homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Help!alunita

#1 2008-04-21 23:51:16

ellaP
Full member
De la: arad
Inregistrat: 2007-08-30

help!alunita

saptamana trecuta  am fost la dermatolog in legatura cu o alunita de pe picior  pe care mi-am rupt-o de cateva ori cand eram mica si a zis ca nu am nimic,dar as putea sa o ard si sa scap de ea.am arso si a zis sa-mi schimb pansamentul o data pe zi si sa ma spal cu apa si bicarbonat,apoi sa pun baneocin crema si plasture.am facut cum a zis medicul,iar dupa o saptamana si doua zile incepe sa coaca.ma spal in seara asta cu ceai de musetel..nu stiu daca e bine....voi ce imi spuneti sa fac?inca nu ma doare,dar s-a inrosit imprejur si e galben la mijloc.astept sfaturile voastre

Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici, cu multa dragoste.

#2 2008-04-22 07:05:36

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Re: help!alunita

sa nu te speli si sa mergi maine la dr.
dar fara ceai de musetel

#3 2008-08-02 18:10:24

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

am o problema fetelor..am o alunita pe barbie, din care cresc mici fire de par, pe care le tai deobicei, pt ca mi se par inestetice, alunia aia pare a fi mai mult un neg, mi sa intamplat de cateva ori sa tai prea mult si sa ma pisc de locul ala. Mi se par ca firele alea de par incep sa se inmulteasca si nu imi place, tot mai des trebuie sa le tund.
Acum s-a inrosit, nu stiu care e cauza, vesnic sunt tentata sa pun mana pe ea, ca sa vad daca au mai cresut firele ale, pot zice ca am  un tic.
Zicea cineva ca alunitele din care creste par nu sunt asa de periculoase au si ele un grad de risc, ca aorice alunita presupun. Oricum as vrea sa o elimin.
Acum imi tremura pielea gandindu-ma oare de ce e rosie, mai bine spus iritata. M-a duce in Timisoara, nu prea am incredere in medicii de aici, nu stiu , V-ati scos vreodata o alunita ? cum decurge totul?

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#4 2008-08-02 19:11:19

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

alexia s a operat de 2 alunite...poate vede ea topicul...daca nu intreab o cand o vezi la discutii big_smile

happy with him...inlove with him...puss

#5 2008-08-12 20:07:46

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

sor'mea si-a scos mai multe k erau cancerigene da' ea a  facut gresala sa mearga la un spital d'asta d stat sh i -au ramas cicatrici p burta.. acolo cik era ieftin
acum a desoperit ea un cabinet,e 4mil jum operatia cu tot cu anestezie sh nu-ti ramane niciun semn
dk mai ai vreo nelamurire intreaba-ma sh io o intreb pe ea big_smile

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

Publicitate

loading...

#6 2008-08-12 22:10:58

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

pai sincer alunita nu e maro la culoare, cum de fapt sunt toate alunitele, acu e rosie, ma rog.. dar niciodata nu a semanat cu o alunita obisnuita , a avut o tenta de maro... dar chestia e ca din ea imi ies mici firicele de par care ma deranjaza si le tai cu foarfeca.. uneori ma mai si ciupesc, acu mi-am pus crema de galbenele, de durut nu ma doare, insa e rosie, mai mult iritata, nu as vrea sa raman cu cicatrice pt ca e pe fata pe barbie, si ar arata urat...

off atata am citit azi pe net despre melanoame si prostii din astea, ca m-am speriat de tot... mersi fetele, o sa incerc totusi in Timisoara, sau in alt oras ca aici nu am auzit cuv de lauda despre medicul ce se ocupa de alunite.. off asta mai imi trebuia sad

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#7 2008-08-12 23:43:40

dymomo77
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-05-23

Sotul meu si-a scos saptamana asta una de pe antebrat(pt ca o agatase si sangera) la un cabinet particular din iasi. 80 de ron consultatia si 20 de scos alunita. I-a facut anestezie locala si i-a scos-o cu laser. Nu a simit nimic. Nu a cerut insa sa o trimita la analize dar acuma e prea tarziu. Dc va ramane semn nu pot sa-ti spun ca e prea devreme. Mult succes si sanatate.

