|
Nu esti logat.
Sexul pt prim adata in viata unei fete-3#39 2008-04-23 19:53:51
Re: sexul pt prim adata in viata unei fete
cam cat de micutza esti? ...sper ca nu foarte.. in rest toate bune shi frumoase..pazeste-te de bts-uri ..nu face sex cu necunoscutzi shi mai ales fara prezervativ.... shi tot d-alea .. too much in love Offline #40 2008-04-23 22:27:46
Re: sexul pt prim adata in viata unei fetebuna fetelor mi-am inceput si eu viata sexuala de vreo luna... dar am fost f dezamagita pt ca m-a durut extrem de tare, atat de tare incat mi-au curs lacrimile...am mai incercat de atunci , dar mi-e frica sa nu resimt acea durere si nu pot sa stau relaxata deloc...ce pot sa fac ca sa fiu relaxata si sa incep sa ma bucur de acest lucru? Viata e simpla... noi o complicam Offline #41 2008-04-23 23:43:31
Re: sexul pt prim adata in viata unei feteUn pahar de vin rosu ,dar nu mai fi asa speriata...Prima data si pt mine a fost cam dureros si mi-au dat lacrimile, dar a trecut, iar apoi a doua oara a fost un pic cam incomod, iar a treia a inceput sa fie binnnneeee. Oricum, e esential sa fi relaxata, cu cat esti mai incordata cu atat disconfortul va fi mai mare...Spune-i prietenului tau sa nu se zgarceasca cu preludiul, sa fie cat mai lung, si cum spuneam ajuta-te de un pahar de vin bun, te va dezinhiba si relaxa...Succes iti doresc Offline #42 2008-04-24 00:00:04
Re: sexul pt prim adata in viata unei fetetrebuie sa te relaxezi, si sa iti doresti cu adevarat sa se intample asta, si ai sa vezi ca nu vei mai simti nici o durere... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #43 2008-04-24 10:58:05
Re: sexul pt prim adata in viata unei fetepentru micutza si celelalte fete care vor sa faca acest pas....in primul rand fiti sigure...convinse..ca e ceea ce va doriti voi..si nu altcineva..si nici n-o faceti numai asaa...ca prietenele voastre au facut-o deja sau ca n-aveti altceva de facut...o sa vedeti mai tarziu ca decizia e foarte importanta si iarasi e foarte importanta persoana careia ii daruiti acest "cadou", fiti sigure ca este cel cu care daca o faceti, indiferent ce se va intampla mai tarziu n-o sa va para rau....oricum odata facuta treaba asta nu trebuie sa aveti pareri de rau dupa, bucurati-va de ce va urma...si poate cel mai important...protejati-va cu prezervativ sau anticonceptionale prescrise de un medic de planning, nu luati de capul vostru, dupa ce iau prietenele...nu sunteti la fel!!!! Va rog nu scapati niciodata din vedere protectia...ganditi-va numai la o sarcina nedorita sau boli cu transmitere sexuala, care de multe ori sunt precursoarele cancerului de col, nu va jucati cu sanatatea voastra.....in final...aveti rabdare, poate n-o sa iasa super chiar de la inceput, dar in timp o sa vedeti ca aveti de ce va bucura .. Ultima oara a fost editat de deliav (2008-04-24 10:59:09) baby Dragos Offline Publicitateloading...
#44 2008-04-24 20:14:49
Re: sexul pt prim adata in viata unei fetemultumesc pentru sfat... sper sa fie bine...dar si cand ma gandesc la asta imi bate inima tare si mi-e frica nu stiu de ce
Viata e simpla... noi o complicam Offline #45 2008-04-24 21:57:52
Re: sexul pt prim adata in viata unei fetefete...as mai avea o intrebare daca facem baitza impreuna si se intampla sa "se termine"...exista riscuri sa raman insarcinata? am mai intrebat pe cineva si mi s-a spus ca nu...dar nu prea imi vine sa cred...voi ce ziceti? Viata e simpla... noi o complicam Offline #46 2008-04-25 09:34:15
Re: sexul pt prim adata in viata unei fetesunt incepatoare:)... si folosim prezervativul.as vrea sa iau si medicamente, dar parca am o oarecare retinere si nu stiu de ce. Viata e simpla... noi o complicam Offline #47 2008-04-25 09:49:35
Re: sexul pt prim adata in viata unei feteau si ac.avantajul lor poate nu strica sa vb.cu un medic de planning VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #48 2008-04-25 22:55:11
Re: sexul pt prim adata in viata unei feteda, ai dreptate, exat la ce mi-ai zis tu ma gandeam.. daca ma ingras...daca apar cine stie ce modificari... si cat se poate as vrea sa nu iau...desi mi-ar place sa incerc sa facem dragoste fara prezervativ deoarece toata lumea zice ca ii mai bine:) Viata e simpla... noi o complicam Offline #49 2008-04-25 23:03:20
Re: sexul pt prim adata in viata unei fetenu e mare diferenta, adica nu se simte diferenta decat ca uneori prezervativul cauzeaza iritatii „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #50 2008-04-25 23:25:20
Re: sexul pt prim adata in viata unei fetepai nu fac nimic, de obicei pana a doua zi trece „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #51 2008-04-26 01:18:27
Re: sexul pt prim adata in viata unei fetemie mi se intampla ceva foarte ciudat. inainte cand nu luam anticon si foloseam numai prezervativ pateam ca tine Katalyna. acum sunt in pauza de anticonceptionale si nu mai patesc deloc asa.adica facem cu prezervativ si nu ma mai irit. nu stiu de ce. probabil si prezervativele sunt de vina. inainte foloseam din acelea cu striatii ,punctulete si alte nebunii pe ele. desi daca ma gandesc mai bine, dupa o perioada i-am zis sa trecem la alea normale insa tot ma iritam. Offline #52 2008-04-29 14:50:51
Re: sexul pt prim adata in viata unei feteHello.. sunt si eu noua p'aci...si as fi avut o intrebare.. sunt de asemenea noua si in domeniul sexului... can you help me ? Te iubesc fara speranta si dupa asta am sa te iubesc de o mie de ori mai mult.... Offline #53 2008-04-29 14:53:28
Re: sexul pt prim adata in viata unei fetete ajutam cu placere, poti intreba orice....si o sa ti se raspunda #54 2008-04-29 15:08:53
Re: sexul pt prim adata in viata unei fetehihi Te iubesc fara speranta si dupa asta am sa te iubesc de o mie de ori mai mult.... Offline #55 2008-04-29 15:35:15
Re: sexul pt prim adata in viata unei fetenu ramai atata timp cat iei pilule corect...daca vei lua antibiotic trebuie sa te protejezi suplimentar timp de 7 zile, dar doar cand iei pilulele nu cand esti in pauza. #56 2008-04-29 15:36:40
Re: sexul pt prim adata in viata unei feteDaca nu ai luat si alte medicamente care sa interactioneze cu anticonceptionalele si ai luat pastilutele corect nu ai cum sa ramai insarcinata. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #57 2008-04-29 15:57:15
Re: sexul pt prim adata in viata unei fetewah.. deci banuiam eu ca asa e..acum ca mi-ati confirmat..sunt mai linstita Te iubesc fara speranta si dupa asta am sa te iubesc de o mie de ori mai mult.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|