homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ovulele-rana pe col?

#1 2008-04-12 21:01:35

lavinias80
New member
Inregistrat: 2007-08-08

Ovulele-rana pe col?

Buna,fetelor,vreau sa va intreb daca ovulele,de ex,Gynozol,Klion sau Lomexin pot produce rana pe  col sau ce alte efecte adverse pot avea?Va multumesc pentru raspunsuri.

#2 2008-04-12 21:11:08

tiers
Membru
Inregistrat: 2008-04-12

Re: Ovulele-rana pe col?

Hello,am si eu o mica problema,mi-au fost recomadate ovulele pharmatex ca metoda contraceptiva ,pana acum nu le-am folosit decat de 2 ori si problema este ca trebuia sa imi vina menstruatia de pe data de 7 aprilie ,si nu a venit .am avut toate simptomele ca ar trebuii sa apara dar nimik.deja am inceput sa imi fac griji.ovulele pot deregla menstruatia?

#3 2008-04-12 21:22:24

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Re: Ovulele-rana pe col?

lavinias80 a scris:

Buna,fetelor,vreau sa va intreb daca ovulele,de ex,Gynozol,Klion sau Lomexin pot produce rana pe  col sau ce alte efecte adverse pot avea?Va multumesc pentru raspunsuri.

nu cred. au efecte bune cand se recomanda de doctor pentru un tratament

tiers a scris:

Hello,am si eu o mica problema,mi-au fost recomadate ovulele pharmatex ca metoda contraceptiva ,pana acum nu le-am folosit decat de 2 ori si problema este ca trebuia sa imi vina menstruatia de pe data de 7 aprilie ,si nu a venit .am avut toate simptomele ca ar trebuii sa apara dar nimik.deja am inceput sa imi fac griji.ovulele pot deregla menstruatia?

fa un test de sarcina

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.