mami de bebe Dan Mihail -28.10.2009

#8 2009-04-08 23:47:20

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

tot despre alunite... 
vineri urmeaza sa se interneze o prietena pentru a-i fi scoase niste alunite cu laser.  ea nu stie prea multe in legatura cu operatia la care va fi supusa, daca i se va face anestezie locala sau nu.
spuneti-mi, va rog, intrucat medicul ei a omis sa precizeze, daca este fumatoare, mai poate fi supusa unei interventii de genul ce implica si anestezie locala?  dar daca ia ac?
mulumesc smile

There ain't no sunshine now that he's gone

#9 2009-04-09 00:01:07

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

F e fumator.. si acu cateva saptamani i-a scos niste ..un fel de alunite.. si i-a facut 2 anestezii locale si nu a fost nici o problema.
cu ac nush ce sa zic, dar nu cred ca "interactioneaza"

hjarta

#10 2009-04-09 00:08:13

SonneAle
Addicted member

aaham smile  mersi mult, love smile 
anyone ? smile eu am citit undeva ca nu bine sa fumezi si sa fii anesteziat neutral  si ca e indicat sa renunti la fumat cu o luna inaintea interventie hmm  noah, mai astept pareri smile

#11 2009-04-09 00:24:11

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

nu cred ...eu cand am facut operatia am vazut k erau persoane fumatoare care au facut rahianestezie ca si mine care nu fumez ...

..be the best ...fuck the rest smile))

#12 2009-04-09 00:27:47

SonneAle
Addicted member

bun smile msmsms smile

dar oare daca urmeaza sa fii supus unei anestezii totale, mai ai voie sa fii fumator sau sa iei ac?  imi amintesc ca a mai fost pusa intrebarea asta, dar nu mai stiu unde si ce s-a raspuns tongue

#13 2009-04-09 01:01:50

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

Este si problema mea ...am multe alunite s unele pe spate s-au inmultit . una creste inafara chiar si e maricica ...ce sa fac mai intai ca sa stiu dak se poate face cu laser sau traditional ?.

..be the best ...fuck the rest smile))

#14 2009-04-09 01:28:28

SonneAle
Addicted member

pai si pe mine ma intereseaza, insa eu o voi face intr-o luna asa... prietena asta a mea e programata acum vineri. vin eu cu detalii dupa ce imi spune ea cum stau lucrurile.
sper doar sa nu fie grav ca fumeaza

#15 2009-04-12 00:56:00

ellaP
Full member

e aproape un an de cand mi-am ars alunita.urmarea este un semn inestetic pe picior.

Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici, cu multa dragoste.

#16 2009-04-12 08:12:21

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

SonneAle, nu cred sa fie problema cu fumatul.
de ac ar fi problema daca ai ramane mai mult timp imobilizata la pat.. pt ca creste riscul de tromboza. oricum, cand ajungi acolo e bine sa anunti ca iei ac. poate schimba ei ceva la anestezie, sau cine stie ce...

#17 2009-04-12 21:23:31

Rose
Hero member

Fetelor, nu va faceti extirpare cu laser sau electrocauterul, ci excizie traditionala ( cu bisturiul). Este mai dificil,  se coase, apoi tb sa mergi la pansat, se vindeca mai greu , ramane semn...DAR E CEL MAI SIGUR. Eu am fost la dermatolog pt o alunita ranita si mi-a excizat-o cu electrocauterul. Dupa ceva vreme am observat ca in alunita s-a format o pigmentatie! Va imaginati oare ce spaima am tras??? Am fost la acelasi dermatolog care mi-a spus ca "se mai intampla" si vom repeta procedura ( electrocauterizare). Am fost la alt dermatolog care mi-a spus ca intr-adevar "se mai intampla" ( se numeste nev recurent), dar este o situatie de risc, si se face in mod obligatoriu excizie chirurgicala cu examen histopatologic. Sa va mai spun ca acest nev recurent se mai numeste si "pseudomelanom"??? Ei bine , am facut excizia... am asteptat trei saptamani IMENS DE LUNGI rezultatul examenului histopatologic ( in care nu am mai fost om...)...si din fericire a fost ok. Eu una , daca va fi sa mai am vreo pb cu vreo alunita, voi opta sigur pt excizie cu bisturiul, si sfatuiesc pe toata lumea sa faca asa!

Ultima oara a fost editat de Rose (2009-04-12 21:28:04)

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#18 2009-04-20 23:49:30

ellaP
Full member

daca stiam si eu...

#19 2009-04-28 23:36:54

SonneAle
Addicted member

inca nu mi-am facut... mai astept maxim o luna asa...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.