homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Lamuri-ti-ma si pe mine va rog!!!:)

#1 2008-04-16 19:20:06

shanna
Membru
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-03-04

lamuri-ti-ma si pe mine va rog!!!:)

...ieri am fost la ginecolog pentru ca am observat ca mi-a aparut langa intrarea in vagin 1 fel de neg!!am citit pe net si am aflat ca ar putea fi vorba despre negi genitali...m-am ingrozit de ce am vazut acolo:cry:grater...i-am spus doctorului banuielile mele...mi-a confirmat si mi-a facut cauterizare!!!....partea proasta e ca nu m-a lamurit cu nimic...era grabit si toate incercarile mele de a afla mai multe au esuat:smile(...am facut papa nicolau si mi-a iesit  bun..dupa spusele lui.....:satisfacatoare dar limitate de f frecvente pmn....in limite normale....pattern hormonal compatibil cu varsta si anamneza..clasa a 2 a....daca negii aceia erau generati de hpv aparea la paps nu?...am cautat pe forum diferite topicuri dar inca nu sunt lamurita...

forever trust in who u are...and nuthing else matters...

#2 2008-04-16 21:25:42

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: lamuri-ti-ma si pe mine va rog!!!:)

papanicolaul poate sa indice o eventuala infectie cu hpv.... cel mai bine e sa faci genotiparea si sa vezi ce tulpini ai...

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2008-04-16 23:46:41

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

cum zice si evilpink..trebuie sa stii ce tulpini ai, dar de obicei cele care provoaca negi genitali nu determina aparitia cancerului de col uterin
si eventual schimba medicul daca nu esti multumita de el
poti citi aici pe forum multe topicuri pe acest subiect
sanatate smile

#4 2008-04-17 00:37:08

shanna
Membru
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-03-04

multumesc fetelor...vreau sa caut un alt ginecolog...doar ca acum mi-e cam teama...pana acum eram multumita de cel pe care il aveam:(...sambata ar trebui sa ma duc sa fac din nou cauterizare...dar nu stiu ce sa fac....

forever trust in who u are...and nuthing else matters...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.