|
Nu esti logat.
Daca am oprit ac in octombrie pot sa folosesc metoda calendarului?Pagini: 1
#1 2008-04-13 19:49:07
daca am oprit ac in octombrie pot sa folosesc metoda calendarului?Stiu ca pastilele regleaza menstruatia dar dupa oprirea administrarii lor ovulatia poate avea loc oricand. Au trecut 6 luni, am tinut calendarul si dupa formula de pe site zilele cu risc sunt 10-19... Nu mai pot lua ac si nici nu mai vreau, sunt una din ghinionistele care s-a trezit cu celulita de la ele... si nu se duce cu nimic : sport, alimentatie, creme, masaje iar prezervativul... ce pot sa zic, ador latexul Si ma si irit cateodata... Bebe a zis ca nu ejaculeaza inauntru si are grija, dar vrea sa stie daca metoda asta imi e recomandata ca sa nu ne trezim cu bebe, pt ca la 23 de ani nu vrem inca. El e dispus sa accepte prezervativul daca altfel nu se poate, dar nu mai vreau eu. Am inceput sa iau ac pt ca am spart un prezervativ (in perioada nefertila ca am fugit la doctor)... dar nu mai vreau... Ultima oara a fost editat de aquablue (2008-04-13 19:49:46) Zambeste ! Viata e frumoasa ! Carpe Diem ! Offline #2 2008-04-13 20:07:07
Re: daca am oprit ac in octombrie pot sa folosesc metoda calendarului?poti sa folosesti metoda asta cu mentiunea ca are o rata de esec destul de mare macar foloseste si spermicide sau reveniti la prez.chiar daca nu iti place.... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-04-13 20:17:30
Re: daca am oprit ac in octombrie pot sa folosesc metoda calendarului?e cam riscanta metoda asta, eu nu am deloc incredere...stai mereu cu stres...presupun ca preferi sa ai celulita decat sa faci un copil acum.. parerea mea.. Offline #4 2008-04-13 21:28:21
Re: daca am oprit ac in octombrie pot sa folosesc metoda calendarului?
nu risc sarcina... nu renunt la prezervativ daca rata de esec e prea mare... d'asta intreb aici. altfel faceam de capul meu/ nostru. Desi am prieteni care folosesc metoda asta si nu au avut surprize... numai ca fix surprize nu vreau eu acum. Ac NU mai iau fie ce-o fi, mai bine ma irit de la prezervativ decat sa ma umplu de celulita de la ac . NU am zis nicaieri ca as risca sa raman gravida ca sa nu fac celulita... Nu mai postam aici daca era asa... Oricum la cata am nu cred ca s-ar mai vedea Ultima oara a fost editat de aquablue (2008-04-13 21:37:58) Zambeste ! Viata e frumoasa ! Carpe Diem ! Offline #5 2008-04-14 00:05:01
Re: daca am oprit ac in octombrie pot sa folosesc metoda calendarului?aquablue...metoda calendarului necesita evidenta a cel putin 6 cicluri consecutive (in cazul tau de dupa pilule)... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2008-04-14 17:59:34
Re: daca am oprit ac in octombrie pot sa folosesc metoda calendarului?pai si ea are 6 luni,le-a lsat din oct si zicer ca tinut un calendar... Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|