homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dilema mare mare..

#1 2008-04-14 19:11:09

Ralu_White
Full member
Inregistrat: 2008-02-06

dilema mare mare..

Fetelor, de la un timp am niste ganduri mai negre in legatura cu viitorul rel mele. sad

Pov e cam asa : suntem de 1 an de zile impreuna, pt el e cea mai lunga rel, la inceput am stat impreuna timp de 4 luni mai mult din ambitie si dupa o intamplare mai putin fericita am realizat ca ne hjarta hjarta hjarta cu adev. Oricat de frumoasa ar parea rel noastra din afara nu e asa..si de cateva zile ma tot bate gandul sa o inchei. I-am spus si lui aseara, normal ca s-a sup , dar nu mi-a oferit nici o solutie sad

Motivul meu e ca eu vreau si am nevoie de anumite lucruri iar el nu poate/?vrea sa mi le ofere. Cum ar fi : 1.dat. serviciului lui mai tot timpul e plecat si ne vedem cateva ore la 3-4 zile si niciodata cand am nevoie de el nu e acolo pt mine; 2. de cand suntem impreuna cam tin post, adica daca se intampla 1data/sapt e miracol neutral am discutat despre asta, si cu toate ca eu as vrea cat de des posibil tongue el zice ca nu simte nevoia(+o probl expusa in alt topic legat de tupeul in pat) ; 3. el e o pers care nu prea isi arata sentimentele, bine are momente si momente insa majoritatea timpului ii vine f greu sa-mi spuna ce are pe suflet. Si lista ar putea continua..

Nu spun ca regret ultimul an,am fost fericita alaturi de el, dar simt ca a trebuit ca trec peste prea multe si sa las prea mult de la mine ca sa fie bine sad . Uneori ma gandesc ca din moment ce el nu poate sa-mi dea ceea ce vreau , ar trebui sa caut in alta parte, mai ales pentru ca stiu ca el nu o sa se schimbe..dar tot imi e greu sa iau o decizie

Va multumesc ca ati avut rabdare sa cititi..

#2 2008-04-14 19:14:28

skumpi
Vizitator

Re: dilema mare mare..

pai daca simti ca relatia nu te mai multumeste, in mod normal...da...ar trebui sa o inchei...dar nush e cam ciuda...sustii ca il iubesti cu adevarat ...
atunci ce anume iubesti la el ? chiar nu poti trece peste ce se intampla ?
ar trb sa se implice si el putzin, sa faca si el mici compromisuri...zic eu

Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-04-14 19:14:44)

#3 2008-04-14 19:15:42

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

hmmm cam complicat.. ca sa zic asa comunicarea e un element important intr-o relatie ...daca el se inchide in el nu isi exprima sentimentele asta nu e bine... in legatura cu sexul...e ciudat faptul ca el, fiind baiat nu simte nevoia,,,,adica cand iubesti....doresti...dac el nu gaseste o solutie poate ar trebui sa o iei tu...dac e deacord cu decizia ta ...inseamna ca a trecut un an degeaba pt el... daca nu lupta pt u si te lasa asa usor... si referitor la serviciu..intelegem... dar in week-enduri? ar trebui sa isi faca  timp.... o relatie nu se "consuma" in  2 3 ore...

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

#4 2008-04-14 19:16:46

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

Asa... si acum vrei ca noi sa-ti spunem ce ai putea sa faci?
E clar ca nu va raportati la fel la aceasta relatie...tu esti mai implicata decat el.. el tine cont numai de nevoile lui...
Dar mai important decat tot ce ai scris tu aici este daca atunci cand va vedeti totusi, este bine! Daca simti ca va iubiti si atunci cand sunteti impreuna totul este de vis... restul nu ar mai conta..

#5 2008-04-14 19:34:45

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

e ciudata faza k nu prea simte nevoie de sexi-time. e barbaaat! d obicei ei vor asta mai mereu tongue vorbeste cu el,trage un semnal de alarma,da-i un ultimatum si spune-i k dak nu se schimba putin,renunti. cat despre job,nu e vina lui k e solicitant,asta e.parerea mea!pusi puss

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

Publicitate

loading...

