homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu stiu ce sa fac .. :( .. un mic ajutor plz :(

#1 2008-04-20 18:24:47

Cherry_sensation
Full member
Inregistrat: 2008-04-20

nu stiu ce sa fac .. :( .. un mic ajutor plz :(

am 15 ani si mi`am inceput viata sexuala acum aprox. 1 luna cu prietenul meu care are 18 ani si nu mai este virgin de 2 ani . pana acum am facut`o protejat , dar aseara s`a intamplat sa nu avem prezervativ si am facut`o fara , au fost 2 numere dar de fiecare data a scos`o inainte sa termine , si dupa ne`am oprit k sa nu facem vreo prostie , k aman2 eram un pic speriati . Menstruatia trebuie sa imi vina pe 24-26 si mi`e un pic teama k o fi curs vreo picatura in mine cesafacs .. dupa calculele mele nu sunt in perioada fertila dar mi`e teama .. acu` sper sa`mi vina .. da` am obs k e mult mai bine fara , si pt mine si pt el si m`am gandit sa incep sa iau antibebe . problema e k in orasul meu nu sunt medici kre ar putea sa ma ajute  , fiind un oras mic si cu mama nu as vb nici atat . dak puteti sa ma ajutati cu niste sfaturi si in privinta ac si in privinta prostiei pe kre am facut`o aseara .. v`as multumi din suflet grater gratergratergratergrater

te iubesc si toata lumea stie cata dragoste iti port eu tie hjarta

#2 2008-04-20 18:29:23

Andreea89
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2007-11-01

Re: nu stiu ce sa fac .. :( .. un mic ajutor plz :(

Cherry iti inteleg temerile , dar ar trb sa te linistesti.Cand eram la inceput aveam aceleasi temeri ca tine si luam postinor 2[adik pastila de a2a zi] nestiind makr dak a fost sigur ... de multe ori am luat degeaba
Asteapta nu te speria , o sa vezi ca totul va fi bine mai ales dak ti`ai socotit si esti in prd nefertila.
Da,e mult mai bine fara prez , te inteleg perfect asa am fos si eu.

Ultima oara a fost editat de Andreea89 (2008-04-20 18:30:36)

Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat

#3 2008-04-20 18:35:35

Cherry_sensation
Full member

da` m`ai sfatui sa iau ac ? k totusi fara nicio protectie mi`e teama ..

#4 2008-04-20 18:36:35

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

e foarte aproape de menstra deci s'ar putea sa fie in perioada nefertila..deci stai linistita te rog puss si da,metoda folosita nu e din cele mai inspirate tongue
din ce oras esti? trebuie sa fie o policlinica cu o doamna doctor dragutza cu care ai putea vorbi,gasesti tu smile este totusi cam devreme sa bagi hormoni in tine (parerea mea personala...nu sariti in cap la mine tongue) dar nici de o sarcina nu ai nevoie acum
cauta,intereseaza'te la alte fete din orasul tau sa'ti recomande pe cineva smile

6 ani de dragoste  hjarta

#5 2008-04-20 18:44:12

Cherry_sensation
Full member

sunt din urziceni .. si eu m`am gandit k sunt cam mica pt ac , o sa mai astept ceva timp sa vad cum decurg lucrurile si o sa vad dupa .. ms mult m`am mai linistit .. asa e la inceput rodnarrodnarrodnarrodnar . pusspusspusspuss

Publicitate

loading...

#6 2008-04-20 18:45:54

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

gaseste totusi o doctoritza la un planning daca exista nu shtiu,sa hotaratzi impreuna ce metoda ai putea folosi si daca anticonceptionalele ar fi ok pt tine smile

6 ani de dragoste  hjarta

#7 2008-04-20 19:19:35

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

nu esti prea mica pt.ac

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#8 2008-04-20 19:31:56

Cherry_sensation
Full member

dar nu pot sa iau ac dak nu merg inainte la un medic , nu ? adik nu pot sa ma duc eu de capu` meu la farmacie si sa`mi iau .. rodnarrodnar

#9 2008-04-20 19:33:41

evilpink
Banat

cel mai bine e sa vb.cu un medic .daca nu vrei la tine in oras nu se poate sa mergi intr-un oras mai mare care e in apropiere?eu asa as face smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#10 2008-04-20 19:41:05

Cherry_sensation
Full member

pai cred k asta o sa fac .. adik sa merg la capitala smile ..

