|
Nu esti logat.
Ce reactii apar in corp cand renuntam la pastile?#1 2008-04-19 22:59:24
ce reactii apar in corp cand renuntam la pastile?Am si eu aceasta nelamurire legata la perioada imediat urmatoare dupa ce renunti la anticonceptionale..apar ceva modificari in corp? adik in momentul cand incepi sa le iei te dor sanii si se maresc ..se regleaza ciclul menstrual..(eu pt asta am si inceput sa iau) insa de o luna am incetat pt ca vreau sa am un copil:bebe:. in tot acest timp am avut dureri exact ca cele dinaintea CM iar sanii mi s-au sensibilizat foarte tare in special in jurul mamelonului....stiu ca astea sunt simptome si de sarcina insa nu sunt...de aceea nu inteleg..se stie ca ar fi si din cauza intreruperii lor?...toate aceste simptome le aveam cu 2 zile inaintea CM nu cu 2-3 saptamani inainte...va rog sa ma lamuriti....va multumesc anticipat.. Offline #2 2008-04-19 23:02:20
Re: ce reactii apar in corp cand renuntam la pastile?dc aveai un ciclu neregulat inainte de a lua pastile asa va fi si acum..eu nu am remarcat alte schimbari dupa ce am renuntat la pastile ,doar ca au aparut iar durerile la ciclu. Mamica de 2 pui scumpi Offline #3 2008-04-20 00:43:44
Re: ce reactii apar in corp cand renuntam la pastile?si daca ti au crescut sanii vor reveni la loc... happy with him...inlove with him... Offline #4 2008-04-20 10:46:22
Re: ce reactii apar in corp cand renuntam la pastile?in cazul eu : ciclu neregulat, dureri ,scaderea sanilor, m-am ingrasat si nu mai reusesc sa slabesc orice as face Offline #5 2008-04-20 10:54:35
Re: ce reactii apar in corp cand renuntam la pastile?e posibil sa iti mai intarzie din cauza ca ai renuntat la pastile ,mie mi`a intarziat odata si 2 sapt aproape..depinde si de organim cu schimbarile astea... Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline Publicitateloading...
#6 2008-04-20 18:33:11
Re: ce reactii apar in corp cand renuntam la pastile?Va multumesc pt raspunsurile voastre. Asadar sa ma astept la oricare varianta din cate mi-ati spus. Sa vedem ce va fi pe viitor. O zi buna in continuare! Offline #7 2008-04-20 18:38:44
Re: ce reactii apar in corp cand renuntam la pastile?hanuk26 poti sa patesti ce au patit fetele sau poti sa nu patesti nimic,eu sunt exact cum eram inainte de ele. adik au revenit durerile oribile si am ciclu abundent. depinde de organism! 6 ani de dragoste Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|