#6 2008-04-14 20:07:25

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

mda...sunt patita
Jur ca atunci cand am citit am avut impresia k e vreun post de al meu de acum un an
Am avut si eu parte de o relatie in care respectivul era exact asa cum spui tu. Si totusi am stat alaturi de el doi ani de zile. De ce? Nu stiu probabil pentru ca am crezut ca o sa fie mai bine. Sa iti spun cum a fost in cazul meu...serviciul la fel fara un program fix, putea sa fie chemat la munca al orice ora din zi si din noapte, cand ne era lumea mai draga sau de exemplu eu eram imbracata, machiata, parfumata sa ne intalnim si el ma suna "Stii nu putem sa ne mai vedem pentru ca tre sa ma duc la nush cine sa ii pun net"...deci daca asa e si cazul tau si stii ca asta e genul de serviciu pe care si-l doreste, fara un prg fix, termina acum pentru ca niciodata nu o sa fie langa tine...

In ceea ce priveste faptul ca e un tip inchis in sine si nu isi exprima sentimentele in nici un fel,nu e ok, se presupune ca partenerii ar trebui sa constituie un sprijin unul pentru altul nu sa fie fiecare cu p**da ma-sii ca sa vb pe romaneste...probabil as putea umple pagini intregi cu cate mi-a facut de-a lungul timpului si cat a trebuit sa las de la mine..

Sfatul meu, daca simti k nu te face fericita si mai mult timp suferi decat esti vesela, lasa-l...
offtopic Id-ul meu e str4ng3_r daca vrei sa vorbim puss

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#7 2008-04-14 20:08:56

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

cum sa nu simta nevoie,OMG nu simte nevoia sa faca sex? ceva e ciudat aici, sincer... adica va vedeti la 3-4 zile, si atunci el nu vrea, mai trec inca 3-4 zile, si aceeiasi poveste? deci nu stiu poate are vreo problema ceva, vb cu el, mai ales ca e mai putin comunicativ, poate iti ascunde faprul ca ar avea vreo problema , inceea ce priveste serviciul, asta e, in ziua de azi tre sa fii multumit ca ai unul... puss

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#8 2008-04-14 20:25:32

cristian_elena
Full member
Inregistrat: 2008-01-08

acum 2 ani o astfel de problema am avut si eu.si faza ca nu prea simte nevoia de patfierbinte  e destul de ciudat,adik vorba lu greenbubbles,e barbat si ei vor intotdeauna mai mult decat noi femeile.
parerea mea ar fi sa discutati cat se poate de serios daca se mai poate face ceva sa se schimbe pt tine,dak nu... nu are rost sa mai continuati  sad
si treaba cu munca e aproape ca la mine,dar inteleg totusi ca munca e munca si e destul de solicitat acolo.
gandeste'te bine si i'a hotararea corect si definitiv dak vrei wink

hjarta  IUBESC SI SUNT LA FEL DE IUBITA  hjarta

#9 2008-04-14 20:53:58

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

dc zici  k  el  kiar  are  un  program  intens  la  serviciu... sa  stii  k  stresul  si  oboseala  sunt  cei  mai  mari  inamici, oricum  dc  stai  sa  o  iei  asa  dc  la  un  an de  relatie  o  faceti 1 data pe  sapt, dc  va  ve'ti  casatori, at  puteti  tine postul  pastelui  linistiti ...
uite  io  am  o  prietena  care  pt  incompatibilitate  in  pat  a  renuntat  la  iubit  si  avea  o  rel  mai  mult  decat  frumoasa  dar  n'a  reusit  sa  treaca  peste  impedimentul  asta  si  a  renuntat  la  tot ...

