homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

HPV-17

#305 2008-09-09 13:06:46

ghiocel
New member
Inregistrat: 2008-09-09

Re: HPV

salut,sunt noua pe aici,as dori sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea daca se poate.am citit pe net despre acest subiect dar tot nu sunt lamurita.prietenul meu a fost la un control dermatologic pentru k ia u aparut ca niste mici negi,nu foarte multi la numar in zona genitala ,lui i sa recomandat o solutie tare care sa i arda negi si mie mia recomandat sa ma duc la un control. am fost si rezultatul controlului,testului a fost urmatorul : (TBS)-satisfacatoare,frecvente PMN.,
caracterizarea generala:-modificari celulare beningne
evaluare hormonala:compatibila cu varsta si sexul
testul papanicolau: clasa 2
modificari celulare benigne:infectii-alte bacterii
modificari reactive:-inflamatie
si mia prescris tratamentul : klion - 10 comprimate,luate seara inainte de culcare
: tinizol-4 comprimate luate toate o data,si 4 comprimate pentru prietenul meu
as dori sa stiu daca e ceva grav,daca o sa mi treaca doar din tratamentul asta,? am uitat sa zic ca pe undeva pe foaia cu rezultate scria de mana si ceva de HPV,2,3 cuvinte nu mai mult,.sa fie un motiv de ingrijorare?
Va multumesc

#306 2008-09-09 13:21:32

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

din cate mi dau seama tu nu ai facut testul hpv nu?

happy with him...inlove with him...puss

#307 2008-09-09 13:58:04

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

da' totusi i-a zis de hpv 2, 3

mami de minuni hjarta

#308 2008-09-09 17:46:56

ghiocel
New member

nu,nu am facut testul HPV,am facut papanicolau,dupa tratament mia  zis sa ma duc la control,poate atunci sa l fac ? in caz ca nu imi trece cu medicamentele prescrise?'

#309 2008-09-09 19:38:54

crys_ty_na
Platinum member

hpv nu trece oricum...odata ce il ai ramane in organism pt toata viata...

Publicitate

loading...

#310 2008-09-09 22:41:22

ghiocel
New member

mmm...sper sa nu e ceva grav. multumesc mult pentru raspunsuri.

#311 2008-09-10 15:01:31

Joo
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-08-12

buna tuturor,

am revenit cu rezultatul de la genotipare si as avea nevoie de o interpretare intrucat medicul e in concediu smile....eu as intelege ca am 16,52 si 62 deci 2 high si una low...
Dar rezultatul arata cam asa:

test papiloma virus HPV (incluziva genotipare pt tulpini pozitive): Pozitiv
Test papiloma.....HPV-Genotipare: s-a detectat prezenta genotipurilor 16,52,62
Apoi scrie ca s-a detectat prezenta tulpinilor HPV cu risc crescut oncogen: si le enumera pe toate
Pos CutOff: 359.67
Neg CutOff: 359.67
R.L.U: 805.00
RLU CO: 2.24
Reziltat: Pozitiv

nu prea inteleg de ce valorile sunt mult mai mari fata de alte cazuri asemanatoare (ma refer aici la pos cutoff si neg cutoff

Astept pareri, informatii sfaturi....Multumesc

Ultima oara a fost editat de Joo (2008-09-10 15:23:46)

Are mami 2 papusele, Emma si Natalia hjarta hjarta

#312 2008-09-12 23:09:43

carcotasa01
Full member
Inregistrat: 2007-02-13

buna seara!
am si eu o intrebare... nu stiu sigur daca aici trebuie sa scriu ... de cateva zile mi-au aparut niste mici umflaturi pe labii (pe buze mai pe romaneste) ... sunt ca niste bubite 2-3 ...am crezut initial ca e vreun fir in piele ...dar uitandu-ma mai cu atentie nu prea apare nici un fir care sa se obseve ... nu stiu ce sunt ... nu ma dor ... ma mananca un pic, dar e posibil ca mancarimea sa fie si de la faptul ca a inceput sa imi creasca parul ...eu ma epilez cu ceara ... poate ma ajutati cu un sfat sau cu un tratament.
Multumesc

Fii tu insuti schimbarea pe care o doresti lumii.

#313 2008-09-12 23:37:26

crys_ty_na
Platinum member

poate fi foliculita pt ca incepe sa creasca firele de par...incearca cu niste crema de galbenele si vezi cum sta treaba in cateva zile smile

#314 2008-09-19 23:24:36

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

in sfarsit mi-au venit rez analizelor:cry: de ce mi-era frik d-aia n-am scapat grater...mai fetelor mi-a iesit HPV cu risc crescut oncogen grater..imi vine sa morrrr...si dabea maine ma duk la dr mea sa vada ce e de facut.....dar pana atunci spuneti-mi voi ce inseamna adik am cancer sau cum ...sunt predispusa la cancer ....imi e asa frik ...ce e de facut in cazul meu ?  am si o rana urata pe col grater...sper sa mai pot face copii...nu ?

..be the best ...fuck the rest smile))

#315 2008-09-20 08:33:47

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Nu inseamna ca ai cancer. Insa riscul sa faci aceasta boala este crescut. mergi cat mai repede la medic si fa tratament. Daca tratezi virusul si ai grija de tine, vei putea avea copii si nici la cancer nu se va ajunge.

Fericita mamica de Aida Maria!

