|
Nu esti logat.
Pt Doctoressa si nu numai..#1 2008-04-14 15:29:22
pt Doctoressa si nu numai..Acum 1 an am inceput sa iau Ac la recomandarea medicului gin cu care am si nascu (bebe 2 ani si 3 luni). Am luat Yasmin 10 luni dar am avut mari probleme cu spootingul toata aceasta perioada. Ba chiar aveam sangerari abundante in timpul administrarii foliei si in zilele de pauza doar spooting. A spus sa astept, am luat calciu, dar nimic. Tot la recomandarea lui am oprit o luna si am asteptat urmatorul ciclu si am inceput folia de Novinette. Pot spune ca nu am avut deloc spootind si toate au decurs relatic bine dar surptiza a fost ca in sapt de pauza sa nu-mi mai vine deloc si am constatat ca la ambii sani aveam niste noduli mari si durerosi. Am mers la alt ginecolog de data asta (nu mai am deloc incredere in fostul), mi-a fost recomandata eco. si a spus cum ca as avea intoleranta la Ac. Diagnostic: Mastoza chistica cu placard mamar, amenoree dupa contraceptie si hipocalcemie cu tetanie latenta. Am ptimit tratament cu Orgametril 5 zile a cate 4 past pe zi apoi a spus ca tre sa-mi cina ciclu si sa numar 14 zile si am alt trat cate 10 zile pe luna timp de trei luni. Nu stiu daca am facut bine dar nu am luat trat desi il am de 3 sapt dat, parca sunt paranoica dar nu mai am deloc incredere si asta pt ca nu mi-a dat si analize horm ci doar calciu la analize. Sambata am fost la endocrinolog si mi-am facut toate analizele posibile, samb asta am rezultatul. Oare am procedat bine. Am mare nevoie de un sfat. Dna doctor endocrinolog mi-a spus ca in principiu trat dat de gin este bun dar si ea a fost de parere ca trebuie sa fac analize. Ce ma sfatuiti sa fac? Si-n legatura cu sanii unde sa ma duc? Offline #2 2008-04-14 15:34:44
Re: pt Doctoressa si nu numai..si eu cred ca tratamentul primit e ok, puteai sa il iei ca sa vina menstra... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2008-04-14 15:46:21
Re: pt Doctoressa si nu numai..Tratamentul primit este urm: 5 zile orgametril apoi din a 14 a zi de la instalerea ciclului Orgametril 10 zile, Mastodinon, crema cu progesteron, Calciu (pe care nu am voie sub nici o forma sa-l mai iau deoarece am al ambii rinichi pietre coraliforme si urm sa le tratez cu ultrasunete), si vit E forte. Sa incep sa iau de maine Orgametril sau sa astept pana sambata rezultatul analizelor ? Dr gin mi-a recomandat steriletul pt ca a spus ca as avea aceasta intoleranta si de asta am vrut neaparat sa-mi fac toate aceste analize. M-am intrebat cum poate sa-si dea seama de asta fara vreo analiza ceva...parerea mea. Dr endocrinolog la care am fost se num Morarescu Doina. Am auzit ca ar fi bun. Offline #4 2008-04-14 15:54:10
Re: pt Doctoressa si nu numai..mastodinon si crema cu progesteron sunt pentru sini, poti sa te apuci de ele chiar de azi Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2008-04-14 16:02:34
Re: pt Doctoressa si nu numai..Doctoressa calciul a iesit foarte mic atat ionic cat si seric. Analizele nu au fost doar pt estrogen si progesteron ci le-am facut pe toate care erau posibile, inclusiv pt tumora hipofisa, glande...toate. Am cheltuit foarte multi bani pt ca am fost la particular dar vreau sa ma fac bine. Inainte de contraceptie nu am avut niciodata probleme cu ciclul vene regulat la 28 zile. Ac este mai indicat sa se dea de dr edoccrinolog ? Ma gandesc ca daca tot mi-am facut aceste analize hormonale vede si ce mi se potriveste. Sincer nu-mi prea vine sa-mi pun sterilet. Deja am destule probleme medicale la 25 ani ca sa ma mai aleg si cu vreo infectie. Multumesc mult pt sfaturi. Offline Publicitateloading...
#6 2008-04-19 16:05:51
Re: pt Doctoressa si nu numai..Mi-au sosit analizele. Insuficienta ovariana. Spasmofilie. Mastoza chistica. Offline #7 2008-04-22 16:03:49
Re: pt Doctoressa si nu numai..Nu-mi vine sa cred...sunt ffoarte fericita. Doar dupa 3 zile de tratament mi-a venit menstra. Am sunat medicul si acum trec la faza 2. Offline #8 2008-04-22 16:05:55
Re: pt Doctoressa si nu numai..ne bucuram... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|