homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Voi l'ati accepta asa cum este ?-2

#20 2008-04-21 03:58:26

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Re: Voi l'ati accepta asa cum este ?

skumpi a scris:

eu l`as lasa numai pt faptul k vede cat suferi in urma prostiei lui si cu toate astea e un egosit si nu`l intereseaza decat "binele " lui ! neutral
eu zic ca ai avut destula rabdare cu el...si prea multa neutral

tummenupp bine spus wink

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#21 2008-04-21 08:58:08

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

Just like a tattoo
I'll always have you...

#22 2008-04-21 14:31:23

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

cel mai bn e sa te`ndepartezi de el...adik..sa`i arati k nu`tio pasa...asa spun.. neutral nu shtiu ce sa`ti zic...la mn nu pierde cu milioanele...asa multe..maxim 1 mil 2...maxxxxiiimmm ! neutral no lo se

#23 2008-04-21 14:40:37

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

Eu spun ca ai facut foarte bine... Nu are rost sa te complici intr-o relatie cu cineva care are ca viciu jocurile de noroc.
Il lasi si cu asta este... nu o sa se poata dezobisnui de jocuri cand vrei tu. Daca chiar ii pasa de tine nu mai juca de prima data cand i-ai atras atentia.

#24 2008-04-21 15:14:52

bela
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-03

"asa cum e' e un termen ata de vast...de relativ...asa cum e poate sa insemne zapacit, aiurit, dezordonat etc...dar poate sa insemne si dependent de bautura droguri, jocuri de noroc sau alte lucruri care in general nu au finalitati prea bune...hai sa ne gandim ...peste vreo 15 ani asa cand vomavea copil si el va cheltui toti banii pe diversele lui dependente , il vom mai accepta "asa cum e"? ca dependentele astea nu se vindeca de pe o zi pe alta ci  din contra se agraveaza si din pacate, dupa mult timp degenereaza si in acte de violenta atunci cand se impun anumite "limitari" ale acestor dependente....

eu cred ca din moment ce ai posibilitatea de a alege trebuie sa alegi o persoana care sa iti placa intru totul, fara a mai fi nevoie sa faci compromisuri...asta dc vrei ceva serios, bineinteles

Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...

Publicitate

loading...

#25 2008-04-21 16:14:13

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

cred ca am mai spus.......te-ai complacut si te complaci in continuare in situatia asta neutral....pacat

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

#26 2008-04-21 16:25:07

skumpi
Vizitator

anytza a scris:

cred ca am mai spus.......te-ai complacut si te complaci in continuare in situatia asta neutral....pacat

exact...daca nu iei atitudine inseamna k asta`ti doresti !

#27 2008-04-21 16:32:00

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

skumpi a scris:

anytza a scris:

nu judeca asa aspru... ai fost pusa vreodata in situatia de a recunoaste ca omul pe care il IUBESTI (inca) are probleme mari, cu care tu nu te poti impaca? teoretic da, ai dreptate... practic e al naibii de greu sa lasi deoparte inima pentru a asculta de ce-ti spune ratiunea... ori ea, se pare, a reusit...

oricum, CredInTine... si eu zic ca e mai bine ca ai facut pasul asta si te-ai rupt de el... erai in paricol de a suferi foarte mult... si nush daca merita.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#28 2008-04-21 16:37:21

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

katami a scris:

skumpi a scris:

anytza a scris:

nu judeca asa aspru... ai fost pusa vreodata in situatia de a recunoaste ca omul pe care il IUBESTI (inca) are probleme mari, cu care tu nu te poti impaca? teoretic da, ai dreptate... practic e al naibii de greu sa lasi deoparte inima pentru a asculta de ce-ti spune ratiunea... ori ea, se pare, a reusit...

applauseapplauseapplauseapplauseapplauseapplauseapplauseapplauseapplauseapplauseapplauseapplauseapplauseapplauseapplauseapplauseapplauseapplauseapplauseapplauseapplauseapplauseapplauseapplause bine zis wink

#29 2008-04-21 16:46:42

anytza
Hero member

katami a scris:

skumpi a scris:

anytza a scris:

oricum, CredInTine... si eu zic ca e mai bine ca ai facut pasul asta si te-ai rupt de el... erai in paricol de a suferi foarte mult... si nush daca merita.

da am fost pusa....dar a fost vorba de tatal meu wink.......care pana la urma s-a lecuit de aceasta boala......dar asta dupa ce si-a distrus familia neutral........concluzia o trageti voi wink

#30 2008-04-21 22:21:09

bela
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-03

ce spuneam eu.......

Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...

#31 2008-04-22 00:01:46

skumpi
Vizitator

katami a scris:

skumpi a scris:

anytza a scris:

intr`o situatie de genu asta nu...nu am fost pusa...in primul rand pt ca nu as fi acceptat ca totul sa ajunga aici si in al doilea rand in momentul in care ceva/cineva imi face rau nu stau sa ma uit wink
ori faci ceva ori stai si accepti ...

