homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pierderea unei sarcini

#1 2008-04-17 11:03:41

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

pierderea unei sarcini

:cry:Buna,fetelor!
Sunt noua pe forum!Azi l-am descoperit,cautand cateva informatii pe net,in urma celui mai nefericit evenim.din viata mea:am fost insarcinata in 8 sapt.,insa sarcina era oprita din evolutie,cu avort in curs.Nu am stiut,intrucat avusesem menstr.si luna trecuta,ceea ce m-a facut sa merg la medic fiind o hemoragie extrem de abundenta,cu cheaguri negre.A fost oribil,in cateva secunde am aflat si ca sunt insarc. si ca nu pot pastra copilul,si ca se oprise din evolutie(in urma ecografiei).A fost un chin groaznic,mi-au zis ca dak mai stateam putin era de rau:eram plina de cheaguri negre de sange,a fost o durere enorma la chiuretaj.
Acum imi trec mii de ganduri prin minte:care sa fii fost cauzele,oare se putea face ceva pt.mentinerea sarcinii dak stiam din timp?Culmea e ca in urma cu vreo luna fusesem la medic sa-mi rec.analize ,caci vroiam sa raman insarcinata si nu doream sa fie probleme.Mi-a rec.numai analize de sange,de urina...care au iesit bine,cu exceptia unei infectii urinare.
Even.nefericit s-a petrecut in urma cu o sapt.Acum iau fier(dupa acel avort mi-au gasit anemie),si tocmai am term.de luat ampicilina si niste fiole de ergomet(pt.curatare)si inca mai am usoare scurgeri maronii.
Nu mai suport,imi doresc nespus un copil si cel mai mult ma invin.ca trebuia sa fac niste analize mai detaliate,desi medicul a fost superficial.
Din ce am citit se poate sa fie niste cauze legate de cromozomi,o anomalie la incrucisarea acestora,insa mi-e foarte frica sa nu am vreo infectie-clamidia,gonoree sau altceva,desi nu prea am acele simptoma specifice.Mentionez totusi ca aveam o scurgere albicioasa mai abundenta,iar in ultimele luni ,la sf.ciclului o usoara scurgere maronie.

Va rog,ajutati-ma cu orice stiti voi legat de ceea ce mi s-a intamplat!Ce analize sa fac,cat mai complete...cam cat sa fac pauza pana la a incerca din nou sa raman...care sa fii fost cauzele?O infectie poate sa fii dus la intreruperea sarcinii?

Va multumesc din suflet si imi cer scuze dak mai exista vreun subiect asemanator!

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#2 2008-04-17 11:06:31

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Re: pierderea unei sarcini

liliana83 eu am pierdut 2 sarcini anul trecut
stiuc e simti
pot doar sa-ti spun ca in 3 luni trece durerea psihica...cat de cat...
capul sus ca trecem si peste asta...

later edit: gandeste-te ca natura si-a facut selectia. nu te gandii la mai mult.

#3 2008-04-17 11:09:15

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

iar cateodata nu exista un motiv medical pt care se intampla asa ceva...bineinteles ca nu strica sa faci niste analize mai amanuntite (si a bts urilor) daca tu simti nevoie...multa sanatate kram

happy with him...inlove with him...puss

#4 2008-04-17 11:14:17

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

dupa ce iti revi psihic fa niste analize prenatale (setul ala de analize)...
hai ca mergem inainte. trebuie!

#5 2008-04-17 12:08:35

liliana83
Hero member

Multumesc din suflet!Ma ajuta fff.mult sa vorbesc,sa ma descarc...Ma bucur ca v-am descoperit,ca am mai incercat niste forumuri,dar nu raspundea nimeni!

Si,deci cam cat ar tb.sa fac pauza pana a incerca din nou?2-3 luni sau mai mult?Dar pana la a avea un contact sexual(cu prezervativ,bineinteles?
A trecut doar o saptamana,e normal sa mai am usoare scurgeri?

Iti multumim,Doamne!

Publicitate

loading...

#6 2008-04-17 12:10:08

crys_ty_na
Platinum member

cam dupa 3 luni te poti apuca din nou smile si trebuie sa treaca celputin 4 saptamani de la avort...acele scurgeri usoare nu sunt ingrijoratoare smile

#7 2008-04-17 12:12:00

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

da, e normal sa mai ai usoare scurgeri...
problema contactelor sexuale dupa avort e ca ramii repede gravida...sarcina a fost foarte mica...sincer eu nu m-as stresa cu pauze...cred ca dupa urmatoarea menstra poti linistita sa faci sex neprotejat...
se recomanda insa cel mai adesea repaus sexual pina la prima menstra(ca sa nu ai belele)

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#8 2008-04-17 12:12:41

liliana83
Hero member

ralluka a scris:

liliana83 eu am pierdut 2 sarcini anul trecut
stiuc e simti
pot doar sa-ti spun ca in 3 luni trece durerea psihica...cat de cat...
capul sus ca trecem si peste asta...

later edit: gandeste-te ca natura si-a facut selectia. nu te gandii la mai mult.

Imi pare ff rau!
In ce luni erau?Tie ce cauze ti-au spus?

Iti multumim,Doamne!

#9 2008-04-17 17:48:55

liliana83
Hero member

Nu va suparati ca revin:in afara de analizele de sange si urina,care ar fi toate analizele posibile pe care sa le fac,pentru a avea timp sa ma si tratez in caz de ceva?Sotul meu ma innebuneste ca vrea neaparat sa facem un copil,dar si eu imi doresc fff mult.