#10 2008-04-14 21:10:57

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

nu e motiv bun sa lasi totul ce e frumos pt incompatibilitate in pat...sexu se duce cu timpul...renunti la el,pt k imbatranesti si bla bla. dragostea tine forever hjarta
vorbeste cu el...e ff important. si spune-i k te deranjeaza k nu simte nevoia. cum adik? dak al meu n-ar simti nevoia as intra in dubii: ori are pe alta,ori nu se mai simte atras d mine. tocmai k dimpotriva,la cat d putin va vedeti,ar trebui sa "dea navala" peste tine lol
pusi puss

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#11 2008-04-14 21:13:15

bliss
Full member
Inregistrat: 2007-01-23
Site

dar o faceti o data pe saptamana pentru ca nu aveti unde sau pentru ca nu are el chef?

si noi ne vedem cam de 3 ori pe saptamana si daca o facem o data pe saptamana e super tare, dar asta se intampla pentru ca nu avem unde si pentru ca dupa 2 ani nu mai e asa fun sa o faci pe unde apuci. tongue Dar atunci cand avem spatiu profitam de el din pliiiin. 18

deci din postul tau eu nu as stii sa spun daca tie pur si simplu nu iti ajunge genul asta de relatie sau el nu tine la tine.

dar daca problema e doar de spatiu gandeste-te ca poate merita rabdarea si intelegerea. in cazul asta nu ar fi vina lui si daca el nu e la fel de "disperat" ca tine gandeste-te ca poate e pentru ca are mai multa incredere in relatia voastra si e mai rabdator decat esti tu. (am trecut si eu prin ganduri d'astea si eu la concluzia asta am ajuns) wink

Succes si sper sa-ti fie bine orice ai decide!

#12 2008-04-14 21:24:09

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

Ralu_White a scris:

Motivul meu e ca eu vreau si am nevoie de anumite lucruri iar el nu poate/?vrea sa mi le ofere. Cum ar fi : 1.dat. serviciului lui mai tot timpul e plecat si ne vedem cateva ore la 3-4 zile si niciodata cand am nevoie de el nu e acolo pt mine; 2. de cand suntem impreuna cam tin post, adica daca se intampla 1data/sapt e miracol neutral am discutat despre asta, si cu toate ca eu as vrea cat de des posibil tongue el zice ca nu simte nevoia(+o probl expusa in alt topic legat de tupeul in pat) ; 3. el e o pers care nu prea isi arata sentimentele, bine are momente si momente insa majoritatea timpului ii vine f greu sa-mi spuna ce are pe suflet. Si lista ar putea continua..

stii, unii se vad cateva ore in 2 zile pe saptamana (sambata si duminica). si mai trebuie sa isi vada si amici in timpul asta... ia fa niste calcule simple. smile
se poate si mai rau. sau impropriu spus "rau". pentru ca are si parti bune...

inainte sa te desparti de el, afla ce simtiti cu adevarat unul pt celalalt.

Ultima oara a fost editat de Nashira (2008-04-14 21:25:15)

Nobody home

#13 2008-04-14 21:25:26

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

si eu zic ca trebuie sa cantaresti f bine inainte sa iei o decizie importanta...nu cred ca te putem ajuta f mult cu sfaturile...tu stii cel mai bine ce e in inima ta si fii sigura ca tu o sa iei cea mai buna decizie

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

#14 2008-04-14 22:56:11

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

GreenBubbles a scris:

nu e motiv bun sa lasi totul ce e frumos pt incompatibilitate in pat...sexu se duce cu timpul...renunti la el,pt k imbatranesti si bla bla. dragostea tine forever hjarta
vorbeste cu el...e ff important. si spune-i k te deranjeaza k nu simte nevoia. cum adik? dak al meu n-ar simti nevoia as intra in dubii: ori are pe alta,ori nu se mai simte atras d mine. tocmai k dimpotriva,la cat d putin va vedeti,ar trebui sa "dea navala" peste tine lol
pusi puss

subscriu tummenupp

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#15 2008-04-14 23:00:36

bliss
Full member
Inregistrat: 2007-01-23
Site

eu nu chiar...adica tocmai pt ca trece nu ar trebui sa renuntam la el acum . big_smile
dar eu cred ca incompatibilitatile se rezolva cu dragoste si comunicare. wink

#16 2008-04-14 23:16:07

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

dc  as fi  sa  vb  in  numele  prietenei  mele ... v'as  spune  k  incompatibilitatea  ramane  un  impediment  serios  oricat de multa  comunicare ar fi ... s'ar   putea  trece  cu  vederea  doar dc nu se  acorda  ft  multa  importanta  actului  sexual ....

