|
Nu esti logat.
Sangerare inaintea perioadei de pauza ac#1 2008-04-17 12:49:37
sangerare inaintea perioadei de pauza acInca nu am terminat folia de ac - mai am de luat 3 pastile - si mi-a venit menstra. Mentionez ca iau Triquilar de mult timp, dar nu am mai avut menstra de 2 luni pt. ca am intrerupt la un moment dat administrarea ac si am reluat-o in 31 martie. Este vreo problema? Este menstra sau altceva? In aceasta situatie cum procedez cu administarea in continuare a ac? Iau normal pana termin folia si fac pauza de 7 zile iar in a 8-a incep o noua folie? Va rog sa ma ajutati. Mersi mult! Offline #2 2008-04-17 12:51:18
Re: sangerare inaintea perioadei de pauza aceste spotting. e ca sicand ai reincepe ac. deci e ok... Offline #3 2008-04-18 15:04:29
Re: sangerare inaintea perioadei de pauza acIntr-adevar nu a fost menstra - au ramas doar cele cateva picaturi care m-au derutat miercuri iar joi si azi nu a mai fost nimic. Duminica iau ultima pastila din folie. Inseamna ca astept menstra de luni incolo iar de lunea cealalta - 28 aprilie reiau o alta folie. E corect, nu? Offline #4 2008-04-18 15:05:31
Re: sangerare inaintea perioadei de pauza acexact Offline #5 2008-04-18 15:05:43
Re: sangerare inaintea perioadei de pauza acmenstra o astepti in pauza happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2008-06-05 22:45:17
Re: sangerare inaintea perioadei de pauza acam inceput sa iau triquilar de vreo 6-7 zile....sh nu am nici o simptoma nu am sangerari nu ma dor sanii nu am ametzelii etc......oare nu isi fac efectul :-?....sh app am gresit dak nu le iau la ora fixa fixa adik eu de ob le iau la 9 seara sh sunt unele zile kre le mai iau sh pe la 8 juma nu e nici o problema nu /?? Offline #7 2008-06-05 22:46:21
Re: sangerare inaintea perioadei de pauza acnu e nici o problema nici ca le iei cu jumatate de ora mai devreme sau mai tarziu si nici ca nu ai sangerari...nu inseamna ca nu isi fac efectul. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|