Cine mi le recomanda:medicul de familie sau ginecologul?Imi trebuie trimitere?

Iti multumim,Doamne!

#10 2008-04-17 20:16:18

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

imi pare rau pt ceea ce ti s-a intamplat... fii tare, curaj si cu Dumnezeu inainte!!! vei avea pana la urma bebele dorit puss

eu as merge la ginecolog pt analize. altceva... pai chlamydia din secretie (sangele nu-i la fel de concludent), paapnicolau+examen secretie vaginala, micoplasma+ureaplasma eventual... si alea pe care le stii, cred, din sange...

offtopic: mi-as dori ca viitorul meu sot, actualul prieten sa gandeasca la fel ca al tau smile asta ca sa te inseninezi un pic... e bine ca iti e alaturi smile sanatate multa!!

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#11 2008-04-18 09:58:16

liliana83
Hero member

katami a scris:

imi pare rau pt ceea ce ti s-a intamplat... fii tare, curaj si cu Dumnezeu inainte!!! vei avea pana la urma bebele dorit puss

eu as merge la ginecolog pt analize. altceva... pai chlamydia din secretie (sangele nu-i la fel de concludent), paapnicolau+examen secretie vaginala, micoplasma+ureaplasma eventual... si alea pe care le stii, cred, din sange...

offtopic: mi-as dori ca viitorul meu sot, actualul prieten sa gandeasca la fel ca al tau smile asta ca sa te inseninezi un pic... e bine ca iti e alaturi smile sanatate multa!!

Mersi din suflet pt.raspuns si pt.incurajari!
Ai grija de tine!

Iti multumim,Doamne!

#12 2008-04-20 22:02:12

liliana83
Hero member

Fetele,evenimentul nefericit mi s-a intamplat pe 9,deci sunt 11 zile si tot nu mi s-au terminat acele scurgeri,care nu sunt f.abundente,sunt asa cu niste "resturi"maronii,si astazi m-a durut destul de rau si burtica.Am motive sa ma ingrijorez?

Helppp,please!

Iti multumim,Doamne!

#13 2008-04-20 22:05:29

crys_ty_na
Platinum member

ia niste indometacin sau no-spa...iar daca durerile se agraveaza mergi la medic...atata timp cat sangerarile nu sunt f mari si nici durerile nu te ingrijora...

#14 2008-04-20 22:12:50

liliana83
Hero member

Mda,mersi mult!
O sa merg la control zilele astea,desi nu prea mai am asa incredere in dr.respectiv.Mi s-a zis ca e cam "dusa".Dupa ce ca eram eu suparata,acum mai am si suspiciuni ca poate se mai putea face ceva si ea n-a vazut bine la ecogr.,mai ales ca era asa mica...dar totusi la ce cheaguri negre mi-a gasit...
Nu stiu ce sa mai cred...

Iti multumim,Doamne!

#15 2008-04-20 22:16:27

crys_ty_na
Platinum member

liliana...cateodata e mai greu ce i drept...si si daca nu esti 100% sigur trebuie sa faci ce consideri mai bine pt pacient si pt sanatatea sa...poate nu te ar fi ajutat sa iti prelungeasca agonia...nimeni nu poate sti cu siguranta "ce s ar fi intamplat daca"...slava domnului ca esti bine si sanatoasa...si o sa ai curand un bebel...iar daca nu mai ai incredere in dansa cauta alt medic (gasesti pe forum un topic cu dr ginecologi buni)...

#16 2008-04-22 18:03:27

liliana83
Hero member

Fetelo va cer din nou ajutorul:am fost la control caci scurgerile nu se mai opreau si m-a pus la ecograf...nu vedea vreo neregula,insa cand m-a pus pe masa aceea a gasit iarasi sange cu unele cheaguri+o iritatie de toate frumusetea (poate de la niste servetele umede ieftine pe care le-am fol.in spital).Mi-a dat o gramada de pastile:amoksiklav-antibiotic de 1000mg,ergomet iarasi,flamexin si clotrimazol si gynozol-ovule pt.infectie.Nu sunt prea multe,nu ar fi trebuit sa mi le dea acum 2 saptamani(cand mi-a dat doar ampicilina si ergomet).O fi ceva grav?

Iti multumim,Doamne!

#17 2008-04-22 18:05:09

crys_ty_na
Platinum member

sincer nu mi dau seama...iritatie la exterior? ai cumva candida?

#18 2008-04-22 19:59:08

liliana83
Hero member

Deci cred c-o s-o iau razna!Am mai fost la un medic:acesta in sfarsit mi-a explicat cam cum stau lucrurile,chiar mi-a raspuns la multe intrebari si a zis ca ar tb.intr-o sapt.sa mi se term.scurgerile si sa nu mai iau ergomet(citisem si eu pe prospect ca nu se mai ia dak sangerarile continua),dak nu intr-o sapt.o sa-mi faca o noua aspiratie,k am ceva ramas care nu se elimina.

Da crys,iritatia(cu niste basicute mici)e la exterior,nu stiu dak-i candida,eu banuiesc acele servetele de 15mii k au fost aiurea+un gel intim.

Iti multumim,Doamne!

#19 2008-04-22 20:03:02

crys_ty_na
Platinum member

sad vai liliana...imi pare nespus de rau...sper totusi sa nu mai fie nevoie de asa ceva...si s ar putea sa fi facut intradevar candida de la antibiotic nu neaparat de la servetelele intime...iti doresc multa sanatate si sa treci cat mai repede si cu bine peste toate kram

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.