|
Nu esti logat.
DUPHASTON si temperatura bazala-4#58 2008-05-04 15:54:57
Re: DUPHASTON si temperatura bazalaDa ,asa este.Eu sunt blonda si iti pot spune ca mi-a crescut par pe fata.Norocul meu ca sunt blonda.Incearca utrogestan.Este un progesteron natural.Mie imi facea rau in sensul ca dupa ce luam pastilutele cadeam lata in pat.nu mai stiam nimic(dormeam dusa).Apoi am facut asa,luam pastilutele la interval de o ora si totul era ok.Am trecut la duphaston crezand ca se va regla ciclul mai bine(dupa prima luna tot prost mi-a venit).Sa vedem luna asta.Pentru reglarea menstrei poti incerca si 2 cani zilnic ceai coada soricelului si tinctura de muguri de zmeur.Luna asta asa fac eu.Pot sa iti spun ca in trecut eu am facut luna de luna tratamentul acesta si am avut rezultate.Acum mi-au luat-o hormonii razna si ne dorim un bebe. Acum mamica obosita dar fericita de fetita Maria Offline #59 2008-05-04 16:24:15
Re: DUPHASTON si temperatura bazalaapropos de duphaston. am o prietena care are un par ingrozitor pe maini de la el Offline #60 2008-05-04 16:25:43
Re: DUPHASTON si temperatura bazalaeu am luat 12 luni duphaston fara intrerupere, nu am avut nici o reactie adversa, pilozitate ca si inainte. Inainte aveam ciclul la 32-38 de zile. Din luna cca a 4a a fost exact la 28 de zile, pe calendar. In luna a 8-a am ramas gravida. Eu cred ca important si cum il iei, am vazut ca multe il iau din ziua a 16. Eu l-am luat exact din luna a 12-a pana a 25-a, si 1 tb pe zi. Offline #61 2008-05-04 16:55:08
Re: DUPHASTON si temperatura bazalaEu le iau din ziua 16 -25 si mi-a venit la 35 de zile.Sper sa se regleze.Multumesc cornelia pentru raspunsuri si iti doresc sarcina usoara.Ieri mi-am facut un test de ovulatie si mi-a iesit a doua liniuta foarte usor vizibila fata de prima,astazi la fel.Cred ca nu este valabil rezultatul(temperatura 36 Ultima oara a fost editat de iulia_30 (2008-05-04 17:11:52) Acum mamica obosita dar fericita de fetita Maria Offline #62 2008-05-04 16:57:13
Re: DUPHASTON si temperatura bazalanu te mai lua dupa 100 de metode o data. hotaraste-te la una singura sau la niciuna si vezi-ti de sot fara stres mami de minuni Offline Publicitateloading...
#63 2008-05-04 17:12:24
Re: DUPHASTON si temperatura bazalaDraga mea,incearca sa te vezi pe tine la inceputurile tale,cand cautai sa ramai insarcinata.Incearca sa ne intelegi si pe noi.Nu sunt o tipa disperata ,dar incerc sa raman insarcinata in lunile acestea(incerc sa ma ocup si de cariera si casnicie).Daca asa functioneaza treaba cu sarcina(adica numai la ovulatie ,incerc sa prind ziua)iar de sot te rog sa ma crezi ca am grija.Sarcina usoara. Acum mamica obosita dar fericita de fetita Maria Offline #64 2008-05-04 17:35:22
Re: DUPHASTON si temperatura bazalaActiune terapeutica: Este un progestogen activ pe cale orala, similar ca structura chimica si efecte farmacologice cu progesteronul natural. Produce un endometru secretor complet in uterul "pregatit" de estrogeni. Duphaston nu inhiba ovulatia, nu are actiune de tip estrogenic sau androgenic (nu determina virilizarea pacientei sau masculinizarea fatului feminin), nu are efecte adrenocorticoide sau mineralocorticoide, nu influenteaza metabolismul glucidic sau nivelul plasmatic al insulinei, nu afecteaza activitatea enzimelor hepatice, nu influenteaza coagularea sangelui sau functia hepatica, nu modifica curba temperaturii. Offline #65 2008-05-04 17:45:41
Re: DUPHASTON si temperatura bazala
tocmai ca ma vad si stiu ca am ramas in momentul in care nu m-am mai agitat. iarta-ma daca te-a deranjat interventia mea. mami de minuni Offline #66 2008-05-04 17:57:38
Re: DUPHASTON si temperatura bazalaiulia si eu am trecut prin stresul asta prin care trevci tu si voi mai trece cu siguranta. crede-ma ca ana ardreptate. cateodata trebuie sa o mai lasam si la voia intamplarii. eu un an m-am chinuit sa raman cu toate metodele posibile si exact cand mi-am luat gandul s-a intamplat. sa stii ca stresul impiedica implantarea sarcinii. Offline #67 2008-05-04 18:41:27
