|
Nu esti logat.
Help!!!!!#1 2008-04-13 01:14:09
help!!!!!folosesc anti bb Laurina. in prima saptamana se iau pastilele galbene, a 2-a roshii iar a 3-a albe. aseara, fiind in a 2-a saptamana, in loc sa iau ultima pastila rosie, am luat din greseala ultima pastila alba( adica din a 3-a saptamana) normal mi s-a facut greatza...seara asta am continuat sa iau prima pastila din a 3-a saptamana, ca si cum nu as fi omis ultima pastila roshie. ce se intampla? sau ce ar fi trebuit sa facf? eu le iau doar ca tratament Offline #2 2008-04-13 01:24:30
Re: help!!!!!te protejezi suplimentar urmatoarele 7 pastilute...deci pe toata perioada cu pastilutele albe...iar in pauza vei fi protejata happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-04-13 01:39:57
Re: help!!!!!ok mersi mult...deci ultima pastila rosie e inca acolo ...nu am luat-o...si nici nu o iau nu ? mai am de luat 5 pastile albe. pt ca una am luat-o azi.. si ultima alba am luat-o ieri...deci...na...sper sa fie ok Offline #4 2008-04-13 11:28:46
Re: help!!!!!poti s o mai iei daca ti e frica sa nu apara mestra peste folie...dar eu zic ca nu mai are rost...asa ca,continui cu ele normal...si va fi ok...atata tot ca vei termina folia mai rpd cu o zi happy with him...inlove with him... Offline #5 2009-01-29 23:24:09
Re: help!!!!!ok, am maaaare nevoie de ajutor. iau Laurina de 1 an si ceva aproape, n-am avut niciodata probleme. Dar vinerea trecuta am inceput un nou blister. De-obicei mi le decupez si le le tin la mine pe randuri vineri sambata duminica, apoi tai luni marti miercuri joi (cu stickerul de zile trecut pe ele ca sa incapa in cutia de medicamente) . Sambata am uitat sa iau pastila si am luat-o duminica (galbena). Am avut contact sexual protejat (prezervativ) marti pentru ca stiam ca trebuie sa ma protejez sapte zile dupa ce-am uitat. Apoi azi am descoperit ca de duminica in loc sa iau pastilele galbene le-am luat pe cele albe de luni. Deci luni marti miercuri si azi am luat albe. Sunt foarte stresata de vreo doua saptamani si efectiv luandu-le din reflex nici nu m-am uitat. Ce sa fac? Sa incep un nou blister? Sa le intrerup sa astept sa-mi vina ciclul? E clar ca ceva s-a intamplat, mi-au aparut mai multe cosuri decat de obicei, sunt mult mai deprimata... Ultima oara a fost editat de merimeri (2009-01-30 09:04:04) Offline Publicitateloading...
#6 2009-01-30 00:02:36
Re: help!!!!!ia in continuare cele albe pana le termini si pana duminika viitoare protectie suplimentara.... Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #7 2009-01-30 08:49:32
Re: help!!!!!si dupa ce le termin fac pauza de sapte zile sau incep un nou blister? Offline #8 2009-01-30 09:00:54
Re: help!!!!!Merimeri ai warn pentru ca nu ai editat. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|