#11 2008-04-20 19:45:20

evilpink
Banat

pai daca ajungi in Buc.sfatul meu e sa mergi la doctoressa care este medic de planning uite adresa de la cabinet

http://forum.anticonceptionale.ro/t1021 … escu-.html

puss puss puss

#12 2008-04-20 20:40:41

Cherry_sensation
Full member

ms mult pusspusspusspusspusspusspusspusspuss

#13 2008-04-20 22:23:05

belle
New member
Inregistrat: 2008-03-29

cherry si eu am trecut prin aceleasi temeri k tine.. si eu mi-am inceput viata sexuala ccat de curand...sincer stai linistita ca iti faci rau...fii optimista:Pnici eu nu am folosit nicio metoda antibebe...totusi dute la un medic...si folosesete antic. sunt mai sigure decat sa iei postinor de fiecxare data care nu-ti face asa bine la organism...succes in continoare:P

Fiecare om este un inger cu o singura aripa. Numai imbratisati putem zbura....  :kära:

#14 2008-04-20 23:05:46

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

trebuie sa fie planing la maternitate

#15 2008-04-21 04:02:39

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

ai putea sa iei niste anticonceptionale cu continut mai scazut de hormoni ca de exemplu karissa, sau mai stiu eu de care au aparut acum mai noi, important este insa sa ti le prescrie un medic.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#16 2008-04-21 08:17:41

evilpink
Banat

ane_mona a scris:

ai putea sa iei niste anticonceptionale cu continut mai scazut de hormoni ca de exemplu karissa, sau mai stiu eu de care au aparut acum mai noi, important este insa sa ti le prescrie un medic.

ana_mona esti medic de planning? de ii spui ca cel mai potrivit pt.ea sunt ac.cu un continut scazut de hormoni? stiu ca intentia ta nu a fost rea dar te rog mai multa grija data viitoare nu de alta dar se poate ca cineva sa citeasca mesajul tau si sa inceapa sa ia ac.spuse de tine ignorand indemnul tau de a merge la medic smile

puss puss puss

#17 2008-04-21 09:01:41

notme
New member
Inregistrat: 2008-03-13

postez si eu aici pt k am facut ceva si nu stiu ce sa fac!
am uitat sa iua yasmin joi (saptamana a 3-a; mai am 5 tablete pe blister), vineri am observat ca pe blister inca e tb de joi si am luat la ora obisnuita. am avut contact doar sambata si nu am folosit alta metoda (coitul intrerupt). am citit prospectul si erau 2 variante: una sa intrerup mediat si sa astept menstra si cealalta sa iau 2 tb si sa termin toate tb. am luat duminica 2 tb (una dimineata si una seara la ora obisnuita). e bine ce am facut? menstra trebuie sa apara in 4 zile. se poate intampla ceva?????

,,La început a fost sărutul/ Şi el era pe gura ta .../ Depus pe gura mea sfinţi văzduhul,/ Şi lumea s-a născut atunci din duhul/ Sărutului ce ne unea ...''   Radu Stanca

#18 2008-04-21 09:04:21

evilpink
Banat

notme te rog sa stergi mesajul din partea cealalta sau iti dau warn! cum ai uitat o pastila mai mult de 12 ore trebuie protectie suplimentara 7 zile! de cat timp iei ac.?

puss puss puss

#19 2008-04-21 09:06:59

notme
New member
Inregistrat: 2008-03-13

asta e a doua luna. nu stiu daca are vreo importanta dar asta e prima data cand o fac.

Ultima oara a fost editat de notme (2008-04-21 09:08:15)

,,La început a fost sărutul/ Şi el era pe gura ta .../ Depus pe gura mea sfinţi văzduhul,/ Şi lumea s-a născut atunci din duhul/ Sărutului ce ne unea ...''   Radu Stanca

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.