#32 2008-04-22 00:26:57

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

sincer, l-as lasa... nu as vedea niciun viitor cu un astfel de om... vor fi  la un moment dat, bani munciti impreuna, bani pe care el ar ajunge sa-i f***-n stanga si-n dreapta la ruleta, halal viata, halal trai... unde-s lucrurile minunate pe care le-ati face putea face?  intr-o bogeda jucand la ruleta si eventual pierzand bani? neutral  nu nu nu!!!!
trebuie sa-ti fie greu, Credintine, cu multa intelepciune si vointa, eu zic ca ai putea trece peste suferinta de acum  si sa-ti permiti sa intalnesti un altul mai bun, un altul care sa te merite si sa-ti respecte dorintele, sa te respecte smile

There ain't no sunshine now that he's gone

#33 2008-04-22 07:59:01

anytza
Hero member

SonneAle a scris:

sincer, l-as lasa... nu as vedea niciun viitor cu un astfel de om... vor fi  la un moment dat, bani munciti impreuna, bani pe care el ar ajunge sa-i f***-n stanga si-n dreapta la ruleta, halal viata, halal trai... unde-s lucrurile minunate pe care le-ati face putea face?  intr-o bogeda jucand la ruleta si eventual pierzand bani? neutral  nu nu nu!!!!
trebuie sa-ti fie greu, Credintine, cu multa intelepciune si vointa, eu zic ca ai putea trece peste suferinta de acum  si sa-ti permiti sa intalnesti un altul mai bun, un altul care sa te merite si sa-ti respecte dorintele, sa te respecte smile

vezi tu credintine toate iti spunem sa il lasi.....e greu dar in cazul tau trebuie sa te gandesti la tine in primul rand si apoi la ''voi''....... zicea alle acolo la sfarsit ceva de respect applause.......are mare dreptate respectul este primul lucru care intareste o relatie wink........iar daca iubitul tau continua asa nu vad unde e respectul lui fata de tine hmm

#34 2008-04-23 18:58:08

CredInTine
New member
Inregistrat: 2008-01-07

Am facut greseala sa incerc sa`l accept asa cum e , iar luni mi'a dat vreo 4 sms`uri in care m'a rugat sa'i dau un beep ca sa vbim ca makr atata merita.
am vbit,ne'am impakt dar el mi'a zis ca se lasa de ruleta ! asa ca ...am trait cu sperantza ca se va lasa.dar astazi mi'a fct un kkt de faza cu kre ...m`a dat gata.
Dp 2 zile traite din plin , in care ne simteam indragostitzi , ca la inceput totul bine si frumos , mama lui i`a dat 200 RON ca sa mearga sa`si ia haine sii...ghicitzi ce? M`a intrebat dak nu vreau sa mergem la ruleta.Bineinteles k l`am refuzat si a inceput sa fie tensiune intre noi,sa tipam sa ne certam lala ...eii el mi`a zis k si eu am promis ca o sa ma shcimb k o sa ma comport frumos fatza de el si astazi am gresit pt ca m`am rastit ca i`am zis ca nu vreau sa merg in camping cu cortu` cu baietzii lui...ca eu nu`i fac mofturile si ca trb sa ma schimb.
In fine...dp aia i`am vbit frumos si i'am zis : zi'mi sincer tu crezi ca t potzi lasa d ruleta? si el imi raspundea "cand tu o sa te comportzi frumos atuncis i eu ma voi lasa" si i`am zis ca , consider ca raspunsul asta inseamna "Nu"
L`am mai intrb ink o data si mi`a zis la fel.
ei atunci i`am dat telefonul , i`am zis sa nu ma mai caute si ...a inceput spectacolul.a inceput sa arunce ramele cu noi,parfumul si tot ce era d la mine.
Si m`ia zis sa nu ma mai apropii d el si l`am intrb cum adik ...ca cik dak ma apropii d el ma bate...si i`am zis ca ce's cu amenintarile astea...si am plekt...

Nu stiu ce sa fac...i`as da mamei lui sms sa`l ajute...sa se lase ca ea trb sa stie in ce stare se afla fiusu...Il iubesc enorm regret k am avut parte de astea 2 zile atat de frumoase , dar... nu cred , nu crek mai are vreo sansa. Nu am vrut sa va cred cand imi ziceatzi ca de aja ceva nu s lasa.

#35 2008-04-23 19:14:19

anytza
Hero member

imi pare rau ptr tine dar poate asa e mai bine......te-ai convins.....adica cum iti da doua palme?? yikes.....poate el merita de la tine 2 palme sa se trezeasca la realitate......ce magar scuza-ma te rog dar nu meriti asa ceva....esti tanara ai toata viata inainte......
bine ca l-ai lasat wink.......noi suntem aici sa te sprijinim......aaa si apropo daca ii dai sms mamei lui nu faci decat sa ii mai dai lui o speranta.....parerea mea
te pup si ai grija puss

#36 2008-04-23 19:27:07

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

violenta asta nu e sanatoasa. in primul rand pentru tine, ca si tu ai sa ii stai in cale la un moment dat. aici trebuie s ate gandesti si la siguranta ta, plus ca nu pare sa dea semne de schimbare.

iubesc+Camelia+Matei

#37 2008-04-23 19:44:37

skumpi
Vizitator

ca sa vezi la ce poate ajunge un dependent neutral
Credintine...o sa`ti fie greu dar e absolut necesar sa te detasezi d el si sa o termini cu el ... nu`l mai accepta pt k asa o sa faca mereu...si cine`stie la ce o sa ajunga !
Fii puternica si mergi inainte...dar fara el
nu cred ca are rost sa`i dai mami sale msg...o sa`i spuna si va sti ca de la tine a aflat...si cu siguranmta se va enerva...sa nu se lege de tine apoi neutral

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.