Re: DUPHASTON si temperatura bazalanici eu nu ma asteptam sa raman. Cred ca a fost prima luna cand nu am calculat perioada ovulatiei. Era luna decembrie, plina de evenimente si petreceri de craciun care au inceput chiar de la 1 dec. Nu am avut timp nici sa facem sex, eram mereu obositi si pe drumuri. Decat intr-o dimineata, pe 7 decembrie dupa care pe la 2 am plecat la o petrecere in ungaria unde am dansat,chefuit, baut...cum s-o fi prins habar nu am, cand am vazut testul pozitiv ne era teama sa nu fie extrauterina, de la cokteiluri sa nu o fi luat-o pe drumuri gresite. Sotul acum glumeste ca ce usor se fac copiii,dar inainte a muncit cu greu aproape 3 ani, deja a uitat... Offline #68 2008-05-04 19:14:56
Re: DUPHASTON si temperatura bazalaMultumesc fetele!Chiar nu sunt foarte stresata>Probabil ca sunt constienta ca peste 3 luni trebuie sa merg la medic,sa duc un grafic ,iar treaba cu testele trebuie facute.Daca nu am ovulatie trebuie sa fim sigure.Cred ca sunt normala.Sunt abia la inceput si este normal sa discut.Multumesc pentru griji,chiar nu ma stresez(discutam cu niste fete dulci).Hai ca nu vreau sa va stresez cu problemele mele.Toate cele bune.Pupici. Acum mamica obosita dar fericita de fetita Maria Offline #69 2008-05-04 21:40:34
Re: DUPHASTON si temperatura bazalaiulia, te inteleg perfect. sunt la fel de stresata si eu cu sarcina si cu problemele acestea, parca sunt constienta ca nu se poate pana nu reglez progesteronul. cat timp am luat duphaston aveam ciclul ca si ceasul la 27-28 de zile. in martie am luat ultima data, pe 21 martie am avut ultima menstra si de atunci am avut la mijlocului ciclului scurgerea aceea maronie, care indica din nou lipsa de progesteon, a trecut dupa vreo 5-6 zile si de ieri iar a inceput dar mai putin cantitativ si un maro mai deschis de data aceasta. ciclu fara duphaston pauza. legat de pilozitate ce sa mai zic eu sunt bruneta si chiar si inainte aveam ceva par, dar de cand cu duphastonul vreau sa va spun ca mi-a aparut mult mai mult si in locuri in care inainte nu aveam! de aceea nu stiu ce sa fac. am incercat in timp ce luam duphaston si cu mladite de zmeur, si nu am simitit nimic. poate luna aceasta sa mai incerc cu ceva naturist, chiar daca doctoii spun ca e frectie la picior de lemn. ovare polichistice nu mi-a spus doctorul sa am, chiar l-am intrebat, plus stiu sigur ca acest sindrom este corelat cu mai multe dereglari hormonale, la mine in afara de progesteron toate au valori normale, plus ca sunt slabuta, am 50 de kg la 1,65 nu se pune problema de obezitate. Offline #70 2008-05-06 16:53:09
Re: DUPHASTON si temperatura bazalaAstazi am inceput tratamentul cu Duphaston(temperatura 36,5).Sper sa fie mai bine luna asta. Acum mamica obosita dar fericita de fetita Maria Offline #71 2008-05-06 18:40:21#72 2008-05-06 18:57:15
Re: DUPHASTON si temperatura bazalatine-ne la curent chiar daca uneori nu stim nici noi ce sa mai zicem...da' macar ne dam cu parerea in grup mami de minuni Offline #73 2008-05-06 19:05:37#74 2008-05-06 22:13:31
Re: DUPHASTON si temperatura bazalaMultumesc pentru sprijin fete.Mai trancanesc si eu.Ce ma enerveaza cel mai mult sunt tipele care scriu intr-un subiect si apoi ne lasa cu povestea neterminata.Sper sa nu fiu si eu asa.Ceva o sa se intample la mine.Ori ca ca,ori ca ca. :K Ultima oara a fost editat de iulia_30 (2008-05-06 22:13:57) Acum mamica obosita dar fericita de fetita Maria Offline #75 2008-05-07 06:57:00
Re: DUPHASTON si temperatura bazala
Offline #76 2008-05-07 17:16:59
Re: DUPHASTON si temperatura bazalaUUUUUrrrrrrrraaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mi-am facut test de ovulatie.Pozitiv.Am emotiii.Doamne ajuta!Primul test pozitiv.Iubesc cele doua liniute.Le fac tablou.A ,si apropo,temperatura 36,6.si sunt in a doua zi de duphaston. Ultima oara a fost editat de iulia_30 (2008-05-07 17:18:18) Acum mamica obosita dar fericita de fetita Maria Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|