|
Nu esti logat.
Intrerupere antibaby- simptome ciudate#1 2008-04-13 21:28:04
intrerupere antibaby- simptome ciudateIn 26 feb am incepu sa iau Mercilon, in data de 21 martie mi-a venit ciclul. Am avut contact sexual in 8 martie, fara prezervativ si fara finalizare si in 28 martie fara prezervativ si fara finalizare. Ma simt foarte rau acumm ma dor sanii si ovarele si am si greturi. Poate fi sarcina? Offline #2 2008-04-13 22:20:37
Re: intrerupere antibaby- simptome ciudatedaca ai luat pe toata aceasta perioada pastilele ai fost protejata , deci nu e vb de sarcina!!! cat despre greturi pot fi cauzate de la anticonceptionale... poate ar trebui sa maergi la doctor sa ti le schimbe Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #3 2008-04-13 23:36:57
Re: intrerupere antibaby- simptome ciudatedurerile de sani sunt din cauza pilulelor si e posibil si greturile sase datoreze lor mai ales daca apar dupa luarea piluleli...pt greturi incearca metroclopramid sau apa cu lamaie...daca nu sunt frecvente si acute nu necesita schimbare... happy with him...inlove with him... Offline #4 2008-04-13 23:57:34
Re: intrerupere antibaby- simptome ciudateDar eu nu am luat Mercilon decat o luna si dupa le-am intrerupt ca m-am simtit foarte rau, Al doilea contact a fost fara sa fiu pe pastile. Multumesc frumos pentru raspunsuri Offline #5 2008-04-14 00:01:23
Re: intrerupere antibaby- simptome ciudatesi a fost fara prezervativ? s a terminat inauntru? happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2008-04-14 01:04:50
Re: intrerupere antibaby- simptome ciudateEu nu am putut sa iau niciodata pilule din cauza ca imi provocau mult rau. Pot sa spun ca de la prima folie mi-a fost rau si desi m-am chinuit 3 luni am decis sa renunt. Dupa 2-3 ani m-am reantors la pilule dar tot rau mi-a fost ... se pare ca pur si simplu nu le tolerez. Le-am schimbat de cateva ori in decursul anilor tot incercand altele la recomandarea medicului ginecolog si degeaba .. asa ca am decis sa folosesc alta metoda de protectie. Offline #7 2008-04-14 07:38:58
Re: intrerupere antibaby- simptome ciudate
Nu s-a terminat. Offline #8 2008-04-14 13:02:35
Re: intrerupere antibaby- simptome ciudatee oricum cu risc...nu are rost sa faci teste pt ca e inca aproape de contact...sa speram totusi ca nu vor fi probleme... happy with him...inlove with him... Offline #9 2008-04-14 14:01:28
Re: intrerupere antibaby- simptome ciudate
Eu ma gandeam ca daca eram in a 7-a zi, sunt sanse extrem de mici sa fi fost intr-o perioada fertila Offline #10 2008-04-14 20:13:47
Re: intrerupere antibaby- simptome ciudatein a 7 a zi dc? de pauza cum ar veni? happy with him...inlove with him... Offline #11 2008-04-14 21:22:22
Re: intrerupere antibaby- simptome ciudateEu am luat AC din 26 februarie pana in 19 martie, dupa aceea le-am intreruptm initial pentru 7 zile dar am considerat ca ar fi mai bine sa nu mai iau deloc. AM facut sex in 8 martie fara ejaculare, fara prezervativ si fara AC. In 21 martie mi-a venit menstra normal,nu am mai luat AC si am mai facut sex in 28 martie, fara prez si fara sa ejaculeze in mine, deci eram in a 7 zi de ciclu, la asta m-am referit. Ma dor sanii si burta jos si ma simt ametita. Va intrebam pe voi daca sunt sanse reale sa fi ramas gravida sau sunt doar paranoica. Scuze daca nu am fost prea clara. Multumesc inca o data pentru raspunsuri.Poop Offline #12 2008-04-14 22:23:29
Re: intrerupere antibaby- simptome ciudatedupa administrarea pe o scurt perioada de timp a pilulelor pot aparea ovulatii multiple...si in niciun caz nu te poti ghida dupa x zile inainte sau dupa menstra...e bine ca nu s a terminat inauntru...deci sa speram ca nu vor fi probleme...dar un mic risc de sarcina exista... happy with him...inlove with him... Offline #13 2008-04-15 00:17:26
Re: intrerupere antibaby- simptome ciudateai zis ca ai luat Ac din 26 februarie pana in 19 martie...si totusi in 8 martie zici ca a fost fara ejaculare, fara prezervativ si fara AC. cum adica fara AC? Ai uitat sa iei pastila sau cum? If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #14 2008-04-15 19:59:24
Re: intrerupere antibaby- simptome ciudateDar simptomele nu pot fi de SPM? -Durere de sani , de burta? sau de chiar de la intreruprea de pastile? Offline #15 2008-04-15 20:04:09
Re: intrerupere antibaby- simptome ciudatepot fi bineinteles spm.. happy with him...inlove with him... Offline #16 2008-05-05 20:42:46
Re: intrerupere antibaby- simptome ciudatedaca se intreba careva desi nu prea cred, vreau sa va anunt ca nu am fost insarcinata Offline #17 2008-05-05 23:19:29
Re: intrerupere antibaby- simptome ciudatecu placere drienutza si ma bucur ca ai scapat de stres happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|