|
Nu esti logat.
Disperata...-3#39 2008-04-14 18:34:55
Re: disperata...iubita ms mult pt sfaturi...mi-a venit menstruatia aseara p la 10:30 si de dim la 8 am luat pastila...azi s-a intamplat sa intru mai tarziu la scoala si am putut lua pastila la 8 dim...insa vb ta nu o sa ma trezesc in vacanta sa iau pastila la 8,iar de maine nu voi mai putea lua pastila la 8 pt ca la 7 jum ma duc la scoala si pastila nu o iau la scoala clar...asa ca intrebarea mea ar fi pot sa mai iau o pastila in seara asta pe la 7 jum 8,si sa ramana ora de luat pastila cea de 7 jum 8??si sa consider ca pastila de dim a fost luata pt ca mi-a venit aseara prea tarziu si nu am putut-o lua si am considerat ca prima zi a fost aseara...pot lua pastilele cum am zis?sau sa termin folia asta cu luatul pastilei la ora 8-9 dim?aaaa si inca o intrebare:conteaza sau nu daca pastila e luata pe stomacul gol? Offline #40 2008-04-14 18:39:59
Re: disperata...Modifica treptat ora ca sa nu pierzi protectia. Decaleaza in fiecare cam cu 2-3 ore pastiluta pana ajungi sa o iei la ora la care iti este convenabil. De exemplu, daca azi ai luat pastila la ora 8 diminieatza, maine ia-o in jur de ora 11 (intr-o pauza), si tot asa pana ajungi la ora la care iti este tie cel mai convenabil. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #41 2008-04-14 18:53:07
Re: disperata...
sigur nu pierd protecctia??eu as face asa dar mi-e teama sa nu pierd protectia..pt mine cel mai bine ar fi seara dar cred ca de folia viitoare asa fac...si ziceti-mi conteaza daca esti mancata sau nu cand iei pastila dim? Offline #42 2008-04-14 20:02:20
Re: disperata...sigur...in fiecare zi o iei cu 2-3 ore mai tarziu pana la ora care vrei si va fi ok...si nu conteaza daca ai mancat sau nu... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|