|
Nu esti logat.
Plzzzz help me :((:((:((#1 2008-04-13 13:31:35
plzzzz help me :((:((:((mi am inceput viata sexuala cum o saptamana si mi e foarte frica pt ca nu ne am protejat.. Dar el nu si a dat drumu in mine... am facut un test de sarcina si mi a iesit negativ.. dar tot imi este frica.. nu ma simt bine deloc.. am dureri de burta.. ce sa fac? imi este prea frica... Ultima oara a fost editat de eo magda (2008-04-13 13:32:39) Offline #2 2008-04-13 13:34:05
Re: plzzzz help me :((:((:((Testul nu e concludent acum,mai asteapta 2 saptamani sau dupa o saptamana de intarziere a menstruatiei.Durerile nu apar asa repede,incearca sa te linistesti pana atunci.Menstruatia cand a venit ultima data? Offline #3 2008-04-13 14:08:14
Re: plzzzz help me :((:((:((daca intr-adevar nu a scapat nimic in tine, nu esti insarcinata. Nobody home Offline #4 2008-04-13 15:31:04Re: plzzzz help me :((:((:(( disperarea asta apare pentru ca nu te-ai informat bine inainte...asa eram si eu, mie imi era frica si cu prezervativ, de facut ceva neprotejat nici nu se punea problema.Cred ca toate la inceput avem impresia ca spermatozoizii sunt niste "chestii" care umbla si fecundeaza orice si oricum si in orice conditii. Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|