|
Nu esti logat.
DUPHASTON si temperatura bazala-11#191 2008-08-20 19:51:00
Re: DUPHASTON si temperatura bazalala toti 3 mami de minuni Offline #192 2008-08-20 20:29:27
Re: DUPHASTON si temperatura bazalaAna iti multumesc pentru incurajari.Mai am doua intrebari poate cam stupide.De 4 zile mi-au aparut niste mancarimi ciudate de la glezna in sus pe ambele picioare.Nu am bubite,doar mancarime,imi vine sa ma scarpin tot timpu.Acum nr 2.Mi-am facut programare la vopsit parul.Crezi ca dauneaza bebelusului.Incep serviciul si mi-a crescut destul de mult si inestetic. Acum mamica obosita dar fericita de fetita Maria Offline #193 2008-08-20 21:09:41
Re: DUPHASTON si temperatura bazala1. nu prea stiu ce sa zic mami de minuni Offline #194 2008-09-14 09:35:12
Re: DUPHASTON si temperatura bazalaCine stie sa-mi spuna daca e bine de luat duphaston si napraznic? Intreb pt ca mi s-a prescris duphaston pt reglarea hormonului luteinizant, il iau de 8 luni si de cateva zile am luat si napraznic (pt ca am citit ca ajuta foarte mult femeilor infertile)...Problema e ca mi-a venit menstruatia cu vreo 3 zile mai devreme....Mi-e teama de o dereglare a CM de la combinatia duphaston+napraznic...O fi posibil? Si inca ceva: napraznicul e bine de luat toata luna , adica si inainte de ovulatie si dupa, sau numai dupa ovulatie? In speranta ca nu v-am "ametit" de tot cu dilemele mele, astept raspunsurile voastre. Offline #195 2008-09-14 11:22:33
Re: DUPHASTON si temperatura bazalaeu nu stiu de tratamentul cu napraznic...ai putea vb cu un medic homeopat sa vezi exact mami de minuni Offline Publicitateloading...
#196 2008-09-14 15:27:54
Re: DUPHASTON si temperatura bazalaEu am facut tratament cu duphaston si napraznic.Acu sunt putin gravida.Faceam asa,din ziua 3-4 de menstra incepeam tratamentul cu napraznic si macca.din ziua 16 incepeam tratamentul cu duphaston.Am inteles ca nu prea este bine sa combinam duphastonul cu cele naturiste.Mie imi venea destul de regulat cu duphaston ,in luna de dinainte de a ramane gravi mi-a venit la 28 de zile in rest 31-32 de zile.Succes. Acum mamica obosita dar fericita de fetita Maria Offline #197 2008-09-15 08:35:53
Re: DUPHASTON si temperatura bazala
spunemi te rog nu ai avut reactii ciudate de la duphaston?Eu inainte de ovulatie am niste dureri ciudate tare.in mijlocul abdomenului inferior.am facut si pap si secretii si nu am nimica?ma gandesc ca mi l-a dat fara sa fi avut nevoie de progesteron, mai ales ca aveam ciclu regulat.Oricum acuma ovulatia o resimt din plin, iar inainte nu aveam nici un simptom.Bineinteles ca nu am ramas de la el si am luat 10 zile, timp de 3 luni.Nu stiu ce sa mai cred.Vizavi de naprasnic, il luati amandoi ? sau doar tu?Si eu sunt in cautare de remedii naturiste. Offline #198 2008-09-17 08:36:57
Re: DUPHASTON si temperatura bazalaiulia_30 multumesc pt raspunsul prompt , insa mai am o mica dilema: in momentul in care incep duphaston (respectiv din ziua 17, il iau 10 zile) trebuie intrerupt napraznicul? si apoi reluat dupa ce intrerup duphastonul? Pe tine cine te-a invatat sa faci tratamentul asta? Mie doctorul mi-a prescris duphaston, iar de napraznic am tot citit pe internet, insa nu am avut curaj sa iau napranzic pana acum, pt ca am tot auzit de reactii adverse (dereglari de CM s.a.). Tu cate luni ai luat napraznic? Va doresc multa sanatate tie si lui bebe din burtica !! Offline #199 2008-09-17 20:10:32
Re: DUPHASTON si temperatura bazalakamynet ,eu asa faceam.Luam din ziua 3 de menstra pana in ziua 16 cand incepeam duphastonul.Nu am amestecat napraznicul cu duphastonul.Eu am luat si macca.Asa am gasit eu pe net,nu stiu sincer daca asta a fost reteta.Cert este faptul ca Dumnezeu ne-a auzit rugaciunile .Succes si cum spunea o buna prietena de pe acest forum,Rabdare.Mie duphastonul mi-a reglat ceas menstra. Acum mamica obosita dar fericita de fetita Maria Offline #200 2008-09-17 21:39:05
Re: DUPHASTON si temperatura bazalabunul prieten te pupa mai burtica mami de minuni Offline #201 2008-09-17 22:02:58
