homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sangerari din penis-2

#20 2008-04-11 23:41:45

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: sangerari din penis

si voi fiti cuminti si mai traumatiza baietu' puss

mami de minuni hjarta

#21 2008-04-12 13:35:36

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

angela inseamna ca am calculat eu gresit cand pica tomescu de garda scuze.....dar cu toate astea luchian e cel mai bun doctor cel putin asa stiu iar dupa luchian e tomescu.....in fine nu mai conteaza wink....daca vreti sa reveniti la spital il gasiti in fiecare zi pe tomescu acolo jos imediat cum intri la cabinetul de consultatii de la 8:30 la 15:00 parca nu mai stiu bine.....aaa si daca ii mai da pastilute sa ii spuna iubitul tau ca are inceput de astm.....sanatate iti doresc! puss
aaaa si despre spitalul cfr ce sa mai zic decat ca......e varza sad....singurul doctor bun de acolo e domnul juncu atat....

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

#22 2008-04-13 17:55:06

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

m-am intors ...nu l-am traumatizat ana am fost cuminti big_smile
pastilutzele se numesc MOVALIS si e un antiinflamator.am fost la predeal la o farmacie si i-am explicat farmacistei problema cu pastilele...doamne deci n-am vz o tanti de la farmacie mai dragutza ca aceasta ...ne-a ascultat,a vrut sa dea un inlocuitor dar si acela era contraindicat asmaticilor...cata readare a avut cu noi...imi venea sa o pup rodnar la noi in Pl dc nu spui repede ce vrei mai ca te lasa cu ochii in soare ,nici nu te baga in seama de multe ori....i-a dat pana la urma vitamina K o fiola si a luato si i s-a oprit sangerarea si nu a mai avut nimic pana acuma...
da anytza mi s-a parut un doctor bun D-ul Luchian...dar daca lua pastilele mai rau ii faceau decat bine...neutral

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#23 2008-04-13 18:10:22

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

de acum cand mai aveti de luat vreun medicament, indiferent ca e algocalmin sau altceva, specificati ca e astmatic wink

mami de minuni hjarta

#24 2008-04-13 19:02:41

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

dap asa o sa facem ...ms smile

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

Publicitate

loading...

#25 2009-10-27 13:05:53

NELUsh
Membru
Inregistrat: 2009-10-27

buna ziua am 22 ani si am o mare problema acum cateva zile imi sangera penisul dar nu ma doare nu am usturimi cand urinez,spuneti-mi va rog despre ce e vorba,POT INFECTA PARTENERA?RASPUNDETI-MI VA ROG DIN SUFLET,am uitat sa specific ca acum o saptamana mi s-a rupt ata si la cteve zile am avut sangerari,chiar nu stiu ce sa cred,partenera nu mi-am inselat-o,ma puteti ajuta cu un raspuns care sa ma ajute?

Ultima oara a fost editat de NELUsh (2009-10-27 13:10:06)

#26 2009-10-27 14:51:45

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

trebuie sa dai mai multe detalii
ne intrebi daca poti sa infectezi partenera , pai nu inteleg cu ce sa o infectezi? ai vre-un bts?
daca ai contact neprotejat cu o pers , si daca ai un bts , da o vei infecta , indiferent daca sangerezi sau nu
nu ai precizat cel putin cand sangerezi , dupa contact ? sau cand ?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.