|
Nu esti logat.
Depresie?...#1 2008-04-15 17:38:44
depresie?...trec prin momente f grele... parintii mei se cearat de vre-o sapt incoace...si cred ca vor ajunge la divort ...mama mea parca a inebunit...nu inteleg ce se intampla...dar mai rau e ca eu sufar pt greselile lor...,ma consum fara sa vreau... mi0e foarte greu nus de ce scriu aici... poate sciu aiurea sau poate scriu ca sa ma descarc printre lacrimi:( nu stiu ce sa mai fac:(( Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #2 2008-04-15 17:44:07
Re: depresie?...nu are sens sa te consumi...au avut si parintii mei o perioada de genul asta dar s-au hotarat sa ramana impreuna pentru binele copiilor (eu si sora mea)...noi am plecat la facultate si ei tot impreuna sunt dar se vede ca nu se mai iubesc..pur si simplu convietuiesc. http://www.youtube.com/watch?v=NFwKpqXnLcI Sex on fire Offline #3 2008-04-15 17:48:16
Re: depresie?...oana, nu are sens sa te consumi, faptul ca sunt parintii tai e una, faptul ca sunt un cuplu si au probleme e altceva, e ca si cum ai spune ca ei n-au voie sa aiba probleme de cuplu pentru ca au copii... Offline #4 2008-04-15 17:53:43
Re: depresie?...oana... te cred ca ti-e greu, dar... gandeste-te in locul lor. tu ai deja o varsta la care poti intelege niste lucruri... printre care si faptul ca daca o relatie nu merge...atunci nu merge, nu trebuie fortata!! daca divorteaza nu inseamna ca pierzi tu pe vreunul... tot parintii tai raman. repet, te cred ca ti-e greu pt ca si ai mei aveau faze dintr-astea (eu cu fra-meu eram insa mici si boceam sincron... pana ii convingeam). gandeste-te cum ar fi sa fii tu in locul mamei tale... langa un barbat care nu te mai multumeste sufleteste. si sa trebuiasca sa stai legata de el pt ca ai un copil cu el. eu, in locul copilului (al tau) nu i-as lasa sa-si sacrifice fericirea si implinirea persoanla pt mine. nush ce ganduri au ei... dar, daca te-au iubit si au avut grija de tine pana acum... fi sigura ca la fel va fi si de acum incolo. iar daca ei, ca oameni maturi, considera ca le e mai bine asa.... lasa-i sa faca asa cum cred... e mai bine asa. poate, chiar, vor fi amandoi mai calmi si ami fericiti. poate nu... dar, pana nu incearca, n-or sa-si dea seama. si nici tie nu-ti va fi mai bine sa intri in casa si sa auzi scandal vesnic.... si aici tot din experienta proprie iti spun... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #5 2008-04-15 17:56:08
Re: depresie?...nu nu sufar ca se despart poate ca imi doresc mai mult asta sufar ca nu mai suport scandalul din casa mea:(( sa-i aud totimpul cum se cearta si isi reproseaza una alta si se dau unu pe altu afara din casa nu mai pot Ultima oara a fost editat de oana16 (2008-04-15 17:56:43) Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline Publicitateloading...
#6 2008-04-15 18:06:01
Re: depresie?...te inteleg... uite, si eu o sa-i sun acum pe ai mei ca s-au ciondanit acum cateva zile, sa vad daca s-au impacat sunt si ei oameni Offline #7 2008-04-15 18:25:52
Re: depresie?...
atunci... trist sau nu... poate solutia lor e chiar solutia..... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #8 2008-04-15 18:57:03
Re: depresie?...tu ai o varsta,cum a zis katami,poti intelege anumite lucruri. mai bine se despart decat sa continue certuri,eu stiu cum e,numai ca parintii mei se certau cand eram copil si plangeam si nu intelegeam...si cand s-au despartit am crezut k tata nu ma mai iubeste,pana am ajuns sa inteleg d fapt faza,si i-am inteles. dak nu mai exista dragoste intre ei e mai bine sa se desparta.oricum te vor iubi pe tine la fel d mult.doar pt k sentimentele lor unul pt celalat s-au schimbat asta nu inseamna k se vor schimba si pt tine...ramai copilul lor no matter what i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #9 2008-04-15 19:00:33
Re: depresie?...si eu sunt cam de aceeasi parere cu fetele, cum niic noua nu ne place ca ei sa se bage in viata noastra atunci cand luam decizii de genul asta trebuie sa-i lasam si pe ei sa-si traiasca viata si sa nu se chinuie impreuna atunci cand nu mai merge din macar de dragul copiilor "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #10 2008-04-15 21:29:40
Re: depresie?...intotdeauna am zis ca mai bine despartiti decat cu scandal in casa... "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #11 2008-04-15 22:21:07
Re: depresie?...oana eu stau asa cu ei de o groaza de timp..o tin numai in scandaluri,mama doarme cu mine..nu se mai inteleg deloc..si stii ce?nici nu`mi mai pasa..m`am saturat sa le stau eu de veghe si sa ma stresez atat..daca ei care sunt niste oameni maturi si trecuti prin viata nu`s in stare sa se inteleaga,eu c epot sa le fac?nu te mai stresa draguta,vezi de ale tale si lasa`i pe ei sa`si rezolve sau nu problemele..si tu le ai pe ale tale..poate e doar o perioada si or sa treaca toate astea..si o sa`ti para rau ca te`ai stresat inutil Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #12 2008-04-15 22:49:54
Re: depresie?...nu ai incercat sa vorbesti cu ei? sa aveti o discutie deschisa, sa ii intrebi ce se intampla si sa le spui despre faptul ca nu mai rezisti psihic din cauza ca ii auzi mereu certandu-se? sau daca nu poti sa vbsti cu amandoi deodata, macar vbste cu fiecare in parte...sincer nu stiu ce sfat sa iti dau decat sa fii puternica si sa incerci sa iti petreci cat mai mult timp afara sau eu stiu, sa ai o ocupatie sa te distraga de la ce auzi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|