#17 2008-04-15 13:49:18

Ralu_White
Full member
Inregistrat: 2008-02-06

Multumesc pt sfaturi si scuze pt intarziere dar nu mi-a mers prea bine netu` aseara sad .. anyway.. atunci cand suntem impreuna totul e bine si asa cum ar trebui sa fie insa in rest..vai de capu` meu.. si asa  incet incet s-au adunat prea multe si simt ca nu mai am puterea sa trec peste..   
Stiu ca e o rel putin cam complicata si mai ciudata, dar am inchis ochii la toate neintelegerile cu gandul ca ?hai sa fac eu sa fie bine?. In privinta sexului, la inceput i-am zis ca ma deranjeaza si ca as vrea mai des tongue si mi-a rasp ca e obosit din cauza serviciului si ca totusi el nu simte nevoia ca alti barbati..buun..m-am conformat, il hjarta hai sa incerc sa accept..

< dar daca problema e doar de spatiu gandeste-te ca poate merita rabdarea si intelegerea. in cazul asta nu ar fi vina lui si daca el nu e la fel de "disperat" ca tine gandeste-te ca poate e pentru ca are mai multa incredere in relatia voastra si e mai rabdator decat esti tu.>     nu e probl de spatiu, mai mult ca nu are el chef , dar la asta cu increderea si rabdarea nu m-am gandit niciodata ..

Am mai avut cateva discutii serioase, insa mare lucru nu s-a rezolvat, adica dureaza 2-3 zile si dupa ?isi revine?. Am stat aseara toata noaptea si m-am gandit la ce e mai bine sa fac..si cred k daca intr-un an nu a facut nimic sa se sch desi i-am tot spus, nu o sa se mai sch niciodata...Si ramane doar sa-mi adun tot curajul si sa avem o ultima discutie smile
Mi-a spus cineva ca daca chiar ma iubeste asa cum pretinde va lupta pt mine, daca nu sa merg mai departe..Imi este tare greu sa renunt la el, doar cu 2 vb dulci ma face sa ma razgandesc dar m-am hotarat, nu mai am rabdarea sa fac doar eu compromisuri pt inca cativa ani.

Peste cateva zile va spun ce am rezolvat, desi presimt ce o sa se intample sad

Multumesc la toate puss

Ultima oara a fost editat de Ralu_White (2008-04-15 13:51:44)

#18 2008-04-15 15:15:51

skumpi
Vizitator

bafta neutral

#19 2008-04-15 15:38:46

indie
Full member
Inregistrat: 2008-02-15

In primul an de relatie de obicei este totul "hot"...apoi intervin anumite toane...daca nu are chef asa mult de sex, cine stie, poate asta este ritmul lui, daca asa a fost de la inceput. Dar in ceea ce priveste compromisurile si faptul ca tu nu primesti ceea ce ai nevoie de la relatia asta, cum ar fi sprijin, comunicare...si altele, eu zic ca mai bine ii pui capat. Asta daca vezi ca el nu face nici un compromis...doar tu. La un moment dat o sa ai niste frustrari tot mai mari ca ai facut atatea compromisuri si asta nu duce in nici un caz la rezolvarea problemei, dimpotriva te afunzi si mai tare in mocirla...Dar asa cum ziceau si fetele, trebuie singura sa iei decizia si sa analizezi daca chiar merita sa ii mai dai o incercare, sa pui in balanta calitatile lui cu defectele/compromisurile pe care trebuie sa le faci.

I'll be nice if you give me chocolate!
avem un puiutz de om bebe Oliver 21.05.2010

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.