|
Nu esti logat.
Dilema mare mare..#1 2008-04-14 19:11:09
dilema mare mare..Fetelor, de la un timp am niste ganduri mai negre in legatura cu viitorul rel mele. Offline #2 2008-04-14 19:14:28
Re: dilema mare mare..pai daca simti ca relatia nu te mai multumeste, in mod normal...da...ar trebui sa o inchei...dar nush e cam ciuda...sustii ca il iubesti cu adevarat ... Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-04-14 19:14:44) #3 2008-04-14 19:15:42
Re: dilema mare mare..hmmm cam complicat.. ca sa zic asa comunicarea e un element important intr-o relatie ...daca el se inchide in el nu isi exprima sentimentele asta nu e bine... in legatura cu sexul...e ciudat faptul ca el, fiind baiat nu simte nevoia,,,,adica cand iubesti....doresti...dac el nu gaseste o solutie poate ar trebui sa o iei tu...dac e deacord cu decizia ta ...inseamna ca a trecut un an degeaba pt el... daca nu lupta pt u si te lasa asa usor... si referitor la serviciu..intelegem... dar in week-enduri? ar trebui sa isi faca timp.... o relatie nu se "consuma" in 2 3 ore... Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #4 2008-04-14 19:16:46
Re: dilema mare mare..Asa... si acum vrei ca noi sa-ti spunem ce ai putea sa faci? Offline #5 2008-04-14 19:34:45
Re: dilema mare mare..e ciudata faza k nu prea simte nevoie de sexi-time. e barbaaat! d obicei ei vor asta mai mereu vorbeste cu el,trage un semnal de alarma,da-i un ultimatum si spune-i k dak nu se schimba putin,renunti. cat despre job,nu e vina lui k e solicitant,asta e.parerea mea!pusi i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline Publicitateloading...
#6 2008-04-14 20:07:25Re: dilema mare mare..mda...sunt patita Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #7 2008-04-14 20:08:56
Re: dilema mare mare..cum sa nu simta nevoie,OMG nu simte nevoia sa faca sex? ceva e ciudat aici, sincer... adica va vedeti la 3-4 zile, si atunci el nu vrea, mai trec inca 3-4 zile, si aceeiasi poveste? deci nu stiu poate are vreo problema ceva, vb cu el, mai ales ca e mai putin comunicativ, poate iti ascunde faprul ca ar avea vreo problema , inceea ce priveste serviciul, asta e, in ziua de azi tre sa fii multumit ca ai unul... Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #8 2008-04-14 20:25:32
Re: dilema mare mare..acum 2 ani o astfel de problema am avut si eu.si faza ca nu prea simte nevoia de e destul de ciudat,adik vorba lu greenbubbles,e barbat si ei vor intotdeauna mai mult decat noi femeile. IUBESC SI SUNT LA FEL DE IUBITA Offline #9 2008-04-14 20:53:58
Re: dilema mare mare..dc zici k el kiar are un program intens la serviciu... sa stii k stresul si oboseala sunt cei mai mari inamici, oricum dc stai sa o iei asa dc la un an de relatie o faceti 1 data pe sapt, dc va ve'ti casatori, at puteti tine postul pastelui linistiti ... Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #10 2008-04-14 21:10:57
Re: dilema mare mare..nu e motiv bun sa lasi totul ce e frumos pt incompatibilitate in pat...sexu se duce cu timpul...renunti la el,pt k imbatranesti si bla bla. dragostea tine forever i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #11 2008-04-14 21:13:15Re: dilema mare mare..dar o faceti o data pe saptamana pentru ca nu aveti unde sau pentru ca nu are el chef? Offline #12 2008-04-14 21:24:09
Re: dilema mare mare..
stii, unii se vad cateva ore in 2 zile pe saptamana (sambata si duminica). si mai trebuie sa isi vada si amici in timpul asta... ia fa niste calcule simple. Ultima oara a fost editat de Nashira (2008-04-14 21:25:15) Nobody home Offline #13 2008-04-14 21:25:26
Re: dilema mare mare..si eu zic ca trebuie sa cantaresti f bine inainte sa iei o decizie importanta...nu cred ca te putem ajuta f mult cu sfaturile...tu stii cel mai bine ce e in inima ta si fii sigura ca tu o sa iei cea mai buna decizie "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #14 2008-04-14 22:56:11
Re: dilema mare mare..
subscriu Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #16 2008-04-14 23:16:07
Re: dilema mare mare..dc as fi sa vb in numele prietenei mele ... v'as spune k incompatibilitatea ramane un impediment serios oricat de multa comunicare ar fi ... s'ar putea trece cu vederea doar dc nu se acorda ft multa importanta actului sexual .... Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #17 2008-04-15 13:49:18
Re: dilema mare mare..Multumesc pt sfaturi si scuze pt intarziere dar nu mi-a mers prea bine netu` aseara .. anyway.. atunci cand suntem impreuna totul e bine si asa cum ar trebui sa fie insa in rest..vai de capu` meu.. si asa incet incet s-au adunat prea multe si simt ca nu mai am puterea sa trec peste.. Ultima oara a fost editat de Ralu_White (2008-04-15 13:51:44) Offline #19 2008-04-15 15:38:46
Re: dilema mare mare..In primul an de relatie de obicei este totul "hot"...apoi intervin anumite toane...daca nu are chef asa mult de sex, cine stie, poate asta este ritmul lui, daca asa a fost de la inceput. Dar in ceea ce priveste compromisurile si faptul ca tu nu primesti ceea ce ai nevoie de la relatia asta, cum ar fi sprijin, comunicare...si altele, eu zic ca mai bine ii pui capat. Asta daca vezi ca el nu face nici un compromis...doar tu. La un moment dat o sa ai niste frustrari tot mai mari ca ai facut atatea compromisuri si asta nu duce in nici un caz la rezolvarea problemei, dimpotriva te afunzi si mai tare in mocirla...Dar asa cum ziceau si fetele, trebuie singura sa iei decizia si sa analizezi daca chiar merita sa ii mai dai o incercare, sa pui in balanta calitatile lui cu defectele/compromisurile pe care trebuie sa le faci. I'll be nice if you give me chocolate! avem un puiutz de om Oliver 21.05.2010 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|