#316 2008-09-20 18:03:37

titiluka
Full member
Inregistrat: 2008-06-15

valy_creata2000 a scris:

in sfarsit mi-au venit rez analizelor:cry: de ce mi-era frik d-aia n-am scapat grater...mai fetelor mi-a iesit HPV cu risc crescut oncogen grater..imi vine sa morrrr...si dabea maine ma duk la dr mea sa vada ce e de facut.....dar pana atunci spuneti-mi voi ce inseamna adik am cancer sau cum ...sunt predispusa la cancer ....imi e asa frik ...ce e de facut in cazul meu ?  am si o rana urata pe col grater...sper sa mai pot face copii...nu ?

mergi la medic...fa si colposcopia, si biopsie, daca e necesar........si pe urma impreuna cu medicul tau hotarati ce-i de facut.
la fel am patit si eu....si mie mi-a iesit poz genotiparea la HPV high risk (54 si 66); nu inseamna ca ai cancer, ci ca trebuie sa mergi mai des la dr., si nu in ultimul rand sa-ti cresti imunitatea si sa te destressezi.....copii vei putea face chiar si daca ti se face conizatie (ce-i drept exista mai multe riscuri ca in cazul unei sarcini cu un col sanatos, dar nu e imposibil)
bafta multa si capul sus.

ps :si eu merg marti la colposcopie si pe urma vedem ce facem mai departe (asta ca sa vezi ca nu esti singura)nocry

#317 2008-09-21 00:35:24

You_and_Me
Diamond member

multumesc fetelor:kiss: aveam nevoie de incurajari...sad...azi am fost la dr si mi-a explicat ...mi-a dat tratament 3 luni de zile cu Cervirom ovule ( un ovul la 3 zile ) si Isoprimosinem( nuj dak am scris bine ...6 pastile pe zi , 5 zile pe sapt , 2 sapt pe luna ...timp de 3 luni ) si apoi in fc de cum are efect tratamentul fac colposcopie si ...dak e cazul conizatie grater sper sa nu fie cazu sa fac asta ...si vreau sa stiu dak e bun tratamentul ..plus ca ma costa app 3 mil ...dar nu conteaza dak e bun il fac ....vreau o parere avizata k eu nuj ...si dak a mai facut cineva acest trat ???  :k?ra: nu uitati de mn pls

kram mult noroc si sanatate TITILUKA

#318 2008-09-21 11:50:08

yoyomi
Sr. member
Inregistrat: 2007-03-03

probabil ca e bun odata ce a fost recomandat de medic.
si eu am luat isoprinosine pentru iminitate si de cand am luato nu mi-au mai aparut negi genitali
sanatate multa.

hjarta

#319 2008-09-21 19:02:17

123andreea
New member
Inregistrat: 2006-04-26

buna! in luna august am fost la medicul ginecolog pentru un papanicolau si atunci doamna doctor a constatat k am o rana pe col si mi-a recomandat sa fac testul hpv. am facut genotiparea si mi-a iesit negativ pentru tulpinile cu risc crescut oncogen. cu toate acestea medicul a zis k e posibil k virusul sa fi intrat in celula si sa nu mai poata fi depistat pentru k sunt prezente niste condiloame la nivelul vaginului. deci ea zice k sigur am virusul dar nu poate fi depistat..e posibil asa ceva? rezultatele la papanicolau le primesc d-abia sapt viit, pana atunci mi-a dat sa fac tratament cu cervirom.
si vreau si eu sa inteleg, am citit tot ce s-a scris la acest subiect, poti sau nu sa scapi d hpv? k am vazut k unele persoane zic k da, unele k nu...
si inca o intrebare: daca eu am acest virus inseamna k fiecare contact sexual neprotejat va produce contaminarea partenerului? toata viata va fi asa?

#320 2008-09-21 19:38:13

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

condiloamele sunt date de tulpinile cu risc scazut nu de cele cu risc crescut
parca era un test pt tulpini low risk si unul pt high risk..sau poate gresesc si se fac amandoua odata, nu stiu exact..dar nu prea inteleg cum ai virusul dar nu se poate detecta
esti sigura ca ce ai tu sunt condiloame?

virusul se transmite numai cand ai acei negi, prin contactul cu ei...dupa ce scapi de ei nu mai e pb numai trebuie sa ai grija pt ca pot reaparea si atunci risti sa-ti infectezi partenerul
daca il ai, il ai toata viata, dar daca ai grija de sistemul imunitar poti sa previi aparitia negilor

Ultima oara a fost editat de lady in black (2008-09-21 19:45:16)

#321 2008-09-21 19:54:19

You_and_Me
Diamond member

deci in cazul meu k am hpv high risk si fara condiloame....dak am inteles bine nu-mi pot infecta partenerul nu ?  sa inteleg k la contactul propriu-zis fara prezervativ nu il voi infecta ? si se poate transmite la partener doar prin contactul cu , condiloamele ,asta cine are ...nu ????

#322 2008-09-21 20:06:44

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

hpv cu condiloame se transmite atunci cand exista condiloame in faza activa. hpv fara condiloame se transmite oricand. si tu la randul tau ai luat hpv-ul de undeva

mami de minuni hjarta

#323 2008-09-21 20:50:53

You_and_Me
Diamond member

ok am inteles dar ce ma macina f tare e k nuj de unde l-am luat ....am un sg partener de 5 ani...si sa mai zik si k de vreo 5 luni nu am avut contact sexual.....si am descop k am hpv dupa ce acum 3 luni am facut o intr sarcina care mi-a produs o rana pe col si facandu-mi analiz am descop si rana si HPV-ul ....si mai e high risk ...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.