|
Nu esti logat.
Cat de eficiente sunt ovulele Pharmatex?#1 2008-04-19 09:46:51
Cat de eficiente sunt ovulele Pharmatex?Buna!V-as ruga sa-mi raspundeti si mie la o intrebare!As dori sa aflu cat de eficiente sunt ovulele contraceptive Pharmatex?Opiniile sunt oarecum impartite :se spune ca ar avea o eficienta echivalenta cu a contraceptivelor orale daca sunt utilizate corect...Eu din motive de sanatate nu pot folosi anticonceptionale si ne protejam mereu cu prezervativul,deci sotul e cam frustrat:P!Acum am inceput de vreo doua cicluri incoace sa ma monitorizez folosind metoda simpto-termala si bineinteles fara sa renunt absolut deloc la prezervativ!Va intreb daca utilizez ovulele Pharmatex dupa ce a trecut ovulatia,deci in perioada safe ce sanse ar fi totusi sa raman?S-a intamplat sa ramaneti insarcinate folosind ovulele Pharmatex?Va multumesc si astept raspunsurile voastre!O zi excelenta! Offline #2 2008-04-19 11:03:17
Re: Cat de eficiente sunt ovulele Pharmatex?http://forum.anticonceptionale.ro/t1560 … ovule.html VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|