homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pilula uitata-3

#39 2008-12-26 12:11:33

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Re: pilula uitata

daca ai uitat-o inainte de vineri atunci e un risc..a ejaculat inauntru? acum nu prea mai ai ce sa faci...incearca eventual sa-ti amintesti cand ai uitat-o. eu le mai verific din cand in cand...numar ca sa vad daca sunt bine tongue

#40 2008-12-26 12:58:10

geo.b
Full member
Inregistrat: 2007-11-11

pai ce sa mai zic? si eu le verificam mereu...sa vad daca iau pastila din ziua care trebuie, dar acum sunt asa disperata incat parca zici ca s batuta in cap, oricat ma gadesc, am impresia ca le am luat mereu cand trebuia, dar nu mi aduc aminte exact...si totusi eram in urma cu o pastila.
Shoot me!
asta e acum...nu mi ramane altceva decat sa ast pauza...dar mai e atat pana atunci off
si maine mergem la munte...eram asa fericita pt asta...acum nu mai am absolut nici un chef sad
Oare, totusi daca iau de un an de zile nu exista cat de cat o protectie ? chiar si fara o pastila?

and love saves the day...

#41 2008-12-26 14:24:51

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

depinde de organism. in unele cazuri poate dura un timp pana se reia activitatea ovarelor, in alte cazuri poti sa uiti o pilula si sa ramai insarcinata chiar daca le iei de un an...
du-te la munte si bucura-te de vacanta..acum din pacate nu mai ai ce sa faci.poate ai uitat pilula dupa contact

#42 2008-12-26 19:19:14

geo.b
Full member
Inregistrat: 2007-11-11

Multumesc pt raspunsuri.
Astept cu nerabdare sa vad ce o sa se intample...pana atunci mergem la munte big_smile
Sarbatori fericite! puss

and love saves the day...

#43 2008-12-27 19:13:11

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

geo.b a scris:

asta stiu...ca trebuie protectie suplimentara 7 pastile. Dar pb e ca nu stiu daca am uitat-o inainte de contactul de vineri sau nu...
nu sh...bag picioarele...ast sa vad ce se intampla si renunt la ele..nu mai mai trebuie sad

ce nu inteleg eu e de ce sa renunti la ele...chiar si cu o pastila uitata ai protectie mai mare decit daca nu iei deloc...in plus, nu sunt ele de vina cind uitam sa le luam, ci noi

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.