homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Frumusetea adevarata nu tine de kilograme!-4

#58 2008-04-17 11:03:46

innana
Sr. member
De la: Cluj
Inregistrat: 2006-08-15
Site

Re: frumusetea adevarata nu tine de kilograme!

suncile la vedere e vulgar nu sexxy, daca le ai le acoperi. am spus ca a avea o greutate "perfecta" nu te face mai frumoasa. si am mai spus si sus eu ma simt bine asa cum sunt si ma simt chiar frumoasa chiar daca nu am greutate perfecta. am 74 de kg la 169 cm, nu m-as supara deloc daca as slabi, dar pana una alta eu ma simt bine

Ultima oara a fost editat de corii (2008-04-17 11:06:37)

Cu zambetul pe buze...

#59 2008-04-17 11:04:10

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

bela a scris:

Chocolate22 a scris:

eram sigura ca bela tre sa contrazica rotfl (no offence bela)

de ce? rotfl
chiar m-ai facut sa rad pe zua de azi rotfl

pt ca asta e stilul tau. asta te reprezinta. asta esti tu ... nu stiu rotfl

daca stii sa ascunzi suncile alea si ai putin gust la haine iti zic eu ca poti fi sexy wink nu trebuie sa ai 90-60-90. cred ca nici starurile care pozeaza goale pt reviste nu au 90 de cm la bust deci nu se incadreaza in tipar wink

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#60 2008-04-17 11:06:28

bela
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-03

da ma dar nici  in halul in care era aia...

adica sunt un fel de gica contra? sad rotfl

Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...

#61 2008-04-17 11:10:34

bela
Sr. member

calculator aici http://www.stilfeminin.ro/BMI/

#62 2008-04-17 11:17:23

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

eu nu zic ca frumusetea nu e importanta, ca a fi slab nu e important.....ba chiar sunt destul de superficaila ca om la faza asta, adica lucrurile astea conteaza mult pentru mine...
insa cand m-am vazut la un punct de rascruce in viata mea, credeti-ma ca, cate kg am si cum imi sta parul erau ultimele lucruri importante...important era sa fiu in viata....ganditi-va la un exemplu simplu: cate din voi nu zic aproape zilnic "ce par naspa am" ( eu una asa zic)....ganditi-va daca doamane fereste ar trebui sa faceti chimioterapie si l-ati pierde...asa-i ca-l apreciati mai mult acum?
in rest, sunt de parere ca trbuie sa fii sanatos, nici anorexic, nici obez, sa ai un corp care sa te ajute...mie lumea imi spune ca sunt slaba neutral - insa corpul meu nu e lucrat, nu ma ajuta si pentru asta muncesc eu acum.

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

Publicitate

loading...

#63 2008-04-17 11:22:38

innana
Sr. member
De la: Cluj
Inregistrat: 2006-08-15
Site

cam ai dreptate nicolle...zilele astea ma plangeam lui prietenu-mio ca ce sani mari am si parca as vrea mai mici (ma mai apuca din cand in cand chestii de genu smile ) si ziceam ca daca as avea un cutit as taia din ei (is nebuna) si pe urma m-am gandit ca Doamne fereste! in caz de cancer la san ar trebui sa imi pierd unul sau amandoi...mi s-a facut pielea de gaina. asa ca mai bine as tacea si m-am multumi cu ei. oricum acuma sunt mandra ca ii am smile

Cu zambetul pe buze...

#64 2008-04-17 11:37:41

bela
Sr. member

mai dar de ce toata lumea intelege ca a fi slab inseamna a fi skilo...pt mine a fi slab inseamna a nu avea sunci si burti si a arata cat de cat normal....sa poti pune pe tine orice si sa pice bine...nu sa ai nevoie de camasa cu un nr mai mare doar ca nute poti incheia la nasturii de la burta...
nu zice nimeni sa fii anorexica dar nici asa "generatia fast-food-coca cola'
sa fim realiste si sa nu ne ascundemin spatele unui paravan fals...vaaai frumusetea interioara...ca la urma urmei cand vezi pe cineva in primul rand te uiti la cum arata....nu o sa se uite nimni admirativ la una ca cea din fotografia prezentata sau la una careia ii atarna byurtile peste pantalooni si care mai poarta si un maieuas pana in talie...hai sa privim lucrurile asa cum sunt

#65 2008-04-17 16:57:04

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

bun,deci dupa spusele belei eu sunt un fel de batoza,sau nush exact rotfl k si eu am burtica si am putina carne p solduri rotfl nah sa mor eu... credeam k sunt slaba
nush cum o sa mai ies in societate
rotfl2))))

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#66 2008-04-17 16:58:34

GreenBubbles
Insomniac member

corii a scris:

asta cu greutatea perfecta nu o inteleg. adica poti ajunge la greutatea perfecta de 53 de kile (e un exemplu) si sa fi disproportionata si sa arati ca naiba

foarte adevarat! conteaza ff mult si sa fi proportionata big_smile good point
si in leg cu ce ai zis cu machiajul... nici eu nu inteleg fetele kre nu se machiaza niciodata...dar niciodata! macar la o ocazie,la un chef...un rimel sau un gloss macar...

mie personal imi place sa ma machiez. si uneori ma fac si cu negru...arata mega fain

Ultima oara a fost editat de GreenBubbles (2008-04-17 16:59:34)

#67 2008-04-17 18:27:55

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

mie mi s epare dragutza la fata si o apreciez pentru curajul sau...insa e prea grasutza pentru miss...sunt de acord sa se schimbe moda asta cu anorexicele, dar totusi....fata asta parca e prea..
la miss in general participa fetele cu masuri 90-60-90...alea nu mi se par exagerat de slabe.
manechinele pe care le folosesc designeri pentru prezentari sunt ca niste umerase pe care-si pun creatiile.. nu au nici urma de vreo forma feminina

#68 2008-04-17 18:54:19

GreenBubbles
Insomniac member

90 60 90 sunt niste masuri ideale... nici una nu cred k le are,le au aproape de acestea
oricum manechinele de la victoria`s secret sunt superbe si nu-s slabanuage

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.