|
Nu esti logat.
Urgent! trebuie sa iau postinor?#1 2008-04-20 19:17:51
urgent! trebuie sa iau postinor?la inceputul perioadei de pauza ( iau ac) am luat o pastiluta de neomicin care este antibiotic...astazi am avut contact sexual, au trecut 7 zile insa eram in perioada de pauza si nu am luat pilule. prima pilula am inceput=o ieri si astazi am avut contactul. trebuie sa iau postinor? Offline #2 2008-04-20 19:20:48
Re: urgent! trebuie sa iau postinor?nu lua postinor o sg.pastila de neomicin nu scade efectul ac. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-04-20 19:21:05
Re: urgent! trebuie sa iau postinor?daca iei antibiotice in perioada de pauza nu sunt probleme.asa ca nu ai de ce sa iei postinor.mai ales k ai luat doar o pastila de neomicin..nu ai urmat tratament cu antibiotice Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!! ..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"... Offline #4 2008-04-20 20:03:03
Re: urgent! trebuie sa iau postinor?multunesc mult de tot, fetelor Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|