|
Nu esti logat.
Voi ce credeti?#1 2008-04-17 19:13:38
voi ce credeti?hmm poate suna ciudat dar eu si iubi ne dorim un bebe de numa... desi acum sunt mika pt bebe 17 ani :f?rbannad: si el are 20 , bineinteles ca avem degand sa ne facem o cariera si o casa intai si asa... da avem deja dorinte mari:) pana sa descopar ce inseamna cu adevarat a iubi ...consideram asta o nebunie...adica ma gandeam sa fac copii al 28 29 .,.... da acum cred ca o sa fac pe la 21 21 voi ce va doriti? Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #2 2008-04-17 19:32:21
Re: voi ce credeti?eu zic mai intai sa aveti cu ce sa il cresteti si cand se intampla asta sa faceti si copilul VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-04-17 19:38:45
Re: voi ce credeti?si eu zic la fel...si in plus, daca faci un copil la 21 de ani, cand te mai bucuri de viata? poate suna egoist, dar fiecare perioada din viata are farmecul ei..nu e bine sa sarim peste ele...pt ca nu se mai intorc inapoi Ultima oara a fost editat de mika (2008-04-17 19:39:46) Offline #4 2008-04-17 19:41:45
Re: voi ce credeti?oana eu te inteleg...si eu si iubi abia asteptam sa avem un bebe...vrem ce i drept sa terminam cu facultatea si sa ne casatorim inainte...da oricum inca 2-3 ani nu murim happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-04-18 01:38:53
Re: voi ce credeti?Eu am aproape 22 de ani si inca ma simt copil. Nu as fi in stare la varsta asta sa am grija de un bebe (nici financiar, nici psihic)...inca mai vreau sa copilaresc, ma ma duc la discoteca, sa ies in oras pana la 4-5 dimineata, sa plec la mare/munte cand am chef...cu un copil de cateva luni dupa tine e mai greu...mai ales cand inca alaptezi si nu-l poti lasa bunicii. Asa ca...am de gand sa mai astept cativa ani buni....sa ma bucur si eu de tinerete...ca timp de copil voi avea mai traziu...pe la vreo 28-29 de ani...sa-mi mai vina si mie putin mintea la cap. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline Publicitateloading...
#6 2008-04-18 07:30:54
Re: voi ce credeti?cred ca toate ne dorim un bebe #7 2008-04-18 07:41:59
Re: voi ce credeti?
Offline #8 2008-04-18 07:43:39
Re: voi ce credeti?io inainte (adik inainte sa fiu cu matzul) ziceam k ma marit la 30 .... acum dc matzu ma cere nu ma supar s'o fac si la 23 ... copil ? hmmmm ... inainte ziceam k io n'am sa fac niciodata copii pe ai mei ii amenintam k dc vor nepot sa'si infieze ... de cand sunt cu domnu' matz as putea spune k mi'ar placea 1 copil .... dar dupa 25, dc nu chiar mai mult Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #9 2008-04-18 10:32:33
Re: voi ce credeti?cand ai sa ajungi la 21 o sa-ti treaca de bebe o sa zici : "hai ca-l fac la 23 " Offline #10 2008-04-18 10:51:06
Re: voi ce credeti?eu sunt in extrema cealalta, fac 30 in curand si nu-mi ticaie deloc ceasul biologic... presupun ca o sa ma loveasca si pe mine la un moment dat sunt asa speriata de responsabilitati ca nici pisica nu mi-am luat, ca daca nu am grija de ea cum trebuie si i se intampla ceva ? Offline #11 2008-04-18 13:17:17
Re: voi ce credeti?si eu am 29 de ani si nici gand sa fac copii. Sunt casatorita de sase ani buni dar inca nu-mi arde de copii. M-am gandit uneori ca poate candva daca totusi voi avea chef de crescut copii voi infia unul care e singur pe lume. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #12 2008-04-18 13:25:32
Re: voi ce credeti?Si eu ma ingrozesc uneori ce planuri imi fac cu masculul feroce.... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #13 2008-04-18 15:24:39
Re: voi ce credeti?eu la 26 de ani o sa fac un copil si apoi o sa ma hotarasc dak am nevoie de barbat sau nu. i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #14 2008-04-18 17:04:17
Re: voi ce credeti?si eu sunt in etapa in care mi-as dori mult un bebe, mai ales ca am experienta la cresterea lor, insa no way....peste abia vreo 5-6 ani "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #15 2008-04-18 17:24:21
Re: voi ce credeti?prietena mea are 21 de ani..si are o fetita de 4 luni..e f fericita,si ea si sotul ei,dar pe de o parte se vede ca ii pare rau ca nu mai are si ea timp sa se plimbe..sau timp pt ea in general..trebuie sa te gandesti bine,pt ca un copil implica sacrificiu Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #16 2008-04-18 17:54:33
Re: voi ce credeti?noi ne-am casatorit cand amandoi aveam 22 ani...si am plecat efectiv de la lingura si furculita cumparati din banii facuti la nunta dragos nu avea cine stie ce salariu atunci, eu studenta. nu am stat absolut de loc pe ganduri vai ce facem, vai cu ce ne descurcam. poate sunt eu o fire mai aventuroasa, nu stiu..dar am considerat ca pleci in viata mai cu Domane ajuta casatorit decat sa traiesc in concubinaj cine stie cat pana sa am eu o situatie stabila. si asa s-a invit ocazia unui job f bun imediat dupa ce ne-am casatorit. la fel si cu baby...din momentul in care ne-am casatorit nu ne-am mai protejat si am zis ca va veni cand va vrea Cel de Sus. daca as fi stat sa calculez ca dragos e la bucuresti si eu in iasi, ca inca sunt studenta, ca lui tre sa ii cer bani de un tampon si mai stiu eu ce alte ganduri de astea pai faceam vreo 30 de ani pana sa o avem pe baby...eu consider ca, cateodata e bine sa te arunci cu capu inainte. oricum voia Domnului se va face si nu a mea indiferent de planurile din targ mami de minuni Offline #17 2008-04-18 20:27:04
Re: voi ce credeti?am 20 ani si in iunie scoatem actele si noi si sincer si noi doi ne dorim un copil dar mai asteptam,pt ca anii astia ai tineretii nu se mai intorc,iubi spune ca are colegi la servici care s'au grabit sa faca un copil si nu au avut timp sa se bucure de viata. IUBESC SI SUNT LA FEL DE IUBITA Offline #18 2008-04-18 20:30:47
Re: voi ce credeti?stiu ca suna f egoist dar mie nu-mi vine sa am copii numai fiindca ma voi deforma si voi avea dureri la nastere si alte cele. iar dupa nastere adio grija pt tine, corpul tau nu va mai fi la fel, etc. poate mai incolo o sa-mi schimb conceptia dar deocamdata raman la ideea ca sunt copii de infiat daca vrei unul ...sau catei de cumparat "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #19 2008-04-18 20:31:39
Re: voi ce credeti?
cred k mai repede un catel deocamdata IUBESC SI SUNT LA FEL DE IUBITA Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|