homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Despre microgynon

#1 2008-04-14 18:44:14

Jasminutza
New member
Inregistrat: 2008-04-14

despre microgynon

sad mie imi provoaca niste migrene groaznice,dureri de gambe de nu ma pot tine pe picioare 
si mia diminuat apetitul sexual!mai are cineva problemele mele? vreau si eu un raspuns va rog mult de tot!!!!gratergratergratergratergrater

#2 2008-04-14 18:49:12

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: despre microgynon

Fugi la medicul care ti le-a prescris, ca sa ti le schimbe, nu sta asa !

#3 2008-06-15 15:14:36

Jasminutza
New member
Inregistrat: 2008-04-14

buna:) am si eu nevoie de un sfat din partea voastra...am luat microgynon timp de 9 luni,am avut probleme cu ele si mi s-au facut analize si mi s-a prescris Novynette,am citit prospectul si are reactii adeverse destul de urate si m-a cam cuprins teama!ce stiti despre ele,cum sunt suportate in general de organism,sunt bune?(le iau pt chist si pt contraceptie).multumesc frumos:*

#4 2008-06-15 15:20:27

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

nu putem sa spunem daca niste anticonceptionale sunt bune sau nu. conteaza daca sunt bune pentru tine, daca ti se potrivesc. eu iau novynette si ma simt f bine cu ele. totul depinde de persoana si cum reactioneaza organismul tau la ele.
fiecare medicament are reactii adverse. asta nu inseamna ca le vei avea si tu. in primele 3 luni pot fi mai multe. daca dupa aceasta perioada nu trec mergi sa ti le schimbi. nu trebuie sa te ingrijorezi inainte
sanatate puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.