|
Nu esti logat.
Ovarul polichistic si fertilitatea-3#39 2011-06-13 23:42:31
Re: ovarul polichistic si fertilitatea
in ce sens? Ultima oara a fost editat de mikado (2011-06-13 23:45:43) . Offline #40 2011-06-13 23:43:15
Re: ovarul polichistic si fertilitateaavand in vedere ca nu reprezinta ceva invaziv, nu vad de ce ar fi cineva contra. sunt niste simple analize de sange. Offline #41 2012-10-05 19:40:16
Re: ovarul polichistic si fertilitateaBuna seara, am 20 de ani si in urma cu 3 ani am fost la parhon,la endocrinologie si am fost diagnosticata cu SOP, mi s a dat un tratament ce continea meguan si flutasin. Am luat tratamentul timp de 1 an dupa care l am intrerupt. Anul urmator am revenit pentru a mi reface analizele hormonale si cu toate ca urmam tratamentul testosteronul crescuse inca o data. Astazi am fost la maternitatea Bucur si mi s a facut o ecografie intravaginala si doamna dr mi a spus acelasi lucru: ovare polichistice. Dansa mi a recomandat sa iau diane 35, o sa l incep cum imi vime menstra. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|