Re: DUPHASTON si temperatura bazala:k?ra: Acum mamica obosita dar fericita de fetita Maria Offline #202 2008-09-18 16:06:12
Re: DUPHASTON si temperatura bazala
Iulia, sa stii ca mi-am cumparat si eu Maca...de azi incep sa iau...Da Doamne sa fie de leac Offline #203 2008-10-10 16:15:33
Re: DUPHASTON si temperatura bazalaBuna ziua, m-am inregistrat de curand pe acest forum chiar daca il citesc de catava vreme, si-am urmarit in special problemele iuliei deoarece ma regasesc, oarecum, in ele.Problema mea consta-n dereglarea CM, am luat o perioada anticonceptionale, am renuntat la ele, pe baza unor chisturi pe ovare.In ultima faza iau Duphaston , sub recomandarea medicului, din ziua a 16-a pana in 25, am 9 sau 10 luni de cand il iau.De obicei, la 3 zile dupa terminarea foliei imi venea CM.ah, mentionez ca iau 2 pastile pe zi, una dimineata si cealalta seara.Pe august mi-a venit CM pe data de 2, ca incepand din luna asta au fost probleme care se abateau de la regula.Luna viitoare, mi-a intarziat cateva zile din cauza ca am omis sa iau o pastiluta din folia respectiva, astfel ca CM a venit pe 5 septembrie.Luna aceasta am asteptat sa vina pe data de 2 oct. deoarece erau 3 zile dupa terminarea foliei insa nici azi cand suntem in 10 nu mi-a venit CM.Am facut 2 teste de sarcina unul pe 3 oct si altul pe 8 oct.L-am sunat pe medic si acesta mi-a zis sa mai astept pana luni pe 13 si sa repet iar testul de sarcina.Nu am simptome neobisnuite, sanii mi s-au umflat si ma dor dar asta e de la duphaston si asa mi se intampla de obicei, inainte de-a veni ciclul.Am inteles ca nu se ovuleaza sub Duphaston insa dupa multe teste de ovulatie am constatat ca pe data de 20 sau 23 mi s-a aratat feriga la testul care se face pe baza salivei, deoarece am si din ala .Cele care s-au confruntat cu aceste probleme, va rog sa ma ajutati deoarece si io-mi doresc foarte tare un copil insa am impresia ca nu ovulez chiar dc medicul imi spune ca nu este nevoie de stimulare ovariana.Felicitari Iuliei pentru incercarile sale de-a deveni mamica si-n cele din urma i-au reusit.Multumesc. pentru rabdarea de a-mi acorda atentie. Offline #204 2008-10-10 16:38:58
Re: DUPHASTON si temperatura bazalaBuna sam_adriana !Multumim pentru felicitari.Eu nu cred istoria ca in timpul tratamentului cu Duphaston nu se ovuleaza.Mie mi-a calculat doctorita data conceptiei si mi-a spus ca am avut ovullatie tarzie.La mine venea menstra in 7 zile de la terminarea ultimei pastilute.Eu am mai facut tratament cu utrogestan si mereu se intampla ceva de imi venea aiurea.Cu Duphaston totul a fost ceas.In legatura cu testul de sarcina ,eu l-am facut a doua zi de intarziere si a iesit pozitiv.Este drept ca eu aveam un ciclu de 31 de zile.Mult succes iti doresc si vb.cu barza.Eu am vb tocmai la Iasi.Se pare ca mie Iasul mi-a adus numai norc.Acolo am intrat la facultate,de acolo a venit si barza cu samburica.Pupici si succes!Vine bebe pana la urma nu trebuie sa-ti pierzi speranta. Acum mamica obosita dar fericita de fetita Maria Offline #205 2008-10-13 11:48:41
Re: DUPHASTON si temperatura bazalaBuna fetelor. Offline #206 2008-10-20 17:47:31
Re: DUPHASTON si temperatura bazalaSe pare ca toata lumea-i ocupata de nu mai posteaza.Daca nici amu nu mi-ar fi venit ciclul as fi zis de multa vreme ca sunt gravida, insa io de abia am terminat perioada CM si am niste greturi, ameteli si stari de voma, dar nu sarcina sau duphastonul sunt vina ci....fierea mea incarcata care ma tot sacaie. Offline #207 2008-10-20 18:29:39
Re: DUPHASTON si temperatura bazalaeu nu ma pricep sa-ti raspund sam_adriana, dar fii convinsa ca si fetele care citesc si vor avea un raspuns pt tine o vor face! sanatate maxima! Mami de fetite:pisoi si pisoias! Offline #208 2008-10-31 15:04:13
Re: DUPHASTON si temperatura bazalabuna, am si eu o intrebare care ma framanta de ceva vreme, sper sa-mi puteti raspunde: Offline #209 2008-10-31 15:11:29
Re: DUPHASTON si temperatura bazalaCate zile ti-a intarziat? Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|