|
Nu esti logat.
Intarziere#1 2008-04-21 15:35:49
intarziereAm si eu o problemutza.Banuiesc k au mai fost cazuri dar chiar nu am gasit si nu am rabdare sa caut in forum asa ca sper sa imi raspundeti cat mai repede. Offline #2 2008-04-21 15:43:27
Re: intarzierele iei normal in continuare si protectie suplimentara urmatoarele 7 pastilute active consecutive.. happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-05-22 14:48:12
Re: intarziereas vrea si eu sa gasesc pe cineva care ma poate ajuta cu un raspuns.unde pot vedea rasp cat mai rpd? Offline #4 2008-05-22 14:49:56
Re: intarziererenata posteaza la un topic pe care il consideri potrivit pt.problema ta.cat despre rapiditatea raspunsului,ce sa zic vine si el.deoinde si ce intrebi.cand cine va stie iti raspunde VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-22 15:02:07
Re: intarzierenu as putea sa intreb pe tine? ca nu gasesc exact ce imi trebe si plus de asta imi prind urechile..pls Offline #7 2008-05-22 15:07:33
Re: intarziereok intreaba renata! VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8 2008-05-22 15:10:13
Re: intarzieream terminat pastilele si trebuia menstruatia sa imi apara dupa 3-4zile.bine k ultima pastila am uitat sa o iau.si marti ar trebui sa incep iar sa le iau.dar dak nu mi-a venit menstruatia?le mai iau??ms mult ptr ajutor:* Offline #9 2008-05-22 15:11:23
Re: intarziereai avut contacte sexuale neprotejate? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #10 2008-05-22 15:15:30
Re: intarziereda.si in timp ce luam pastilele si dupa. Offline #11 2008-05-22 15:17:56
Re: intarziererenata! trebuia protectie suplimentara 7 zile mai bine spus pana inghiteai corect 7 pastile.ce avem acum de facut e sa asteptam menstra daca nu apare in cele 7 zile de pauza in a8a zi fa un test de sarcina daca iese negativ .incepi alta folie dar te protejezi cu prezervativ primele 7 zile (7 pastile inghitite).de cat timp iei ac? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #12 2008-05-22 15:22:48
Re: intarzierepai de acum eram la al 2lea blister.si nu am uitat nicioadata sa iau una.decat acum care a fost ultima.dar pana la asta le-am luat corect.si de asta eram asa in dilema.adik luandule corect si uitand doar una...sa raman asa rpd insarcinata? Offline #13 2008-05-22 15:27:37
Re: intarziererenata din pacate se poate sansele sunt mici dar se poate! ca sa fi protejata trebuie sa iei in fiecare luna 21 de pastile!.tu sa faci cum ti-am zis eu mai sus VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #15 2008-05-22 15:30:45
Re: intarzieream inteles.itzi multumesc frumos ptr ajutor.raman datoare cu un suc:D o zi buna Offline #16 2008-05-22 17:47:40
Re: intarziererenate ai ban o zi...citeste regulile si respecta-le... happy with him...inlove with him... Offline #17 2008-12-21 18:29:45
Re: intarzieresalut am si eu o problema. mi-a intarziat o saptamana si sunt foarte stresata din cauza asta. acum aproape doua saptamani am avut un contact sexual neprotejat cu ejaculare in interior si am luat Postinor 2. a doua zi iarasi numai ca a fost cu ejaculare in exterior si nu am mai luat nimic. cred ca am si racit acum o saptamana si m-am mai stresat si cu examenele... acum stresul e si mai mare.... si nu stiu ce sa fac.... acum o saptamana mi-am facut un test si a iesit negativ... dar tot am indoieli... ce ma sfatuiti sa fac? Offline #18 2008-12-21 18:51:20
Re: intarzierepot aparea dereglari ale ciclului si din cauza postinorului..dar si din cauza stressului.poti repeta testul la 3 sapt de la contact,dak tot nu apare menstra! Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!! ..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"... Offline #19 2008-12-21 18:52:32
Re: intarzieream uitat sa mentionez ca am 2 zile de cand ma doare burtica... de sani nici nu mai vorbesc... ar trebui sa ma linistesc totusi? multumesc pt raspuns Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|