|
Nu esti logat.
DUPHASTON si temperatura bazala-8#134 2008-06-06 16:55:34
Re: DUPHASTON si temperatura bazalaMultumesc ! Tu lucrezi la vreun cabinet prin Iasi? Eu am aproape un an de cand ma chinui sa raman insarcinata. Am lasat pastilele in iulie anul trecut, apoi a inceput sa mi se deregleze menstruatia. Anul asta in februarie mi-a descoperit un chist de 5,1 cm. Din fericire, dupa tratamentul cu Duphaston am scapat si de chist. Sper ca macar anul asta sa raman... Offline #135 2008-06-06 17:20:04
Re: DUPHASTON si temperatura bazalaeu nu sunt inca medic. doar studenta in anul 5 intrerupt pe motiv de bebe mic pe drum mami de minuni Offline #136 2008-06-06 18:17:35
Re: DUPHASTON si temperatura bazalaDa, asa e, multa speranta si credinta trebuie... Sa va traiasca bebeul ! Te anunt daca se mai intampla ceva. Acum parca secretia si-a modificat putin mirosul, nu si culoarea si consistenta, astea sunt ok. Stiam ca se intampla inainte de CM sa se mai modifice ? Offline #137 2008-06-16 17:59:12
Re: DUPHASTON si temperatura bazalaBuna tuturor! Offline #138 2008-06-16 21:47:30
Re: DUPHASTON si temperatura bazalaBuna seara fetelor!iaca am revenit si eu.Dupa cum am spus luna asta nu am avut timp mai de nimic.Mi-am terminat pastilutele si ca si luna trecuta am ovulat in ziua 17a ,deci este totul ok.Fetelor sunt putin speriata si traiesc pentru a doua oara in acest an ,dorinta de a nu ramane insarcinata in luna asta.Prima data am trait aceasta senzatie cand am facut varicela si acum cand am patit o entorsa la genunchi si un medic stagiar mi-a recomandat radiografie la urgenta.Am vb cu doamna radiolog si i-am spus ca muncim sa facem un bebe si dansa a fost draguta si mi-a pus doua sorturi de plumb(cred ca asa se numesc)unul pe burta si piept si inca unu pe piciorul sanatos,a si mi-a pus si ceva pe gat.sper din toata inima sa fi fost ferita de radiatii si sa nu fiu insarcinata.In rest mi-a mai dat un antiinflamator si diclac(pastilutele nu le iau din acelasi motiv).Sper sa se termine totul cu bine.Voi ce spuneti? Acum mamica obosita dar fericita de fetita Maria Offline Publicitateloading...
#139 2008-06-17 00:51:16
Re: DUPHASTON si temperatura bazalacu credinta totul va fi bine Offline #140 2008-06-17 07:21:17
Re: DUPHASTON si temperatura bazalaiulia, intai sa vedem daca e sau nu bebel Offline #141 2008-06-17 09:09:42
Re: DUPHASTON si temperatura bazalaStie cineva ce mai face ana?A nascut? Acum mamica obosita dar fericita de fetita Maria Offline #142 2008-06-17 11:53:28
Re: DUPHASTON si temperatura bazalaNu stim. Discutia e la Dicutii intre viitoarele mamici. Sa nu ne intindem peste tot Offline #143 2008-06-18 19:46:01
Re: DUPHASTON si temperatura bazalaDin pacate nu sunt prea informata la acest capitol si doctorita mea ginecolog nu m-a atentionat in privinta acestui subiect. Acum am mai citit si eu cate un alta si mi-am dat seama ca ar trebui sa fiu un pic atenta. Offline #144 2008-06-19 16:58:37
Re: DUPHASTON si temperatura bazalaDana tin pumnii. Offline #145 2008-06-20 12:04:14
Re: DUPHASTON si temperatura bazalanu stiu cat de adevarat e,exista un preparat,solutie,branca ursului,care cica face minuni pt fertilitate,e naturist,deci nu poate face nici un rau..... mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #146 2008-06-20 13:42:02
Re: DUPHASTON si temperatura bazalaBuna fetele!Eu declar astazi ziua 1.Fix 31 de zile.Cred ca Duphastonul isi face treaba.Luna asta am avut ovulatie de ovulatie dar nu am avut timp de prestat.Vine concediul si vedem atunci.Si eu recomand branca ursului si macca si napraznic.Cele naturiste trebuie luate din ziua 4 de ciclu si pana in ziua cand incepeti tratamentul cu duphaston sau utrogestan.pupici fetele si spor la burtici. Acum mamica obosita dar fericita de fetita Maria Offline #147 2008-06-20 14:12:33
Re: DUPHASTON si temperatura bazala
da intr-adevar este ok tinctura de branca ursului, eu am luat pina la urma de 2 ori pe zi, cite o linguritza(gustul este execrabil), 1 luna, dar are efect...pot spune din proprie experienta...iar in urmatoarea luna am ramas insarcinata..deci... acuma nu pot spune ca neaparat datorita tincturii am ramas, insa vazand cam dupa 3 luni ca nu raman, am si luat tinctura in a 4a luna si nu am asteptat sa treaca lunile si anii, si in a 5 a luna am ramas...deci se poate... Offline #148 2008-06-20 14:13:24
Re: DUPHASTON si temperatura bazalaspor la bebe in grecia! Mami de fetite:pisoi si pisoias! Offline #149 2008-06-20 14:43:48
Re: DUPHASTON si temperatura bazalaMultumim daca pentru mine era urarea.Noi speram sa ne intoarcem 3 .cine stie. Acum mamica obosita dar fericita de fetita Maria Offline #150 2008-08-12 14:21:36
Re: DUPHASTON si temperatura bazalaBuna fetele!Am revenit de o saptamana din Grecia si am nimerit exact la ovulatie.Va dat seama ce a fost acolo daca s-a anuntat cutremur in zona.Acum stau cumintica si astept rezultatele.Luna trecuta s-a produs o modificare in perioada mea de ciclu.Adica,in timpul tratamentului cu Duphaston 4 luni a venit la 31 de zile,iar luna trecuta la 28.Luna asta sa il astept tot la 28?Maine ar fi a 28 zi si daca nu vine vroiam sa incerc un test,ma mananca curiozitatea.Sper ca Ana s-a tinut de cuvant si mi-a trimis barza in Grecia.Fetelor pe plaja am vazut foarte multi parinti cu copilasi foarte mici,5-6 luni.Le faceau baita si ei erau tare incantati.Pupici si va tin la curent. Acum mamica obosita dar fericita de fetita Maria Offline #151 2008-08-12 14:38:19
Re: DUPHASTON si temperatura bazalachiar ma gandeam la tine daca o fi ajuns barzoiu am vazut o gramada de berze prin bucovina saptamana trecuta...creca ce de-a copii se fac acolo in perioada asta hai tinem pumnii mami de minuni Offline #152 2008-08-12 14:44:07
Re: DUPHASTON si temperatura bazalaMultumesc mult Ana!Sa va traiasca bebelina si sper sa fac si eu o Alexandra(imi place numele acesta din copilarie),cand o sa vrea Dumnezeu.Probabil ca el stie cand trebuie sa vina in viata noasta un ingeras.Pupici! Acum mamica obosita dar fericita de fetita Maria Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|