|
Nu esti logat.
Probleme cu anticonceptionalele#1 2008-04-17 17:48:20
probleme cu anticonceptionaleleBuna fetelor ! Am si eu un subiect nu prea nou de discutat . Am ciclu neregulat , asa ca am mers la doc care mi-a spus ca am un dezchilibru hormonal cu un exces de foliculina. Pe baza acestui diagnostic , a controlului , ecografiei mamare si respectiv la burtica mi-a spus ca am mastoza fibrochistica si ca endometrul este subtire aprox 7 mm cu cateva zile inainte de menstruatie.Mi-a dat o luna Duphaston si luna asta a venit la fix. Incepand cu prima zi a de menstruatie mi-a dat Exluton . Problema este ca dupa menstruatie am niste scurgeri maronii. Am inteles ca este spotting. As vrea sa stiu cat dureaza acest spotting. Iar in legatura cu endometrul subtire si dezechilibrul hormonal am inceput sa-mi fac tot felul de griji. Ma stresez cu tot ce e mai rau. spuneti-mi va rog dc e posibil sa ai spotting si atunci cand nu iei ac , doar din cauza dezechilibrului hormonal? Va pup pe toate! Offline #2 2008-04-17 17:52:15
Re: probleme cu anticonceptionaleleTi-ai facut analize hormonale ? Spottingul e de la anticonceptionale, poate aparea in primele 3 luni. Offline #3 2008-04-17 18:09:27
Re: probleme cu anticonceptionaleleNu am facut analizele si nu stiu dc mi-a dat exluton pt ca nu alaptez , nu am nici o sarcina sau avort la activ. Mentionez ca am avut de cand ma stiu ciclu neregulat care mi-a pus ceva probleme , de obicei intarzia mult {cam 10-15 zile} , alteori se schimba usor cantitativ sau calitativ mai ales in perioadele de stres sau de raceala. Am cerut parerea mai multor medici si pt ca am 20 de ani , majoritatea mi-au spus ca lucrurile astea se vor regla dupa o sarcina... Offline #4 2008-04-17 18:10:18
Re: probleme cu anticonceptionalelemergi la un alt medic...de planning mami de minuni Offline #5 2008-04-17 18:12:11
Re: probleme cu anticonceptionaleleDin experienta iti spun, fiindca si eu am mastoza si am auzit povestea cu foliculina si sarcina etc Daca ai mastoza poti foarte bine sa iei AC combinate, mergi la un medic de planning priceput. Fa-ti si dozari hormonale ca sa stii sigur cum stai. Offline Publicitateloading...
#6 2008-04-17 18:15:54
Re: probleme cu anticonceptionaleleMs mult fetelor sunteti foarte dragute! asa am sa fac. O singura intrebare mai am dc treaba cu ciclul ala neregulatin conditiile in care pana lunaasta nu am mai luat niciodata ac si spottingul sunt ok nu de alta dar eu ma gandesc la tot felul de chestii Offline #7 2008-04-17 18:17:05
Re: probleme cu anticonceptionaleleSpottingul e normal daca iei AC, ciclul neregulat se va rezolva cat timp le iei Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|