|
Nu esti logat.
Vot#1 2008-04-11 18:46:33
votasa cum lui morow i s-au dat sanse desi era banat pentru limbaj obscen sa revina printre noi,si a fost supus la vot, vreau,cu acordul doctoressi, sa supunem la vot,pana luni seara cine o vrea si cine nu pe adriana inapoi. si sa raspunem simplu prin da( sa revina), nu( sa ramana banat userul). eu zic DA...fiecare merita o a dua sansa,mai ales ca din ce am citit eu nu a incalcat niic o regula Ultima oara a fost editat de ionela (2008-04-11 18:47:34) Offline #2 2008-04-11 18:54:04
Re: votexista regula 19 ionela. pana nu vb cu doctoressa, PRIN MAIL, topic inchis. mami de minuni Offline #3 2008-04-14 10:53:48
Re: votcum bine ai observat ionela, nu a fost incalcata nici o regula a forumului...a fost in schimb incalcata o regula nescrisa a convietuirii speciei umane.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2008-04-14 12:46:17
Re: votvreau sa adaug ca, daca cineva are ceva de comentat o poate face la topicul Trist Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|