|
Nu esti logat.
HPV-11#191 2008-06-30 20:30:14
Re: HPVma duc acum joi,am programare.....ma interneaza?nu stiu care sunt termenii.... Offline #192 2008-06-30 20:31:50
Re: HPVsincer, nu stiu daca te interneaza Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #193 2008-06-30 21:02:54
Re: HPVmultumesc foarte mult,nu am vazut raspunsurile mai devreme,probabil din cauza legaturii la internet.multumesc inca o data Offline #194 2008-07-08 15:59:51
Re: HPVbuna. mi am facut si eu testul papanicolau luna trecuta si mi a iesit ASCUS clasa 3 si mi au recomandat de controlat HPV cum analiza e un pic cam scumpa si dureaza si un pic cam mult, eu sambata trebuie sa plec din tara pt 6 luni , doctorita mea mi a spus sa fac macar o colposcopie pe care am si facuto ieri . dar am plecat f nelamurita de acolo. mi a sspus ca am ca un fel de rana la nivel de tesut si ca nu stie sigur daca e hpv dar asa pare si ca ar trebui sa imi faca o biopsie dar ca si aia dureaza mult pana vine rezultatul sau o excizie , adica sa imi taie de acolo portiunea afectata. am intrebato daca e urgent sau pot sa amam mi a zis ca nu e urgent ca atfel ar fi insistat mai mult. mia dat cerviron si spalaturi vaginale . mm gandit sami iau si niste produse naturiste pt intarirea sistemului imunitar. comentarille de pe colposcopie sunt urmatoarele:ZT pe exocol.mozaic fin pe buza anterioara, la ora 1 si pe buza posterioara la ora6.nu stiu ce sa fac sa imi schimb doctorul si sa incep sa fac toate analizele de la capat. sunt confuza pt ca mi a spus ca acea rana sau ce o fi acolo poate sa fie si de la sex si cum prietenul meu e dotat ma gandesc ca de la asta o fi. voi ce parere aveti . va poppp Offline #195 2008-07-08 16:19:18
Re: HPVdin ce povestesti nu are rost sa schimbi medicul...tot ce ti a spus a fost cu rost...dupa rezultatul de la pap se recomanda si colposcopie si testul hpv...si sunt sigura ca daca ar fi fost urgent ti ar fi zis...dar nu a vrut sa ti strice planurile...fa tratamentul dat de ea (dar spalaturile pe cat posibil fara irigator) si dupa ce te intorci poate va fi nevoie de o cauterizare..in ceea ce priveste motivul nu neaparat dotarea iubitului conteaza ci contactele...daca au fost fara lubrifiere...sau daca ai avut si alte infectii...etc happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#196 2008-07-08 23:38:27
Re: HPVsper sa nu am nimik grav ca nu prea am inteles . sunt preocupata pt ca o nprietena de a mea ia povestit doctorului ei ce rezultate mi au iesit la papanicolau si la colposcopie si ia spus ca rana pe col nu se trateaza , se opereaza. si nu stiu ce am rana pe col pt ca doctorita mea mi a spus ca e un fel de rana ca nu se vede cu ochiul liber ca nu stie daca e hpv si tot asa..... offfff...ms oricum de raspuns Offline #197 2008-07-09 01:07:42
Re: HPVmedicul acela vb prostii...rana de col daca nu e mare se poate trata cu ovule...iar daca e mare se cauterizeaza...in niciun caz nu se opereaza (in sensul uzual al cuvantului)...hpv nu are cum sa stie nimeni daca ai pana nu faci analize...asa ca bucura te ca nu a facut ca alti medici care pun diagnosticul de hpv fara analize...si nu e obligatoriu sa se vada cu ochiul liber... happy with him...inlove with him... Offline #198 2008-07-11 10:32:24
Re: HPVBuna ziua! Am o mare dilema...va rog sa ma ajutati Am avut un contact sexual neprotejat si, desi nefinalizat, presupun ca cel mai indicat e sa iau Postinor ca sa evit orice surpriza. In acelasi timp, miercurea viitoare (16 iulie) trebuie sa fac a 3a doza din vaccinul impotriva cancerului de col uterin. E vreo problema daca iau Postinor? Multumesc anticipat. Offline #199 2008-07-11 10:33:20
Re: HPVnu cred VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #200 2008-07-11 11:20:25
Re: HPVsalut! am facut si eu testul pt hpv si mi-a iesit pozitiv, insa mi-a iesit o tulpina, alta decat cele testate, deci nici high risk , nici low risk. am vb cu doctorita mea si mi-a spus ca nu e chiar grav si ca trebuie sa-mi fac vaccinul si sa cauterizam negii si ca o sa o luam usor. intrebarea mea este cum se poate trata prietenul meu? el nu are niciun simptom nimic, negi sau altceva. imi e frica sa nu ma recontaminez dupa ce ma tratez. multumesc anticipat! Offline #201 2008-07-11 11:26:44
Re: HPVdaca prietenul tau nu prezinta negi nu are ce sa faca.... eventual poti s amergi cu el la un dermatolog sa vada sigur daca are sau nu... mai ales ca aceste candiloame pot sa fie foarte mici VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #202 2008-07-15 23:53:52
Re: HPVbuna ziua, tocmai mi-am luat rezultatul la testul HPV -e negativ, iar testul papa nicolau se prezinta astfel:modificari celulare benigne, bacterii, modificari reactive asociate cu inflamatie,evaluare hormonala-pettern hormonal compatibil cu varsta si anamneze, tip II...............e ok? trebuie sa merg din nou la doctor cu rez de la HPV si vedem daca imi face sau nu cauetrizare?credeti ca va fi nevoie? 9 ani de copilarie .... Offline #203 2008-07-15 23:58:20
Re: HPVe ok...nu prea imi dau seama despre ce bacterii e vorba (poate nu ar strica si o analiza de secretie)...si e nevoie de cauterizare daca rana e mare si nu trece cu tratament...oricum e bine ca nu ai hpv happy with him...inlove with him... Offline #204 2008-07-16 20:50:27
Re: HPVms pt raspuns crys_ty_na , am fost plecata dinbuc si nu am vazut ce mi ai raspuns . scuzama ca te intreb dar de unde stii tu atatea , ai studii de specialitate sau pur si simplu te ai lovit si tu de probleme din astea si te ai documentat mai mult. puup Ultima oara a fost editat de ccristina (2008-07-16 20:54:09) Offline #205 2008-07-16 20:55:43
Re: HPVnu am studii de specialitate...ce studiez eu are doar usoare tangente cu medicina am invatat din experienta mea,a altor fete si de la doctoressa si eu_vreau (care e studenta la medicina)... happy with him...inlove with him... Offline #206 2008-07-16 20:56:50
Re: HPVaha . oricum ms pt raspunsuri . te puuup Offline #207 2008-07-16 21:06:55
Re: HPVcu placere happy with him...inlove with him... Offline #208 2008-07-16 21:07:53
Re: HPVhai ca am mai revenit cu o intrebare mie nu prea mi se pare grav si am clasa 3 la pap dar citesc alte mesaje cu pap 2 si sunt f ingrijorate , vb de biopsii cauterizari si tot felul , dupa parerea ta ar trebui sa ma ingrijorez mai mult? Offline #209 2008-07-16 21:12:20
Re: HPVtu nu ai hpv (asa ca nu ar trebui sa ti faci griji pt cancer) si rezultatul a iesit cum a iesit din cauza ranii si a acelor bacterii...dupa ce vei rezolva aceste probleme vei avea si tu 2 la pap (2 e normal la femeile active sexual) happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|