|
Nu esti logat.
Lamuri-ti-ma si pe mine va rog!!!:)#1 2008-04-16 19:20:06
lamuri-ti-ma si pe mine va rog!!!:)...ieri am fost la ginecolog pentru ca am observat ca mi-a aparut langa intrarea in vagin 1 fel de neg!!am citit pe net si am aflat ca ar putea fi vorba despre negi genitali...m-am ingrozit de ce am vazut acolo:cry:...i-am spus doctorului banuielile mele...mi-a confirmat si mi-a facut cauterizare!!!....partea proasta e ca nu m-a lamurit cu nimic...era grabit si toate incercarile mele de a afla mai multe au esuat:(...am facut papa nicolau si mi-a iesit bun..dupa spusele lui.....:satisfacatoare dar limitate de f frecvente pmn....in limite normale....pattern hormonal compatibil cu varsta si anamneza..clasa a 2 a....daca negii aceia erau generati de hpv aparea la paps nu?...am cautat pe forum diferite topicuri dar inca nu sunt lamurita... forever trust in who u are...and nuthing else matters... Offline #2 2008-04-16 21:25:42
Re: lamuri-ti-ma si pe mine va rog!!!:)papanicolaul poate sa indice o eventuala infectie cu hpv.... cel mai bine e sa faci genotiparea si sa vezi ce tulpini ai... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-04-16 23:46:41
Re: lamuri-ti-ma si pe mine va rog!!!:)cum zice si evilpink..trebuie sa stii ce tulpini ai, dar de obicei cele care provoaca negi genitali nu determina aparitia cancerului de col uterin Offline #4 2008-04-17 00:37:08
Re: lamuri-ti-ma si pe mine va rog!!!:)multumesc fetelor...vreau sa caut un alt ginecolog...doar ca acum mi-e cam teama...pana acum eram multumita de cel pe care il aveam:(...sambata ar trebui sa ma duc sa fac din nou cauterizare...dar nu stiu ce sa fac.... forever trust in who u are...and nuthing else matters... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|