homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anexita acuta stanga si colpita micotica

#1 2008-04-19 00:24:45

bella2385
Membru
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-04-19

anexita acuta stanga si colpita micotica

butter   acum aproximativ o saptamana am facut un control ginecologic pentru ca  nu mai puteam de durere la ovarul stang mai ales,am facut si febra ma simteam slabita...foarte convinsa ca am doar ovarele putin imflamate.un medic zic eu destul de bun...a vrut sa ma interneze in spital dupa ce mi-a facut ecografia am refuzat,in fine...diagnosticul pus este anexita acuta stanga si colpita micotica.m-am speriat   m-a pus la injectii intramusc. cu ketonal 2 ori pe zi ,fortum 250 mg. intravenos 2 ori pe zi adica la 12 ore.clotrimazol ovule...calciu lactic.cum nu am gasit fortum la 250 am luat la un gram  intravenos sjuk  tratamentul a durat doar 5 zile,ma simt mai bine dar totusi ma mai doare ovarul stang.eu am mai fost diagnosticata cu colpita mixta acum vreo 7-8 ani si am urmat tratamentele prescrise dar scurgerile urat mirositoare si iritatiile tot nu au disparut dimpotriva s-au intensificat. acum am facut programare la un alt medic  deoarece mi-e imposibil sa ajung la respectivul care mi-a dat diagnosticul.sper sa nu fiu cobaiul lor.voi explica de la a la z tot sa speram ca va fi ok...as vrea sa aud si niste pareri ce credeti despre problema mea.ce as putea face....

Ultima oara a fost editat de bella2385 (2008-04-19 00:25:50)

#2 2008-04-19 00:28:00

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: anexita acuta stanga si colpita micotica

pt colpita fa o antigungigrama ca sa sti exact la ce reactioneaza si sa mergi la sigur cu tratamentul...iar legat de anexita e clar ca nu ti a trecut si va mai fi nevoie de un tratament...din pacate antibioticul necesar pt anexita doar va intretine sau agrava candida...deci niste biotics impreuna cu antibioticul n ar strica...trateaza inainte anexita si apoi candida...multa sanatate smile

happy with him...inlove with him...puss

#3 2008-04-19 00:35:24

bella2385
Membru

mersi de sfat,apropo ce crezi despre medicamentele prescrise de medic? cineva mi-a zic ca e nebun si cum a putut sa imi prescrie asa ceva...nu stiu ce sa zic...luni sunt curioasa sa vad ce zice celalalt medic la care am programare  popa   sper ca clotrimazolul ovule va mai tine putin ciupercile departe de mine kram

Ultima oara a fost editat de bella2385 (2008-04-19 00:37:32)

#4 2008-04-19 00:45:15

crys_ty_na
Platinum member

din pacate eu nu sunt medic deci nu i pot comenta tratamentul...dar in principiu a fost corect: antibiotic (de spectru larg ce i drept), antiinflamator si ovule pt preventie...faza ca a fost intravenos s ar putea sa se datoreze faptului ca erai in dureri si e totusi vb de o anexita acuta...la medicamentele e care orala dureaza mai mult pana si fac efectul...

#5 2008-04-19 08:55:57

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

e ok ca a fost cu spectrul larg pt ca prin zona nu prea ai cum sa stii cine e vinovatu'

mami de minuni hjarta

Publicitate

loading...

#6 2008-05-05 00:13:18

bella2385
Membru

nu am mai avut timp sa intru pe forum dar am fost la medic.am facut tratament cu augmentin si zanocin timp de 7 zile  plus ovule meclon.maine ar trebui sa fac niste analize la medlife caci acolo m-a trimis dictorita.am o nelamurire ptr ca dupa ce mi-a intarziat ciclul menstrual normal trebuia sa vina pe 19 si a venit azi in fine e normal dupa antibiotice,nelamurirea mea este urmatoarea; trebue sa fac analiza de AG CH. CHLAMYDIA TRACHOMATIS IGG,IGA.astea sunt analize de sange sau de secretie?eu sunt pe ciclu acum si cred ca nu pot sa fac daca e de secretie.HLG SI VSH stiu ca sunt de sange dar am dubii in leg cu cealalta.nu stiu daca pot sa atasez pag ca am facut un foto cu webcamul dar cred ca am scris corect.m-am uitat pe siteul lor si am vazut ca este si separat analiza igg sau iga sau analiza ag chamydia sau ag trachomatis.nu stiu ce sa zic...daca sunt de sange e ok le pot face daca nu cred ca trebuie sa astept.poate ma lamureste cineva si sper cat mai repede.    http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/12773_040520082059060310.jpg     sper ca se intelege ceva din ea

Ultima oara a fost editat de bella2385 (2008-05-05 00:16:03)

#7 2008-05-05 00:27:32

crys_ty_na
Platinum member

chlamidia se poate face si din sange si si din secretie...asa ca poti merge linistita...

#8 2008-05-05 00:31:36

bella2385
Membru

doctorita spunea ca vrea sa vada daca s-au produs modificari la nivelul uterului.se vede asta in sange?mi-e greu sa cred asta...nu stiu daca se intelege ceva dar aceea este hartiuta cu ce analize trebuie sa fac.unii spun ca e mai bine din sange altii ca din secretie.daca e din secretie nu se poate in timpul ciclului menstrual banuiesc.:f?rbryllad:  a zis ca cel mai important este sa fac cele subliniate.restul nu neaparat dar cred ca le voi face pe toate desi nu stiu ce scrie acolo jos

Ultima oara a fost editat de bella2385 (2008-05-05 00:33:43)

#9 2008-05-05 00:57:58

crys_ty_na
Platinum member

la nivelul uterului? hmmm...poate o eco ar fi buna pt asta...si chlamydia e bine sa o faci si din sange si din secretie...ca sa fi sigura...dar in cazul tau daca nu se poate merge si doar din sange...si nici eu nu am inteles ce scrie dupa VSH

#10 2008-05-05 09:45:44

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

proteina c reactiva si fibrinogen mai scrie.

mami de minuni hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.