|
Nu esti logat.
U dar aA#1 2008-04-18 21:35:53
u dar aAfetelor am o intrebare urgenta urgenta .nush poate sa mai scris desprea asta sau nu dar acuma nu prea imi permite timpul sa caut...folosesc yasmin.. si vreau sa stiu daca in perioada a celor 7 zile de pauza esti protejata? eu am terminat aseara ultima pastila.. si peste 3 zile imi vine ciclu .. pana at pot sa o fac si fara prezervativ sunt sau nu protejata? a tin sa mentionez ca am legat 2 blistere. si inca ceva spootingul cand poate avea loc? at cand legi doua blistere sau inainte de pauza? ms muuult sper sa imi raspundeti .. mai ales la prima intrebare:) ms mult Offline #2 2008-04-18 21:38:05
Re: u dar aAesti protejata si in pauza.spottingul adevarat poate sa apara in primele 3 luni de utilizare sau cand legi 2 bliestere dar nu este obligatoriu VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-04-18 21:39:52
Re: u dar aA1. esti protejata si in pauza Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #4 2008-04-18 21:43:33
Re: u dar aAacuma am terminat cele doua blistere care le-am legat si urmeaza pauza... deci este 100 % sigur ca sunt protejata? pt ca inainte cum nu eram sigura... foloseam prezervativul si pe tim d pauza.... deci e ok... ati facut si voi si nici un bebe nimik ? nu ? ca na eu sunt foarte paranoica sau nush.. da mi frica ... na ca nu imi doresc sarcini nedorite.. Offline #5 2008-04-18 21:46:47
Re: u dar aApoti sa faci si in pauza sex fara prez.eu gravida nu am ramas si iau de un an si 5 luni VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#6 2008-04-18 21:50:02
Re: u dar aAms muult sunt mai linistita acuma:* o seara frumoasa fetelor Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|