|
Nu esti logat.
Dereglari hormonale-intarziere ciclu#1 2008-04-15 11:52:58
Dereglari hormonale-intarziere cicluBuna fetelor, sunt noua pe aici si am o problema la care as dori niste sfaturi (daca ma poate ajuta cineva) Offline #2 2008-04-15 12:02:04
Re: Dereglari hormonale-intarziere ciclueu am avut..si inca mai am.. Offline #3 2008-04-15 12:24:30
Re: Dereglari hormonale-intarziere cicluclar...dozarile homronale vor indica ce e si unde e mami de minuni Offline #4 2008-04-15 12:26:51
Re: Dereglari hormonale-intarziere cicluMultumesc, Offline #5 2008-04-15 12:27:43
Re: Dereglari hormonale-intarziere cicluendocrinologul te va lamuri maine. de la el vei primi trimitere catre analize mami de minuni Offline Publicitateloading...
#6 2008-04-15 12:29:46
Re: Dereglari hormonale-intarziere cicluendocrinologul..se fac de obicei trei dozari... dar iti vas pune el/ea ce si cum Offline #7 2008-04-15 12:30:26
Re: Dereglari hormonale-intarziere ciclumultumesc, Offline #8 2008-04-15 12:33:03
Re: Dereglari hormonale-intarziere ciclunu.... Offline #9 2008-04-15 13:49:13
Re: Dereglari hormonale-intarziere cicluSi eu am cam aceeasi problema. Am luat 10 luni Ac, am facut pauza 1 luna, le-am schimbat si am luat 1 luna altceva. Dar apoi nu mi-a mai venit ciclul. Sapt trecuta am fost la endocrinolog si mi-am facut analize, dozarile hormonale + alte analize. Sambata asta primesc rezultatul. Sunt putin speriata, mai ales ca eu nu am avut niciodata ciclu neregulat. Pot spune ca am fost si eu atunci imediat la ginecolog si am primit tratament, dar eu nu l-am luat ptr ca mi s-a parut in neregula sa iau ceva fara vreo analiza ceva. Eu am 2 luni de cand nu mi-a venit. Offline #10 2008-04-15 13:51:05
Re: Dereglari hormonale-intarziere cicludaria, nu ai de ce sa fii speriata...nu stiu ce pastila a luat, insa din pricina anticonceptionalelor nu ti-a mai venit menstra....nu e nici o tragedie Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #11 2008-04-15 16:20:14
Re: Dereglari hormonale-intarziere cicluBuna ziua tuturor. Sunt noua pe acest forum si am si eu o problema si as dori sa ma ajutati daca se poate. Offline #12 2008-04-15 16:27:31
Re: Dereglari hormonale-intarziere ciclucantitatea si calitatea menstrei se poate modifica cat timp esti sub contraceptive.... diane 35 sunt medicamente cu rol contraceptiv asa ca daca nu ai anumite probleme de sanatate nu vad de ce sa le iei.si da cred ca ar trebui sa le schimbi cu ce anume doar medicul de planning poate sa iti spuna.... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #13 2008-04-30 11:28:32
Re: Dereglari hormonale-intarziere ciclubuna din nou, Offline #14 2008-05-03 17:11:51
Re: Dereglari hormonale-intarziere ciclunu exista test fals negativ! sa inteleg ca ac le-ai intrerupt,nu? eu zic sa mergi la doctor..caci sunt totusi 7 sapt intarziere.. Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!! ..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"... Offline #15 2008-05-03 17:50:48
Re: Dereglari hormonale-intarziere ciclubuna!am o mare dilema...am terminat folia de anticonceptionale pe 28 aprilie si ar fi trebuit sa imi vina menstra pe 6,dar mi-a venit pe 1 mai...ce sa fac?...sa incep o alta folie cat mai curand sau dupa ce trece perioasa de pauza? Offline #16 2008-05-03 18:11:57
Re: Dereglari hormonale-intarziere cicluo alta folie se incepe dupa pauza de 7 zile in a8a zi VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #17 2008-05-03 18:15:26
Re: Dereglari hormonale-intarziere cicludeci nu are nimic dak mi-a venit acum si incep in a 8-a zi...cand s-ar putea sa nu mai fiu pe stop? Offline #18 2008-05-03 18:17:10
Re: Dereglari hormonale-intarziere ciclutu vrei sa incepi a noua folie de ac sa inteleg? nu este prima pe care o iei esti in pauza de 7 zile,daca da fa pauza aia de 7 zile si in a8a incepi alta asa este regula VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #19 2008-05-24 22:21:15
Re: Dereglari hormonale-intarziere cicluBuna fetelor, sunt noua pe forum si am cateva nelamuriri. Cam de vreun an de zile, pe baza de stress, am o acnee destul de urata. Medicul dermatolog mi=a recomandat prima data o cura de antibiotice. Am luat 2 luni si infectia s-a stopat. Asta se intampla vara trecuta. Din martie anul acesta a inceput sa reapara si am contactat medicul din nou. Am mai luat inca o luna aceleasi antibiotice, dar din pacate imi reapar. Se pare ca e dereglare hormonala si chiar de cand mi-a prescris ultima cura, medicul a tinut sa precizeze ca atata timp cat iau antibioticele, nu o sa am probleme, si ca problema mea se pare ca se va rezolva cu Dianne35. Mi-a cerut sa ma gandesc si in cazul in care am cosuri iar, sa-l contactez. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|