|
Nu esti logat.
Condiloame si chist ovarian#1 2008-04-19 02:10:08
Condiloame si chist ovarianAm o problema si sper sa-mi raspundeti..De aproximativ 1 an mi-au aparut niste bubite in zona genitala in exterior care mai tarziu am aflat ca sunt condiloame,am folosit condilyne si mi-au trecut..azi am fost dinou la control si am aflat ca acum am si in interior ,colul inflamat si un chist ovarian de 3,60cm.As vrea sa stiu care ar fi tratamentu pt condiloamele din interior..doctora mi-a dat cu o solutie in interior care arde si albeste pielea..este normal ..nu-mi poate cauza in vrun fel..? ce alte tratamente ar mai fi..?pt. chist mi-a spus sa fac tratament timp de 3 luni cu Duplastm cred ca asa se numeste nu inteleg prea bine scrisul de pe reteta credeti ca este ok tratamentul?o sa-mi treaca s-au va trebui sa ma operez..?si as mai avea o intrebare..sunt cu prietenul meu de ceva timp si el cica ar fi purtator sanatos de hpv...ma intreb ce e de facut..daca mi-e imi dispar condiloamele imi poate aparea iar daca am contact sexual cu el..?A ..si eu m-am dus initial la control pt ca am observat 2 zgarieturi in vagin foarte mici cam de 4 mm si doctora nu a vazut..si mi a spus ca au trecut..poate sa treaca singure in 2 zile?Astept sa-mi raspundeti mi-ar fi de mare ajutor.Va multumesc! Offline #2 2008-04-19 11:09:27
Re: Condiloame si chist ovariansubstanta cu care ti-a dat trateaza candiloamele! mai poti sa le cauterizezi! daca nu ai grija de sistemul tau imunitar da pot sa reapara din nou.... contactul sexual cu el nu duce la aparitia candiloameleo ci virusul atat timp cat nici unul dintre voi nu are leziuni active puteti sa aveti contacte sexuale VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-04-19 17:14:58
Re: Condiloame si chist ovarianMersi pt raspuns evilpink! sper sa mai imi raspunda cineva si in legatura cu chistul de 3,60 cm credeti ca poate trece cu tratament s-au va trebui sa ma operez..si cele 2 zgarieturi puteau trece in 2 zile singure ?Mersi frumos! Offline #4 2008-04-19 17:17:51
Re: Condiloame si chist ovarianchistul e functional deci eu zic ca se poate trata...desi nu cred ca duphaston e cea mai reusita alegere...si acele 2 zgarieturi erau dureroase? happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-04-19 22:28:49
Re: Condiloame si chist ovarianMersi de raspuns crys_ty_na! de ce crezi ca este functional chistu..de unde ti-ai dat seama..?scuze dar nu prea stiu.. si de ce crezi ca duphaston nu e asa bun?si acele 2 zgarieturi erau mici cam de 4 mm si ma ustura foarte rau..dupa contact am avut o mica sangerare si m-am chinuit sa ma uit..m-a ajutat al meu..si le-am observat,credeti ca puteau trece in 2 zile ?pt ca doctora asa mi-a spus.. Offline Publicitateloading...
#6 2008-04-20 00:32:08
Re: Condiloame si chist ovarianpai de obicei cand e functional se merge pe tratamente gen anticonceptionale, duphaston, si e posibil ca acele 2 zgarieturi sa fi fost defapt doar crapaturi la nivelulpielii cauzate de un contact mai pe sec,sa zice asa, sau de sapun,lenjerie...daca nu le a observat si tu nu le mai vezi/simti inseamna ca au trecut in 2 zile (probabil erau superficiale)... happy with him...inlove with him... Offline #7 2008-04-20 01:02:18
Re: Condiloame si chist ovarianMersi frumos crys_ty_na de raspuns! acele 2 zgarieturi intradevar erau ff mici si din cauza unghiilor mele atunci cand m-am spalat,momentan nu am cum sa ma uit ca sunt la menstruatie dar sper sa nu le mai am..mie o prietena imi spusese ca nu au cum sa treaca ca e umed locu in interior mereu si ca se vor marii.. Offline #8 2008-04-20 01:09:33
Re: Condiloame si chist ovarianpai daca nu te deranjeaza (si ar cam trebui sa te deranjeze de la ob sau tampon) eu tind sa fiu de acord cu medicul tau...si anume ca nu mai sunt acolo... happy with him...inlove with him... Offline #9 2008-04-22 00:54:06
Re: Condiloame si chist ovarianMai am o problema si pt a numai deschide un nou topic v-oi scrie aici.Vi s-a intamplat sa aveti dureri mari de cap..fruntea,tamplele si pometii mai exact oasele fetii cu maxilar?De la ce poate fi? Offline #10 2008-04-22 07:07:49
Re: Condiloame si chist ovarianpoate e o gripa ceva. eu mai aveam asa dureri cand aveam probleme cu ochii...cauzele pot sa fie multe. daca te streseaza mergi la un dr Offline #11 2008-04-22 07:59:50
Re: Condiloame si chist ovarian
mie imi suna a sinuzita... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #12 2008-04-22 17:18:06
Re: Condiloame si chist ovarianMersi frumos de raspuns fetelor! am probleme cu ochii tre sa port ochelari de mai mult timp dar nu mi-am cumparat inca,sinuzita sper sa nu fie..si pt dureri de splina stiti vrun tratament ceva? ca am dureri mai mereu chiar dak dorm ore in sir..tot ma trezesc cu durere..mersi mult sper ca nu v-am stresat prea tare.. Offline #13 2008-04-22 17:24:28
Re: Condiloame si chist ovarianpoarta ochelarii ca poti sa ai niste dureri de cap daca nu ii porti de amma ,mama? unde te doare ? de zici ca e splina VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #14 2008-04-22 22:54:13
Re: Condiloame si chist ovarianin partea stanga sub coasta.. Offline #15 2008-04-23 09:33:46
Re: Condiloame si chist ovarianpoate fi si colonul si pancreasul si splina... mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|