|
Nu esti logat.
Un raspuns va rog#1 2008-04-22 16:41:33
un raspuns va rog...In cazul in care am inceput o folie de AC...nu exact dupa cele 7 zile d pauza...( am vrut sa opresc administrarea lor...dar m-am razgandit..si nush dak calculele efectuate..erau si cele adevarate...)...si apoi cam dupa o saptamana am intarziat luarea unei pilule cu 6 ore....dupa cat timp pot avea contact sexual in siguranta..mentionez ca sunt la sfarsitul foliei..mai am 1 pastila...e posibil sa fi ramas insarcinata in timpul acesta...? pot lua AC fara pauza d 7 zile ptr a-mi intarzia voit menstruatia cu cateva zile...? multumesc Offline #2 2008-04-22 16:44:28
Re: un raspuns va rogtb sa te protejezi pana inghiteai 7 pastile la inceputul foliei asta pentru ca le-ai luat mai tarziu. legat de intarzierea de 6 ore nu e nici o problema. nu au trecut mai mult de 12 ore Ultima oara a fost editat de cocoleta (2008-04-22 16:48:25) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|