|
Nu esti logat.
Vedete...-3#39 2008-04-17 13:47:28
Re: vedete...aaa ca am uitat sa va zic anul trecut prin vara eram prin maxx si era Cream cu Delia moarte de bete p la toaleta la fete..radeau ca fraierele si se tineau de pereti,Delia era cu tigara in gura..de atunci nu pot sa le sufar p nici una in ele..le-a stat f urat in postura aia Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #40 2008-04-17 13:57:40
Re: vedete...si eu am vazut-o pe Cream ranga ranga...deci era asa de beata incat se ruga de unul sa stea cu ea..statea langa masa noastra in Kristal la Mamaia Offline #41 2008-04-17 13:59:28
Re: vedete...
:f?rv?nad: :f?rv?nad: :f?rv?nad: sa inteleg ca are o problema cu bautura pacat e o fata frumusica VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #42 2008-04-17 15:28:04
nici macar... e f pitica si s-a "bulanit" foarte tare lately. iar in sus e umflata sintetic Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #43 2008-04-17 15:36:07
Re: vedete...lui delia i-ar sta bine k vanzatoare la un magazin alimentar.nu are stofa de cantareata si mi se pare din ce in ce mai jalnik.oricum fiecare cu gusturile sale.nu sunt tocmai in masura sa o critic,dar imi place sa imi spun parerea Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline Publicitateloading...
#44 2008-04-17 16:38:05
Re: vedete...eh asa cum noi le avem pe ale noastre asa ii au si altii pe ai lor.nu place delia dar are voce si pana la urma fiecare-si face viata cum doreste. Offline #45 2008-04-17 16:39:23
Re: vedete...deacord mihaela radulescu chiar este profesionista VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #47 2008-04-17 17:47:01
pfuai app de andra..cat imi placea mie tigancusa asta....dar p 15 martie am fost la un majorat al unui coleg de-al meu si le-a avut invitate p andra,micky si andreea banica...si l-am intrebat p tip cat le-a platit ?! a zis ca andreea banica a cerut 2000 euro la fel si micky ..dar andra ca nesimtita a cerut 4000 euro..da ca sa vezi...si ma gandeam si eu ca o sa faca show pe acolo..ete na,a cantat 40 min si avea 2 dansatoare de dansau intre ele....nu stiu nu mi-i s-a parut sociabila deloccc...micky a cantat prima si e cam praf a facut playback dar ma rog a dansat cu ionut(asa se numeste colegul meu) a vb cu el..dansatoarele ei au dansat cu baietii de la mn din cls..a fost cat de cat ok dar nu mi-a placut playback-ul...dar andreea banica cand a intrat in sala(era p fuga ca venise de la botezul lu prigoana si a venit la 1 noaptea)mama nene cat e de buna femeia asta..si cum era imbracata..a cantat live...a dansat de mureai de inima p acolo...dansatoarele ei erau bestiale..si dansau cu noi...mi-a placut de ea ,cand a inceput sa cante melodia "indragostiti"eu cu iubi dansam si a zis ca ne-o dedica noua:P eram mai retrasi noi si dansam amn2:P intr-un cuvant e bestiala femeia asta,,de la cum arata la cum canta,si a facut show..si pt ca a intarziat(ca trb sa vina la 11) si a venit la 1,a cerut doar 1400 euro...asa si de atunci mi-e o scarba de andra...4000 euro..40 min a cantat si n-a facut show delocccc.... Ultima oara a fost editat de barbara_mori (2008-04-17 17:51:36) Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #48 2008-04-17 17:50:37
Re: vedete...pfff incerc sa pun poze de la majoratul colegului sa o vedeti p bunaciunea de andreea banica..dar nu merge..imi da "fatal error" Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #49 2008-04-17 18:02:04
Re: vedete...mai incearca it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #50 2008-04-17 18:17:33
Re: vedete...mie imi place de andra.. nu o cunosc ca persoana, dar din cat am vazut-o la tv, mi se pare plina de viata, si are o voce superba Offline #52 2008-04-17 18:41:39#53 2008-04-17 18:43:17
Re: vedete...i love eva longoria mi-i se superba..pacat ca e miniona..si leona lewis imi place... Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #54 2008-04-17 18:47:40
Re: vedete...da jessica e super frumoasa, e si sexy si are o frumusete inocenta asa mi se pare. #55 2008-04-17 18:52:20
Re: vedete...si mie imi plac mult jessica alba si sandra bullock.Sunt superbe amandoua. It's over! Offline #56 2008-04-17 21:07:17
Re: vedete...toate din telenovele ? "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #57 2008-04-17 21:54:40
Re: vedete...nika ...da nu iti place niciuna din filme dastea americane? ma indoiesc ca numai hispanice iti plac Ultima oara a fost editat de angelaflory (2008-04-17 21:55:00) "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|