|
Nu esti logat.
Zona zoster#1 2008-04-14 12:50:16
zona zosteram si eu boala asta nesuferita de aseara Ultima oara a fost editat de GreenBubbles (2008-04-14 12:50:49) i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #2 2008-04-14 12:52:17
Re: zona zostercum te-ai pricopsit cu ea? Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #3 2008-04-14 13:06:37
Re: zona zosterviral... se ia prin aer,dracu s-o ia!perioada de incubatie e de 11 zile. eu am un amic p kre l-am vazut cam acum o luna dak nu mai mult,si el avea zona zoster. oare de la el am luat?dak luam de la el trebuia sa se manifeste mai repede... anyway,am voie dush?stie cineva?am numa niste pete p spate.faza ff usoara,incipienta. numai k mi ff naspa de oamenii cu care am fost in contact.k cei ce nu au avut varicela sigur vor face...si puiu nu cred k a avut :Cry: i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #4 2008-04-14 13:35:19
Re: zona zostersincer eu zic sa nu abuzezi de dus...viind acelasi virus ca si la varicela, cam tot alea sunt si regulile Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2008-04-14 13:41:56
Re: zona zosterda,dar la varicela ai p tot corpul,eu am niste dungi p spate,micutze. dak le acopar cu plasturi,bine de tot,pot face nu?sau macar jos ma pot spala,nu?k acolo n-am pete i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline Publicitateloading...
#6 2008-04-14 13:44:15
Re: zona zosterspala-te pe tot corpul...evitind sa insisti cu prea multa apa pe zona in cauza...atit Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2008-04-14 14:16:31
Re: zona zostermultumesc! i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #8 2008-08-29 19:24:54
Re: zona zosterGreenBubles...cred ca si eu am aceeasi boala...am avut eruptia 2 zile dar abia acum am realizat ca nu e doar o simpla iritatie...La ce spital ai mers?(asta daca esti din Bucuresti...)Si inca ceva...tu nu ai luat-o de nicaieri...o poti doar da mai departe, dar sub forma de varicela celor care nu au facut varicela pana la momentul contactului cu tine...tu ai facut-o tocmai pt k aveai virusul varicelei in stare inactiva in corp(asta de cand ai avut tu varicela) si poate din cauza stresului...a unei suparari sau pur si simplu a unei pase mai proaste a org tau(imunitate scazuta) ti s-a reactivat virusul:((....Ai grija cu cei care nu au facut nici macar varicela!Nici iubitul meu nu a facut pana acum...:(si locuieste cu mine... Today, everything's OK! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|