|
Nu esti logat.
Topic de CASCO#1 2008-04-17 09:37:14
Topic de CASCOhai ca am deschis eu. N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #2 2008-04-17 09:48:21
Re: Topic de CASCOaoleooooooooooooooooooooooooooooooooo Offline #3 2008-04-17 09:51:40
Re: Topic de CASCOpe mine faza cu sex masculin si cu varsat peste 35 de ani m-au ofticat rau. nu mi se pare corect pana la urma ar trebui sa se uite de cati ani are carnetul si daca a mai avut accidente. si iar chestia cu fransiza de 100 eu nu o inteleg daca imi sparg un far mi-l platesc singura nu? deci casco pana la urma e pentru accidente grave. si totusi mi se pare scump sa dau 30-40 de mil pe an. eu am renuntat la ideea de casco mi-am deschis un cont la banca mi-am pus acolo 30 de mil pentru zile negre si de cat sa le platesc lor mai bine strang aia 2-3 mil pe luna si ii pun peste. Offline #4 2008-04-17 09:53:45
Re: Topic de CASCOeu trebuie sa platesc casco pentru ca e masina in rate...ca asa as renunta la el... Offline #5 2008-04-17 09:58:25
Re: Topic de CASCOasa e cocoleta...insa la distrugere totala sau mai mult de 70-80% ei iti platesc masina toata...lucru care nu reusesc sa-l strang intr-un cont luna de luna...sau la o vandalizare cu geamuri sparte si vopsea aruncata sa te coste 200 de milioane reparatia tot asa nu aduni in cont...sau la furt...a mea e evaluata la 15mii de euro ca atat a costat de fapt...si ei imi dau 1400 de euro in caz de furt...de unde scot eu 14mii din cont adunati asa cu cate 3 mil pe luna...asta e...stiu ca e rar posibil sa se intample asa dar...fiind masina noua si ochioasa pt hoti nu ai ce face...mai bine dau bani inutil decat sa ma trezesc fara ea mai ales ca nu mai avem bani de alarma N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline Publicitateloading...
#6 2008-04-17 10:02:12
Re: Topic de CASCOnoi circulam destul de mult iar de cate ori am mers pe centura buc. am mai facut o ciobitura in parbriz si costa o galagie de bani. am vrut sa ne facem dar am renuntat la idee. iar faza cu avarie de 80 % iti da banii pe ea nu ma incanta pentru ca oricum nu mai scapi viu, de furat nu are cum ca o tinem in curte asa ca ... Ultima oara a fost editat de cocoleta (2008-04-17 10:05:00) Offline #7 2008-04-17 10:06:25
Re: Topic de CASCOpai nu neaparat la accident ma refeream...dar cade un copac peste ea sau cade un cablu de inalta tensiune aici la servici si ia foc sau cate si mai cate...aia cu copacul e reala ca la noi chiar avem multi in fata blocului si la orice furtuna ne temem...iar la furt...aici e belea la cate golfuri se fura...golful cica e pe primul loc la masini furate...asa cica....iar noi nu avem garaj...oricul daca e poa sa ti-o fure cat o lasi pe o straduta si intri sa-ti faci unghiile...ca cica se desfac la nivel de zeci de secunde...am citit eu un mail care zicea asta...acuma cat o fi de pe bune nu stiu...dar la 9 milioane pe luna rata la ea timp de 12 ani sa mai si risti asa nu imi da mana ...ca raman si fara ea si o si platesc in continuare N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #8 2008-04-17 10:12:33
Re: Topic de CASCOai dreptate dar deocamdata pana ma pun pe picioare cu banii incerc sa merg pe ideea ca nu e dracu atat de negru. Offline #9 2008-04-17 10:15:37
Re: Topic de CASCOda asa e daca ai o gandire optimista...eu is cam prapastioasa N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #10 2008-04-17 10:20:53
Re: Topic de CASCOcred ca daca mai scriu la subiect aici ma apuca si pe mine agitatia si iar incep cu simulari cautand cea mai buna oferta dar totusi noi avem ford mondeo fabricat in lua 11.2005 si casco ne-ar duce la 42 de mil pe an acum doar ce am facut si un credit si avem rata de 10 mil mai avem 5 la altex deci e peste puterile mele anul asta cel putin Offline #11 2008-04-17 10:39:39
Re: Topic de CASCOcum asa mult?....la mine e noua si la valoare de 15 mii de euro a venit 800 de euro pe an...adica vreo 30 de milioane...poate ca ai gasit tu o firma mai scumpa...mi se pare foarte foarte mult N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #12 2008-04-17 11:40:26
Re: Topic de CASCOnu la una am intrebam ci la mai multe dar era evaluata era la 20 000 si primeai 17 si ceva in caz de furt probabil de asta e si asa scump si mai conteaza si la cine iti faci ca daca vor te scot mai ieftin daca nu mai adauga cate ceva pe acolo sa le iasa si lor un comision mai mare Offline #13 2008-04-17 11:43:17
Re: Topic de CASCObai dar care e faza ca nu mai e 100% ??stiu ca mami are nuj cat la suta...nu isi facuse 100% tata stiu ca isi facuse asa...dar doar p 3 luni si i-a golit buzunaru'...daca nu mai e 100%atunci ??? Ultima oara a fost editat de barbara_mori (2008-04-17 11:44:35) Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #14 2008-04-17 11:43:38
Re: Topic de CASCOda da ...oleu e mult tare...iti da inapoi 90% in caz de furt total...asa e si la noi N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|