homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Plzzzz help me :((:((:((

#1 2008-04-13 13:31:35

eo magda
Membru
Inregistrat: 2008-04-13

plzzzz help me :((:((:((

mi am inceput viata sexuala cum o saptamana si mi e foarte frica pt ca nu ne am protejat.. Dar el nu si a  dat drumu in mine... am facut un test de sarcina si mi a iesit negativ.. dar tot imi este frica.. nu ma simt bine deloc.. am dureri de burta.. ce sa fac? imi este prea frica...gratergratergrater

Ultima oara a fost editat de eo magda (2008-04-13 13:32:39)

#2 2008-04-13 13:34:05

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

Re: plzzzz help me :((:((:((

Testul nu e concludent acum,mai asteapta 2 saptamani sau dupa o saptamana de intarziere a menstruatiei.Durerile nu apar asa repede,incearca sa te linistesti pana atunci.Menstruatia cand a venit ultima data?

#3 2008-04-13 14:08:14

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

daca intr-adevar nu a scapat nimic in tine, nu esti insarcinata.
testul de sarcina se face la 3 saptamani de la contactul cu risc sau la 1 saptamana de intarziere a menstruatiei.

pe viitor, gandeste-te inainte sa faci ceva; daca te gandesti dupa nu prea mai ajuta.

Nobody home

#4 2008-04-13 15:31:04

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

offtopic disperarea asta apare pentru ca nu te-ai informat bine inainte...asa eram si eu, mie imi era frica si cu prezervativ, de facut ceva neprotejat nici nu se punea problema.Cred ca toate la inceput avem impresia ca spermatozoizii sunt niste "chestii" care umbla si fecundeaza orice si oricum si in orice conditii.

ontopic: in mod normal daca nu a ejaculat in tine nu esti insarcinata. Dar ca sa stai tu linistita calculeaza-ti perioada fertila. Testul de sarcina ti l-ai facut oricum degeaba pentru ca la o saptamana de la contact nu e elocvent rezultatul. Pentru a nu mai sta cu stress folositi pe viitor o metoda mai sigura:prezervativ sau anticonceptionale (dupa o vizita la cabinetul de planing)

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.