 2008-04-11 13:07:59
Re: Daca cineva stie si a mai avut o astfel de problema.....acum inteleg ca nu mai iei diane? durerile apar inainte de menstra? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-04-11 13:08:50
Re: Daca cineva stie si a mai avut o astfel de problema.....trebuie sa mergi la medic dupa ce trece menstra si sa te palpeze. mami de minuni Offline #4 2008-04-15 23:12:57
Re: Daca cineva stie si a mai avut o astfel de problema.....ma doare mai tot timpul nu inainte de menstra, acum nu mai iau diane 35 am luat doar o luna acum iau desorelle Offline #5 2008-04-15 23:13:58
Re: Daca cineva stie si a mai avut o astfel de problema.....te doare din cauza pastilelor...celmai probabil iti cresc...dar daca simti ceva mergi la medic... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|